Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב חדש (300K) - התייעצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי להתייעץ לגבי רכישת רכב חדש.

אולי חלק מכם זוכרים ששאלתי לפני כמה ימים לגבי רכב "שטח" מסוג טויוטה לנדקרוזר (בנזין או דיזל).

בכל מקרה, ההתלבטות היא כזו:

לרשותי כ300 אלף שח שאותם החלטתי להקדיש לרכישת מכונית חדשה.

ההתלבטות הראשונית היא אם ללכת לכיוון רכב "שטח" או רכב פרטי מפואר כשבכל מקרה, גם רכב השטח לא ממש הולך לראות שטח.

אני רווק (בינתיים לפחות) וללא ילדים ולכן אין מבחינתי בעיה לרכוש גם רכב עם שתי דלתות בלבד ועם מקום מצומצם ליושבים מאחור (אם בכלל).

בחנתי כבר כמה מכוניות:

1. אודי A4

2. אודי A3

3. ב.מ.ו סדרה 3 וסדרה 1

4. אלפא GT

5. VW - פאסאט

6. טויוטה לנדקרוזר

עוד נקודה - אני לא רואה את עצמי קונה רכב משומש, כמו כן עלות הביטוח, אחזקה, ודלק הן לא שיקול בבחירה כרגע.

אשמח לשמוע מה אתם הייתם עושים במצבי, או אם יש לכם הצעות אחרות לרכישה שאותן לא בחנתי עדיין.

** אגב - תשובות מסוג - קנה מאזדה משומשת ב30000 ואת השאר תנצל לסיבוב מסביב לעולם - אשמח לא לקבל.

תודה

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גולף GTI. שימושית, מהירה, נוחה, ואפילו תחסוך 50K.

קשה לי להגיד מילה רעה על האוטו הזה, אבל זה בסדר - גם העיתונות העולמית חושבת כמוני.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=92680

אם בכל זאת לא תאהב אותה, אשמח לשמוע את הנימוק (באמת).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ב.מ.וו 320ci קופה , ( מחיר בסיס 335k )

אם רק לב.מ.וו היתה תדמית יותר טובה ופחות של ערסים/פושעים/נשים של פושעים - במקרה של סדרה 3.

פורסם

קשה לי להגיד מילה רעה על האוטו הזה, אבל זה בסדר - גם העיתונות העולמית חושבת כמוני.

האמת, קצת קשה לי עם צ'מפיון. היתה לי גולף חדשה (לא GTI) מהסדרה הקודמת וסבלתי קשות מתקלות ותיקונים יקרים שצ'מפיון לא עזרו לפתור - אז קצת קשה לי לחזור אליהם. זה בעיקר מה שגורם לי לרתיעה מVW.

פורסם
אם רק לב.מ.וו היתה תדמית יותר טובה ופחות של ערסים/פושעים/נשים של פושעים - במקרה של סדרה 3.
יש משהו בדבריך :?

הנה עוד כיוון שלא חשבת עליו , subaru b4 spec-b 3.0

245 כ"ס

31 קג"מ

הנעה כפולה

ושלל ממתקים (בולמי בילשטיין ,הגה מומו , מושבי עור, חישוקי 18" , כל תוספת כזאת בקמור תעלה הון )

ו-30 אלף מתחת לתקציב שלך

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
ועוד קופה, ועוד ב335K מחיר בסיס - כלומר 370 אחרי אבזור מינימלי? איך זה עובד אצלם כיום?

אייל, אני באמת מציע לך לעשות נסיעת מבחן על הגולף. אני מודע לסלידה מצ'מפיון, והיא כנראה מוצדקת, אבל באמת כדאי שתבדוק אותה מקרוב. זו באמת חבילה מוצלחת מאוד.

בין כל יתר הרשימה שלך, קשה לי למצוא מכונית "פאן" ממש, ואני מאמין שזה דבר שאתה מחפש, לא?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
האמת שהכנסת פה אלמנט שאף אחד לא ממש התייחס אליו-רווק,לא צריך מושב אחורי.

למה לא איזו רודסטר ?

אני לגמרי בעד , הצעות?
פורסם

אם כבר גולף GTI אז עדיף ללכת על הדבר האמיתי.... אסטרה OPC

לאסטרה (שלדעתי נראית יותר טוב) יש מנוע 2.2 ליטר שמפיק 240 כוחות סוס (40 יותר מהגולף)...

לאחרונה היתה כתבה על תחילת היבוא: http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=4749

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם

מיאטה יכולה להיות אופציה מצויינת, שכן מחיר הבסיס עומד כיום על 190K- תיבה ידנית ומנוע 2.0 ל'.

ב.מ.וו סדרה 3 החדשה בגרסת הבסיס עומדת על קצת פחות מ300K-שווה לנסות.

מרצדס C קלאס 4דל'/קופה-גם כן רכב מצויין, C200+ תוספות יסתיימו (תלוי בתוספות) ב300K.

אאודי A3 TFSI- אותה הגברת (GTI) בשינוי אדרת.

כעיקרון ע"פ מה שהבנתי, אתה צריך בשלב הזה של החיים רכב צעיר וספורטיבי ובאמת שקראתי את הבקשה אולם זה מתבקש- ישנם רכבים נהדרים מיד ראשונה ממודלים גבוהים שכרגע חורגים לך מהתקציב, אולם שנה-שנתיים פחות הם נכנסות- רכבים אלו כדוגמת Z4 וSLK לא חדשים יכולים גם כן להוות אופציה מצויינת.

1.8T 8)

פורסם
בלי קשר לרווק או לא , מושב אחורי ותא מטען בגודל סביר , הוא צורך לאנשים גם שאין להם משפחה

בעצם למה שלא תעיף מבט על המיאטה החדשה :wink:

אני לא רואה בתא מטען שום צורך מיוחד,ואפשר לצאת לטיול גם עם רכב רודסטאר.

אצטרף להמלצתך על המיאטה החדשה,מכונית מרשימה (פחות אהבתי את הפרונט החדש,החלק האחורי מדהים).

אם רעשי הרוח ממש מפריעים לך ואתה לא מת על גג-בד,תמיד אפשר להביא HARD TOP, או לחלופין, ללכת על רכב סטייל פז'ו 307CC,שלדעתי נותן להנות מכל העולמות:

קבריולט,קופה עם גג רגיל,פרקטיות-מתאים בקלות ל-4 מבוגרים,נוחות (פז'ו....),ועיצוב שלטעמי מאוד נאה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...