Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב חדש (300K) - התייעצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה עולות מאזדה RX8 או ניסאן Z350 בייבוא אישי? מכוניות מאוד מיוחדות שלא רחוקות מהתקציב.

לפי מה שהבנתי המאזדה RX8 לא עשתה עלייה כיוון שלא קיבלה תקינה בישראל.

משהו שקשור למנוע הוונקל שלה ולזיהום האויר אם אני לא טועה.

למרות שישנה שעברה ראיתי אחת שחורה במו עיניי נוסעת בכביש 5, בחיי.

מה זה אומר לגביי יבוא אישי במידה והיבואן לא הצליח להביאה ארצה?

אופנוען

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני ראיתי את אותה שחרחורת מדהימה.. פירסמו פעם תמונות שלה כאן בפורום..

אבל אם כמו שהבחור אמר, אין לו ממש קשר לספורטיביות אז נרד מהעניין..

הייתי מציע לך לעשות נסיעת מבחן על גולף, A3..

פורסם
רכב שהצליח לקבל אישור מעבר בקליפורניה לא צריך להתקל בשום בעיה כשמדובר בתקני זיהום אויר.

מוטי

כמובן שבקליפורניה יש תקני זיהום אוויר מאוד מחמירים עקב הזיהום שם, אבל כאן זה לא קליפורניה ולא ארה"ב, אלה ישראל שהכל הכרוך כאן בבירוקרטיה חסרת תקדים.

מוטי, האם כל הטנדרים "פול סייז", וכל המפלצות האמריקאיות עתירי הסמ"ק עומדים בתקני זיהום האוויר?

פורסם

מיני קופר אס קבריו'

ואם הגג פתוח, אתה בכלל לא תרצה לעבור את 120...

רכב מדהים, יש בו קצת מהכל, קצת (הרבה) מהפינוקים של במוו, המון יחודיות , 4 מקומות , חווית נהיגה (קופר אס, תקרא קצת בעיתונים .. כל מילה מיותרת), מהיר וזריז, יושב בצורה מדהימה על הכביש.. ועוד ועד ועוד.. והכי חשוב, חווית הגג הנפתח... לשייט עם הרכב כאשר הגג מקופל.. פשוט תענוג.

ואם לא בא לך גג פתוח, אז קופר אס! פשוט רכב מדהים!

אני קניתי מיני קופר (שעתידה להימכר לטובת S קבריו'.. בעזרת השם) ואני מרוצה עד הגג! (ושהגג הפנורמי פתוח אז עד השמיים מרוצה) :wink:

ב300 זה הדבר שהייתי קונה, בלי לפזול בכלל לצדדים.

נאור

פורסם

שוב, אני מציע לך ללכת לנסיעת מבחן על הגולף GTI. השילוב שהיא מציעה הוא ללא מתחרים, בטח לא ב250K.

תגיד,יש לך מניות בפולקסוואגן ?

אנשים כאן מבקשים ייעוץ לרכישת רכב עד 500K אתה מציע להם גולף GTI,מבקשים ייעוץ לרכב לסטודנט תפרן עד 8K-גם גולף GTI...............:wink:

אני סתם צוחק,אבל ברצינות עכשיו,ואל תפגע,הגולף (ולא כזה משנה באיזו גרסה) זה רכב חסר כל ייחוד, הוא יקר בהגזמה,הוא לא ספורטיבי (אבל מהיר).

גולת הכותרת שלו היא שהוא "מפנק".

אני חושב שבמחיר שלו,הוא כבר לא פונקציה,למרות שזה רכב לא רע.

אבל אם כבר הייתי הולך על אחיות הגולף בקונצרן,אותו רכב בגדול,רק יותר זול בגלל סמל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני סתם צוחק,אבל ברצינות עכשיו,ואל תפגע,הגולף (ולא כזה משנה באיזו גרסה) זה רכב חסר כל ייחוד, הוא יקר בהגזמה,הוא לא ספורטיבי (אבל מהיר).

גולת הכותרת שלו היא שהוא "מפנק".

ברשותך, הנה פאראפרזה קטנה על הודעתך:

אני סתם צוחק,אבל ברצינות עכשיו,ואל תפגע,הלאנסר (ולא כזה משנה באיזו גרסה) זה רכב חסר כל ייחוד, הוא יקר בהגזמה,הוא לא ספורטיבי (אבל מהיר).

גולת הכותרת שלו היא שהוא "זול".

אין כל קשר בין גולף סטנדרטית לגולף GTI, לפחות, לא יותר מהקשר בין אימפרזה WRX לסתם אימפרזה.

זו חיה אחרת לחלוטין. פולקסווגן הודו בטעות שהם עשו עם הגולף דור 4, שהייתה רמת גימור ותו לא, ותיקנו אותה בצורה מעוררת הערכה בגולף 5.

דוגמית: http://www.channel4.com/4car/road-tests/V/volkswagen/golfgti05-/golfgti05-.html

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הנה זוג אופציות שהייתי שוקל במקומך:

מרצדס C קלאס קופה (החל מ-284,000 עד-323,300 ש"ח)

מכונית יפיפייה לטעמי, נוחה ובגירסאות ה-1.8 קומפרסור היא לא מפלצת אבל כוח לא חסר.

