Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרק... תפסיק לעשות קומבינות מטומטמות ושטויות

תקנה חומר לפלאשינג עם השמן הקיים.... תבצע ת'פלאשינג, לאחר מכן תרוקן שמן מנוע, תחליף פילטר שמן מנוע, שים שמן מנוע חדש הסינטטי המלא וסע לשלום

פה כל הסיפור נגמר. תפסיק לאכול סרטים על כלום!

לצערי הרב צר לי להגיד לך שמרק צודק אל תעבור לצמיגות 5W/30 בלי לבדוק שמותר בהוראות היצרן

מנסיון מעבר כזה יכול לגרום לשפיכת מנוע כי שמן בעל צמיגות נמוכה כזאת מורידה את הלחץ במערכת הסיכה והמנוע יכול להתפס מחוסר לחץ שמן :-) חוץ מהדפיקות ורעשים ונזילות

הכי טוב לפי ספר יצרן

פורסם

עתיד.אולי לא הבנת אותי מנורה נדלקה לפני הפלאש לא אחרי ככה שהפלאש ניקה את המשאבה ולא סתם אותה ואל תזלזל באנשים שאתה לא מכיר

פורסם

ברוב הפעמים 10W40 יגרום ללחץ שמן גבוה מידי במנועים חדשים ובסל"ד בינוני /גבוהה שסתום שיחרור הלחץ ישאר קבוע פתוח!

פורסם
ברוב הפעמים 10W40 יגרום ללחץ שמן גבוה מידי במנועים חדשים ובסל"ד בינוני /גבוהה שסתום שיחרור הלחץ ישאר קבוע פתוח!

אם תאורטית 10W40 ו 5W40 מספקים אותה רמת הגנה/צמיגות בטמפ' עבודה, למה אתה טוען ש 10W40 יגרום ללחץ שמן גבוה מידי ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אני מכונאי בצ'מפיון כול רכב מעל שנת 2000 עובר פלאש והחלפת שמן לסינטטי זה הוראות יצרן אז למה לך להיסתבך. כבר ניתקלתי בכמה מכוניות שלא החליפו ונידלקה להם מנורת לחץ השמן והיו רעשים במנוע אחרי הפלאש והשמן הכול ניפתר.
שלום

מתשובתך קשה להבין מה הסיבה האמיתית שנורת לחץ שמן נדלקה ומה הפיתרון.

האם יש בידך את ההוראה/הנחיה של היצרן VW איך ובאיזה מקרים צריך לבצע לפשינג למנוע.או את ההוראות בנושא שמן סינטטי.

אשמח אם תפרסם או תשלח לי במייל את המידע אני פשוט סקרן.

תודה

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...