Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב חדש (300K) - התייעצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שיש דמיון כלשהו בהתנהגות בין הגולף GTI והA3 2.0TFSI, למרות אותה שלדה, מנוע וגיר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי רוכש מכונית מאד מקורית ומשובחתף שחורגת מהמיינסטרים:

סאאב 9-3 ברמת גימור Vector.

מצויידת במנוע 2 ליטרים ובמגדש טורבו המספקים 175 כ"ס.

ממה שיצא לי לקרוא עליה עד כה, המכונית מפגינה התנהגויות כביש גבוהות בקטגוריה שלה.

כמו כן רמת הבטיחות שלה גבוהה מאד.

אך מעבר לכך, לדעתי למכונית יש קסם מאד מיוחד.

אפי

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

איזה מין פורום זה? חשבתי שאנשים פה הם חובבי רכב.

העלו אופציה של אלפא GT וכולם פסחו עליה ודיברו על גולף, B4 וקאמרי אלוהים ישמור!

אם אחזקת רכב היא לא קריטריון אז מה ההתלבטות.

אמנם היא הנעה קידמית אבל העיצוב............

וגם משאר הבחינות היא לא "נוראית".

אם הייתי במקומך הייתי רץ לסמל"ת.

פורסם

מה ההעדפות שלך, רכב עם מראה ספורטיבי 2 מקומות או 4 מקומות צפופים?

או מכונית סלון מפוארת וחזקה (בסגנון הB4 והסאאב)?

או מכונית ספורט שמשלבת בין ה-2?

אם עניינך במכונית סלון אני הייתי הולך על הB4 3.0R אוטו מצוין 245 כ"ס הנעה כפולה, ידנית, עולה פחות מ300K ולדעתי שווה יותר.

אם עניינך במכוניות קופה/רודסטאר אני הייתי הולך או על המיאטה (עדיפה) או על הGT, תקרא בעיתון אוטו של החודש אם אני לא טועה יש מבחן דרכים עליה.

ולקטנה החמה-גולף GTI או שתחכה לליאון טורבו החדשה!

פורסם
איזה מין פורום זה? חשבתי שאנשים פה הם חובבי רכב.

העלו אופציה של אלפא GT וכולם פסחו עליה ודיברו על גולף, B4 וקאמרי אלוהים ישמור!

אם אחזקת רכב היא לא קריטריון אז מה ההתלבטות.

אמנם היא הנעה קידמית אבל העיצוב............

וגם משאר הבחינות היא לא "נוראית".

אם הייתי במקומך הייתי רץ לסמל"ת.

רק נדמה לי, או שגולף GTI תהיה יותר מהירה, יותר מתנהגת, יותר איכותית ויותר נעימה ליומיום מהאלפא GT, וה2.0 ליטר במיוחד? כן, וגם נראית יותר טוב. הרבה, הרבה יותר טוב.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אם רק לא הייתי שונא כל כך את צ'מפיון..... אולי זה היה נלקח בחשבון. אבל קשה לי

כבר סבלתי מהם שנתיים עם הגולף הקודמת שלי... כמה אפשר

פורסם

הונדה S2000 בייבוא אישי... אחת שנמצאת בערך שנה על הכביש בארה"ב תיכנס לך לתקציב בלי שום בעיה.

יש סיכוי טוב מאוד שגם ניסאן 350Z משומשת נכנסת באותה השיטה בדיוק לתקציב שלך.

שים לב ששתי האופציות הן הרבה יותר מיוחדות מכל מה שדובר בו שלא לציין מהנות פי מיליון יותר לנהיגה וכו'.

מוטי

פורסם
הבעיה שלי לגבי רודסטר - היא שאני לא סובל רוח ורעש - ככה שרוב המכוניות עם גג מבד לא רלוונטיות.

לפי דעתי אם אתה שונא רוח ורעש אז אל תקנה אוטו פתוח אפילו עם גג קשיח ..

חשבת אולי בכיוון של סובארו wrx sti או מיצובישי evo 8 ?

יוגב

פורסם

חברים, אני מאד לא בעניין של רכב ספורט, או רכב המיועד לנהיגה מהירה או ספורטיבית במיוחד.

סה"כ רציתי רכב נעים ומפנק, שיהיה כיף לנהיגה (אבל בסטנדרטים של מישהו שלא עובר את ה120 ביום טוב)

אגב, איך זה שאף אחד מכם לא הגיב לאפשרות שלי לרכוש לנדקרוזר? כולם נגד?

פורסם

חביבי, העניין הוא שבתקציב שלך המון אנשים פה היו כבר מגשימים חלומות!

עזוב לנד-קרוזר עכשיו, יש לך עוד כמה עשרות שנים עד שתהיה חתייאר.:-)

שני אופציות לרשותך בילבד ודיר-באלק אם אתה סוטה מהן:

פתחו עכשיו סוכנות חדשה של פורשה בפ"ת בקריית מטלון, אתה מוזמן

ביותר לחנוך אותה עם איזו בוקסטר S.

או כמו שאמרו קח אלפא GT ותהייה לי בריא.

אל תעשה פדיחות אה.:twisted:

קדימה לעבודה, תנפיק צ'ק שמן.:loco:

dollar%20sign.jpg

אופנוען

פורסם

ביותר לחנוך אותה עם איזו בוקסטר S.

או כמו שאמרו קח אלפא GT ותהייה לי בריא.

האלפא בהחלט באה בחשבון מבחינתי (למרות אי חיבתי לפורמט הסלספיד...., מהבוקסטר אני עוד רחוק מבחינה תקציבית

אבל תודה

פורסם

פספסתי כמה דברים?

אם הוא לא בקטע של מכונית ספורט, למה מיאטה, חסרת כל היבט פרקטי, פחות מאובזרת ולא ממש מהירה?

ואיזו הצדקה יש לאלפא? עם בטיחות מחפירה (ה147 *מצחקק*), ירידת ערך היסטרית, ושום יתרון דינאמי על.. כלום?

אף אחד כאן כנראה לא מוצא משהו חיובי בלנד קרוזר, ולא סתם. אין בו שום דבר, אבל שום דבר עדיף על מכונית ב300K, למעט היכולת לרדת לשטח, מה שכמובן לא תעשה.

שוב, אני מציע לך ללכת לנסיעת מבחן על הגולף GTI. השילוב שהיא מציעה הוא ללא מתחרים, בטח לא ב250K.

פורסם

כמה עולות מאזדה RX8 או ניסאן Z350 בייבוא אישי? מכוניות מאוד מיוחדות שלא רחוקות מהתקציב.

כמובן אלפא GT ומאזדה מיאטה הן אופציות יותר ראליות ונגישות. (רוני בחן את ה-GT בגליון האחרון של "אוטו", אני בטוח שהוא ישמח לענות לך על כמה שאלות לגביה).

• תוכן חדש...