52843_00mg.jpg

סאאב 9-3 בגירסת וקטור (הוזכרה כבר כאן) 284,900 ¤

מכונית נאה ביותר, מאובזרת מאוד, בטוחה ומיוחדת.

normal_2005%20Saab%209-3.jpg

שניהן בדרגת רישוי 6 (פרט לגירסת מנוע 2.5 של המרצדס, היקרה ביותר ובקבוצת רישוי 7).

בהצלחה !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אף אחד כאן כנראה לא מוצא משהו חיובי בלנד קרוזר, ולא סתם. אין בו שום דבר, אבל שום דבר עדיף על מכונית ב300K, למעט היכולת לרדת לשטח, מה שכמובן לא תעשה.

שאתה אומר דברים כאלה, צריך שיהיה לך ביסוס. מה הניסיון שלך עם לנד קרוזר שאתה מביע דעה כזאת נחרצת?

ללנד קרוזר יש מספר יתרונות חשובים על חלק מהמכוניות שעולות 300K.

אני אתן דוגמאות ממה שאני מכיר: יותר נוח ויותר מרווח מהפולקסווגן פאסאט וב.מ.וו סדרה 3 החדשות. ישנו גם סיכוי יותר מסביר שהוא מרווח יותר גם משאר המכוניות בקטגורית המשפחתיות הגדולות (אה, ואני מדבר על הגירסה הקצרה...).

למרות שפותח השרשור לא מתעניין במרווח, זה לא נכון לומר שללנד קרוזר אין שום יתרון. יש עוד אנשים שקוראים את השרשור הזה, שהם כן נותנים חשיבות לסעיף המרווח ברכב ויכולים לקחת אותך ברצינות.

ולפותח השרשור. לדעתי כן יש מקום לבדוק גם את הלנד קרוזר. מנסיוני הרכב מאוד מרווח, מפנק, מפואר, ונוח. אם אתה לא מחפש ביצועי כביש ו/או רכב מהיר במיוחד (וגם אמרת שלא), הקרוזר יכול להיות אופציה מעולה. מה גם ששמירת הערך שלו טובה ביחס להרבה רכבים שהוזכרו כאן.

פורסם

אהא. לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין שלנדקרוזר יהיה יותר מרווח מב.מ.וו סדרה 3, למשל.

אתה יודע, גם סאניונג רודיוס יהיה יותר מרווח. אני אפילו לא מדבר על כך שפותח השרשור הבהיר שמרווח לא מאוד מעניין אותו.

עדיין, אתה מקבל ביצועים של משאית, התנהגות של משאית, פאן של משאית, ועלויות אחזקה לא סימפטיות. גם בשביל להבין את זה לא צריך להיות גאון גדול.

ואפילו פוזה, המטרה העיקרית של הרכבים האלו, אתה לא מקבל. לכולם יש כזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

90 אחוז מהתשובות פה לא קשורות למה שהבחור ביקש.

רכב לא ספורטיבי, לא גג פתוח, לא קשיח מדי, לא צריך מקום מאחור ...

בקיצור האופציות הטובות מבחינתך (לדעתי) הן באמת האלפא GT או משפחתית גדולה (407 וחברותיה).

ה B4 שהציעו לך מצויינת אך היא ספורטיבית, אולי לא יתאים.

בקשר ללנד קרוזר - בתור אחד שלאמא שלו יש (וממש לא לנסיעת כביש בלבד). הרכב בעל יתרונות רבים - גדול ומרווח, מאובזר באופן נדיב, נוח ורך, נסיעה גבוהה, מהצד השני יש חסרונות כמו מתנדנד ורך מדי, המנוע לא מספיק חזק לטעמי (בהשוואות למזדה 6 פרימיום או למיאטה :-) ) מנוע דיזל (מבחינת צליל).

אם היית חובב שטח אז זה היה רכב משובח, כיום הוא אופציה ...

תנסה להחליט מה הכי מתאים לך, גיפ גבוה (לנד קרוזר), רכב גדול (407), אלפא (שהיא קטגוריה בפני עצמה) או רכב קומפקטי מהיר ומפנק (GTI)

תתחדש

נ יב

פורסם
אהא. לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין שלנדקרוזר יהיה יותר מרווח מב.מ.וו סדרה 3, למשל.

ואיך אתה יודע את זה? לפי מה שנראה מבחוץ? לפי העין?

אתה יודע, גם סאניונג רודיוס יהיה יותר מרווח. אני אפילו לא מדבר על כך שפותח השרשור הבהיר שמרווח לא מאוד מעניין אותו.

נכון, גם קאיה קרניבל, אבל זה לא מה שהוא מחפש.

עדיין, אתה מקבל ביצועים של משאית, התנהגות של משאית, פאן של משאית, ועלויות אחזקה לא סימפטיות. גם בשביל להבין את זה לא צריך להיות גאון גדול.

אתה מקבל גובה של משאית, נוחות נסיעה גבוהה, ומי אמר לך שיותר יקר להחזיק לנד קרוזר מב.מ.וו סדרה 3 (בטח אף אחד. אתה שוב משער)?

ואפילו פוזה, המטרה העיקרית של הרכבים האלו, אתה לא מקבל. לכולם יש כזה.

אני חולק עליך. פוזה דווקא יש לאוטו. וגם לא חסר סדרה 3, A4 וכו' על הכביש.

• תוכן חדש...