Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היום השיפוץ התחיל רשמית!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

כידוע ברשותי קורטינה כחולה 76 GXL שנקנתה לפני מספר שנים ,עברה שיפוץ מלא למנוע ,ובעקבות התחלת הפרוייקט של הקורטינה הצהובה הוחלט לאפסן אותה.

הדגם הוא GXL עם גג סקאיי. ראיתי שחסר לי הסמל האחורי האדום של הGXL וביקשתי

מאודי קל (חבר הפורום ובעל הטאונוס הירוקה) ,שיפקח עיניים על מכירות באיביי לגביי סמל כזה.

היום הסמל הגיע אליי בעזרת אחיו אורי קל (גם חבר פורום).

לכן,אני מכריז בזאת על ההתחלה של השיפוץ. עוד כשבועיים הרכב יעבור השתלה של גיר חמישה הילוכים .

תמונות של הסמל יועלו בהמשך.

אודי ואורי קל: תודה ענקית לכם.

חג שמח,

לירון

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יא אללה, משפחת יריב, מעצמת הקורטינות. :twisted:

אני כבר מת לראות את הקורטינה Live אחרי כל הדיבורים האלה וכל ההזדמנויות המפוספסות שהמפתח לא היה אצלך או שפשוט הייתי קצר בזמן.

מזל טוב, צפה לביקור! :wink:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
יא אללה, משפחת יריב, מעצמת הקורטינות. :twisted:

אני כבר מת לראות את הקורטינה Live אחרי כל הדיבורים האלה וכל ההזדמנויות המפוספסות שהמפתח לא היה אצלך או שפשוט הייתי קצר בזמן.

מזל טוב, צפה לביקור! :wink:

אני מחכה לך,באמת הרבה הזדמנויות התפספסו להם ,וחבל!.

אחרי שתראה אותה ,אתה תבין על מה כל הרעש והדיבורים.:wink:

פורסם

בהצלחה!!!

בקרוב אצלי.

רק התחלתי לאסוף חלקים לסיטרואן DS שלי.

זו עוד הזדמנות להזכיר לכל מי שקורא, חלקים ל DS, מידע על חלקים מחו"ל ומהארץ....

פורסם

שיפוץ מהנה ויסודי שיהיה לכם,סומך עליך שתתנו את הנשמה עליה.

והנה משהו שאני לא נוהג בד'כ לעשות וזה לפרסם רכבים עומדים,אולם כיון שהסכים למכור,אני שולף לך (במידה ותחשוק כמובן)ממאגרי קורטינה 74 או 75 ,יד ראשונה אם זכרוני אינו מטעני,סגרתי איתו

על 1500,אולם לא בחנתי את האוטו מקרוב,הצבע אגב ירוק מיטלי.

פורסם
שיפוץ מהנה ויסודי שיהיה לכם תודה,סומך עליך שתתנו

את הנשמה עליה. צודק:wink: .

והנה משהו שאני לא נוהג בד'כ לעשות וזה לפרסם רכבים עומדים,אולם כיון שהסכים למכור,אני שולף לך (במידה ותחשוק כמובן)ממאגרי קורטינה 74 או 75 ,יד ראשונה אם זכרוני אינו מטעני,סגרתי איתו

על 1500,אולם לא בחנתי את האוטו מקרוב,הצבע אגב ירוק מיטלי.

תן מעט פרטים,אני לא צריך(מספיק שתיים,ועוד אחת לחלקים,חוץ מזה שכבר אין מקום ברחוב:-P )אבל אני בטוח שיש פה עוד כמה משוגעים לדבר שישמחו לפרטים.
פורסם

דרור, צודק.

את הסמל עוד לא צילמתי,נאבדו עקבותיהם של הבטריות שלי:roll: . מחר יימצאו והסמל יצולם.

בינתיים הוא עובר טיפול רציני:wink: .

הסיפור של הרכב:

הרכב עמד הרבה שנים בין 10-20 שנה על בלוקים מכוסה בהרבה כיסויים וקרטונים,תחת קורת גג ונשמר בצורה לא ייאמנת.

הרבה אנשים הכירו ברכב,אך המוכר ,אדם זקן שגר לבד סילק כל מי ששאל על הרכב.

יום אחד לאחר מספר ניסיונות כושלים לקנות את הרכב, הוא צעק לנו מאחוריי הדלת מחיר בדולרים ובאותו יום סגרנו איתו את העסקה.

כאמור הרכב עבר שיפוץ מלא למנוע והועמד שוב על בלוקים,מכוסה,ועטוף.

התיכנון הוא שהרכב ישמש אותי ליומיום, יותקנו ברכב:מזגן,גיר ידני חמישה הילוכים,מערכת .פרט לזה,הכל יישמר אורגינל ומקורי. הרכב ייראה כאילו יצא מהחברה,אין עליו אפילו ''גל'' אחד.:shock:

ואני ינהג להשקה:-P .

נעבור לכלה ,שדרך אגב מחפשת שם ,ראו חתימה.:

1.jpg

3.jpg

DSCF0847.JPG

4.jpg

9.jpg

55.jpg

פורסם

אך אךך אךךך איזה דבר יפיפה יאללה אני רוצה לראות אותה מושלמת!! בהצלחה בהחלפת של כל הדברים והכי חשוב תשמור עליה כמו על העיניים שלך!!

בהצלחה

יקי!!!

פורסם
:beerchug::king::smilecolr:yum::puzzled::wave2:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מזל טוב וסימן טוב!

ולגבי השם - אני הייתי קורא לה "סימונה", נשמע לי מתאים.

לספרנית בבית ספר שלי קוראים סימונה ,אז ככה שיש לי קצת תווית על השם הזה:lol: .

בכל מקרה תודה,אבל לא מתאים:roll: .

פורסם

היי לירון

אוטו מדהים ובהצלחה בשיפוץ

אתה מתכוון להוריד את הגג סקאי לפני הצביעה ולשים גג חדש או שאתה נשאר עם הקיים ?

יש לי בקשה קטנה, הייתי מעוניין לראות כיצד אתם מחליפים את הגיר ואפילו לעזור אם צריך, אם מכונאי מבצע את זה אז לפחות תמונות יספקו אותי,

אני רוצה לדעת איך להחליף אצלי את הגיר בקפרי ואת הגל הינע לבד.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...