Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מסלול ב-Buttonwillow Raceway עם אורח מהפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על ההיענות ...

רק עוד טיפה הרחבונת בקשר לסעיפים .. :

1. האם יש איזה חיישן לטמפ' של הצמיגים? כלומר מתי הוא יודע שהם חמים מספיק?

4. אם זה גם חוסך משקל אז למה לא לשים רשתות במקום כל החלונות? ( צורכי אווירודינמיקה? )

7. מחכים בקוצר רוח ..

תודה .

שחר.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

4. מן הסתם, כשהחלון סגור האוויר פשוט חולף ליד האוטו.. כשהחלון פתוח (או יש רשת במקומו) אז האוויר נכנס לתוך הרכב ופוגע באווירודינמיקה ויוצר גרר גבוהה יותר..

7. בהחלט ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

SilverCivic, אין חיישן, הנהג מרגיש מתי הצמיגים חמים מספיק, יש יותר אחיזה בבירור... אם רוצים קריאה של טמפ' (באימונים), מודדים את הטמפ' בפיטס איך שהרכב יורד מהמסלול.

פורסמו זמני ההקפות הרשמיים, סיימתי השלישי הכי מהיר, לחץ על הכפתור Submit במרכז המסך.

מוטי.

פורסם

הי מוטי קודם כל ברכות על המקום השלישי + יש לי שתי שאלות:

1) אתה משתתף באחת מהליגות הארה"ב?

2) האם ה S2000 שהשיגה את הזמן הטוב ביותר סטנדטית ( לפחות מבחינת הספק נראה שכן )

פורסם
SilverCivic, אין חיישן, הנהג מרגיש מתי הצמיגים חמים מספיק, יש יותר אחיזה בבירור... אם רוצים קריאה של טמפ' (באימונים), מודדים את הטמפ' בפיטס איך שהרכב יורד מהמסלול.

פורסמו זמני ההקפות הרשמיים, סיימתי השלישי הכי מהיר, לחץ על הכפתור Submit במרכז המסך.

מוטי.

למה שלישי? לפי הטבלה אתה סיימת במקום השני... אתה מוטי אלמגור לא? icon_wink.gif

General Class Place Points Timing Name Car #

Laptime Speed Make Model Year Tires HP

6 2 6 Moti Almagor 02:07.093 76.48 Mazda Turbo 95 Race 300

פורסם

לא, לא ליגה מסודרת של SCCA בינתיים, הרכב שלי עדיין לא בנוי לפי התקנון שלהם ככה שהוא לא חוקי למירוצים בליגה מסודרת.. בינתיים אני משתתף במירוצי Time Trial עם כמה ארגונים שונים.

ה-S2000 היא מכונית מירוץ מושלמת ורחוקה מאוד מלהיות סטנדרטית.. אני מוכן להמר בקלות על זה שרק ההשקעה הכספית במיתלים של ה-S2000 הזו שווה בערך לעלות ההשקעה בכל הרכב שלי קומפלט.

מוטי.

פורסם
למה שלישי? לפי הטבלה אתה סיימת במקום השני... אתה מוטי אלמגור לא? icon_wink.gif
שני בקטגוריה שלי, שלישי בזמנים הכלליים אחרי האיבו שדובר בה בשרשור הזה שנסעה את אותה ההקפה בזמן מטורף לחלוטין של 1:58.5.

מוטי.

פורסם

כי כל קשר בין היצור שמוטי נוסע בו לבין מיאטה הוא מקרי בהחלט...

ופשוט כשהבנאדם שרשם את הפרטים של הרכב של מוטי הסתכל - הוא ראה מאחורה מדבקה שרשום TURBO (כמו אצל הערסים..) אז הוא חשב שזה הדגם!

פורסם

זה היה בצחוק אם לא הבנת.. :lol:

פורסם

טוב,

בואו נחזיר את השרשור הזה למקורות...יום מסלול עם המיאטה של מוטי...

איפה היינו? הא אני התעלפתי בכניסה לסיבוב חזק..:shock:..:lol:

טוב-אחרי זה כבר דיי הבנתי למה הדבר הזה מסוגל וגם מוטי דיי לחץ על להביא את האוטו לגבולות, אז הלכנו על זה...

