Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה לאנטיב שנת 2002...איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש רכב באיזור ה 70 אלף ומצאתי מאזדה לאנטיס שנת 2002 מנוע 1600 גרסת GLX (רק ללא סאן רוף) ב 69 אלף שקל. המכונית עברה קילומטרז' נמוך (כ 40 אלף) ואני קונה אותה מאדם שאני מכיר די טוב, וטיפל בא טוב.

השאלה שלי האם המכונית הזאת היא אמינה? האם אין בא בעיות מיוחדות? והאם צריכת הדלק שלה היא לא גבוהה (אשמח לקבל מספרים מודייקים - פחות או יותר)...?

המכונית היא למשפחה ונסיעות ללימודים (בגלל זה גם צריכת הדלק), לא בשביל רייסים/פוזות וכו'....

כמו-כן אשמח לקבל מידע על מערכת הסאונד האורגינלית שבאה באוטו. אני צריך אם מישהו יודע את סוגי הרמקולים האחוריים, את החברה והגדלים, וכמו-כן את הקדמיים... זאת מכיוון שיש לי מערכת של PIONEER PREMIER ואני צריך להתאים רמקולים לאוטו....

תודה מראש.

פורסם

היי!

הרכב הוא אמין בצורה מדהימה (היו לי 3 כאלה במשפחה, וכמעט ואפס בעיות!).

בקשר לדלק:

אצלי הרכב עושה 1-8/7 בעיר.

1-11/12 בבין- עירוני.

אך אני נוסע עם רגל כבדה על הגז.

בממוצע טנק מספיק לי ל550 קילומטר מהרגע שאני מתדלק ועד שנדלקת המנורה..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

שלום,

ברשותי רכב חברה לאנטיס עם 235K ק"מ.

צריכת דלק עיקבית 10.5 ק"מ\ליטר, ואני נוהג עם רגל מאוד כבדה..

האוטו אמין בצורה לא נורמאלית, מנוע מקורי אשר מתנהג בצורה מעולה ולא אוכל גרם שמן בין טיפול לטיפול, הגיר האוטומטי לקראת סוף דרכו, אני מניח שאצל אדם פרטי הגיר לא יתקשה לעבור את ה 300K ק"מ.

החיסרון - התנהגות כביש ונוחות אשר לא עומדים בסטנדרטים של היום, הרכב פשוט מיטלטל על מהמורות וכבישים אשר אינם חלקים כמו ישבנו של תינוק..

מומלץ אם אתה מוכן להתפשר על תחבורה בסיסית ואמינה.

פורסם

אוט טוב מאוד...כמו שכבר אמרו אפס בעיות!!!

אתה בטוח שהאוטו שנת 2002 גרסת GLX ללא סאנרוף....?

אולי זה 2001...זו הצורה החדשה?{סמל קדמי גדול...?}

ביי

עידןיותר קל לזהות ככה:

הבמפר הקדמי מתחבר לאוטו בקו ישר או בחצי עיקום למעלה (בצורה החדשה)?

והסמל נמצא בחלק השחור(בצורה החדשה) או בחלק של הפס כסף?

כמובן שגם ישנו הבדל משמועותי במראה מקדימה

תמונות מצורפות מסבירות את העניין טוב יותר:

-לאון חבקין-

11111103.jpg

222222222222027-29.jpg

פורסם

אוט טוב מאוד...כמו שכבר אמרו אפס בעיות!!!

אתה בטוח שהאוטו שנת 2002 גרסת GLX ללא סאנרוף....?

אולי זה 2001...זו הצורה החדשה?{סמל קדמי גדול...?}

ביי

עידןהאוטו הוא מהדגם החדש, עם הפנסים המעוגלים. (כמו שאצלך בתמונה).

עכשיו התאוררה אצלנו שאלה קטנה נוספת, גילינו שבכרב הזה (זה שרצינו לקנות) יש בעיות עם נזילת שמן...

עכשיו יש שני חברים בעבודה של אבא שלי שמוכרים מאזדה לאנטיס שנת 2004 קילומטרז' באיזור ה30K אבל גרסת LX.

וכמו-כן אדם אשר מוכר פורד פוקוס קילומטרז' גם באיזור ה 40K שנת 2004 גרסת LX.

בשניהם המנועים הם 1600.

השאלה שלי היא איזה מכונית מבין שניהים יותר כדאית? וכמו-כן מה ההבדל בין גרסת ה LX ל GLX של מאזדה (באיזה יש סאן רוף)?

פורסם

הפוקוס עדיפה על הלאנטיס בכל הקשור להנאה מהנהיגה ונוחות, לגבי אמינות לא ידוע לי על אף אחת מהן כרכב בעיתי אבל אולי המאזדה עדיפה, מבחינת חלל פנימי המאזדה קצת גדולה יותר, לי אישית היתה אפשרות לבחור ואני נוסע בפוקוס (ליסינג) הרכב הקודם שלי היה לאנטיס

בהצלחה

פורסם

אתה אולי יודע מה ההבדל בין גרסת LX ל GLX בלאנטיס (חוץ מסאן רוף)?

ומה ההבדל בין גרסת LX ל GLX בפוקוס..? והאם הפוקוס בשנה הזאת זה כבר הגרסא החדשה שלו?

פורסם

הבדלים עיקריים בפוקוס:

LX - כרית אויר אחת וח"ח רק בקדמיים.

GLX - עם 2 כריות אויר ו-4 ח"ח.

04' זה עדיין הדגם הקודם.

תצרוכת דלק ממוצעת של 1:11, בנסיעה לאילת עם 2 מבוגרים, 3 ילדים, תא-מטען עמוס ומזגן נמדד 1:15.5.

לבדוק את תריסי האוורור שנוטים להשבר בקלות יתרה.

במאזדה יש לבדוק את בולמי-הזעזועים הקד' אשר בשנתונים(02') הללו כבר נוזלים להם.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אתה אולי יודע מה ההבדל בין גרסת LX ל GLX בלאנטיס (חוץ מסאן רוף)?

ומה ההבדל בין גרסת LX ל GLX בפוקוס..? והאם הפוקוס בשנה הזאת זה כבר הגרסא החדשה שלו?

במאזדה:

LX- רמת גימור בסיסית, זאת אומרת, מראות צד בצבע שחור, מושבים "זולים יותר". הכפתור שעל ידית האוטומט בצבע שחור, כנ"ל גם הידידת של פתיחת הדלת, חלונות אחורים לא חשמליים, אלא ידניים!

GLX- מראות צד בצבע האוטו, מושבים נוחים יותר, יותר כריות אוויר, חלונות חשמליים מקדימה ומאחורה, הכפתור שעל האוטומט וידיות פתיחת הדלת בצבע כסף..

זהו בגדול..

-לאון חבקין-

• תוכן חדש...