Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

הרכב הוא גולף 1.8 גיר רגיל מודל 98 (דור 4).

הבעיה היא כזאת: כאשר מזג האויר טיפה קריר, ואני משייט לי ברכב במהירות של 90 קמ"ש(הילוך חמישי, כמעט 3K סל"ד) חום המנוע פשוט לא מגיע ל 90 מעלות(לפעמים גם שני קווים מתחת).

כאשר אני נוסע על סל"ד גבוה(4K-5K) , החום מטפס לאט לכיוון ה 90 ואיך חוזר לסל"ד נמוך(2K-3K) החום שוב צונח כלפי מטה.

חשוב לציין שכשמזג האויר חם המנוע עומד על 90 יציב ולא מתחמם מעל.

האם זה בריא למנוע?

איך אני אמור לטפל?

מה הסיכונים בלהמשיך לסוע ככה?

תודה מראש.

:king:

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאתה משייט אתה שורף מעט דלק עד למעט מאוד במקרים מסויימים וכתוצאה מכך המנוע לא מייצר מספיק חום כדי להגיע לטמפ' העבודה ,בא לידי ביטוי בעיקר שקר מאוד בחוץ ואתה על מהירות גבוהה .

אין בעיה להמשיך בנסיעה כאילו לא קרה כלום , המצב הזה הוא מצב נורמלי לחלוטין.

JDM :twisted:

פורסם
ואם אתה נוסע בסיביר? אתה רוצה שהמנוע יאונן בשביל להתחמם

מניסיון רב (מאז שקנתה-3 שנים) על גולף 2000 סמ"ק דור 4 מודל 2002 של חברתי לשעבר, המחוג לא זז אף פעם מה-90 מעלות, חוץ מכמובן כשהמנוע קר כשמניעים לוקח בערך 3-4 דקות להגיע למצב עבודה ואז הוא לא זז יותר מה-90 מעלות.

פורסם

הדוגמא של סיביר מעט קיצונית.

ברשותי גולף דור IV שנת 2000,המחוג לא זז מקו ה-90 מעלות.

אני מדבר על חורף וקיץ.

קיימת תופעה שהיוניט חום מתקלקל בגולף מהר מהנדרש ,ואז באמת התופעה שציינת מתרחשת.

אחרי שנתיים שרכשתי את הרכב היוניט חום החליט להחזיר את נשמתו לבורא.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק-היוניט חום זה בעצם החיישן חום? אם כן אז לא יכול שהיוניט יזייף משום שאם אני מתחיל "ללחוץ" אז החום שוב עולה עד ל90, וכשאני "מרפה" אז הוא שוב יורד.

תודה לאנשים שהגיבו עד עכשיו.

האם יש עוד בעלי נסיון\מביני עניין שיוכלו לעזור?

תודה

:king:

• תוכן חדש...