סשן מספר 4- שעה 15:30,40 מעלות בחוץ שנינו חגורים צמוד וחזק...15 דקות לפני מוטי החליט שהולכים לעשות סיבוב אצל המתחרים לראות מה יש מתחת למנוע(כל עניין הגאווה העצמית התחיל ב7 בבוקר כשכולם צחקו לו על המיאטה כי המדריך הראשי סיפר שיש לה ספויילר מפלקיגלאס....רק אני והוא דיברנו:twisted: בעברית ואמרנו חכו חכו..)

3 נהגים מאוד ענינו אותנו- הבחור עם הGT3 שלא היה לנו מובן איך כזה אדיוט נוהג בכזה אוטו, STI שחורה עם אינטרקולר ענק וכפי הנראה 250 כ"ס בגלגלים(שזה 400 כ"ס תיאורטי), וקורבט06 כסופה עם סופרצ'ארג'ר.

למזלנו 2 האחרונים היו בקבוצת האדומים(מתקדמים) יחד איתנו בסשן...התחלנו לסוע..ומי לפנינו אם לא ידידינו משכבר הימים מר קורבט..בסיבוב הקודם הוא ניסה מאוד מאוד חזק להוריד את מוטי מהזנב שלו ועכשיו אחרי חצי הקפה הוא סימן בייאוש לעקיפה:???: אין מה להגיד..לראות את הקורבט ב180 זורקת 30 ס"מ זנב ימינה מטר לפניך זה מראה שלא רואים כל יום(ואני חושב שבשלב הזה כבר שמעתי את מוטי מקלל מתוך הקסדה לאדיוט שיזוז כבר)...לפי דעתי הבחור עדיין לא מבין מה נפל עליו.

המשכנו- 2 הקפות אחרי - נצמדנו לSTI...מודה ומתוודה לא חובב של הרכב הזה...בכל הצורות והגוונים וציפיתי שפשוט ייתן לנו לעקוף - סובארו:wave2:...אבל אחרי כמה שניות הבנו שלא מדובר באחת סטנדרטית..אני מדבר על משהו יותר רציני מהקורבט...איזה אחיזה:shock: איזה תאוצות:conf:..והנהג?? מלך:king:!! קווים נכונים תאוצות נכונות ממש תענוג לעיניים.

ומוטי?? צמוד לו לתחת כמו F50 עצבנית שמפריע לה איזה זברה בדרך...היות והנהג לא ציית לכללי העקיפה במסלול -דבר שדיי עיצבן את שנינו-החליט מוטק'ה לעשות מעשה נבזי שבמילה עדינה הוריד לי 5 שנים מהחיים.....פשוט עקף אותו בתוך הפנייה במצב של האטה מקסימלית.(ראה איור).הטמבונים הייו במרחק 10 ס"מ אחד מהשני..תאוצה חזקה של שתיהן...והמיאטה פשוט עפה לה....אתם חושבים שהSTI ויתר?? אתם צודקים!! הוא ניסה להצמד ל200 מטר אבל אח"כ הוא כבר היה נקודה שחורה קטנה על המראה...

היה יום מדהים, פגשתי אנשים מסורים ואהבה מוטורית אמיתית הלוואי עלינו כזה מקום מסודר.. ...

לגבי ההצעה...מוטי (שכבר עבד בעבר עם ג'ון מיולר) קיבל הצעה להצטרך לקבוצת muellerized אני קיבלתי הצעה מהם להיות האיש שמוציא את הכלב שלהם להשתין פעמיים ביום.או נהג..מה שמתאים לי!!!

יש חדשות מוטיי??

בחלק הבא יסופר איך עפתי מהמסלול עם הEVO.:multi:.ואיך הוצאתי את הזמן הכי טוב של היום

רוי

פורסם

אני מוצא שיש להעמיד מספר דברים על דיוקם ולחדד דברים אחרים action-smiley-057.gif -

טוב,

בואו נחזיר את השרשור הזה למקורות...יום מסלול עם המיאטה של מוטי...

איפה היינו? הא אני התעלפתי בכניסה לסיבוב חזק..:shock:..:lol:

טוב-אחרי זה כבר דיי הבנתי למה הדבר הזה מסוגל וגם מוטי דיי לחץ על להביא את האוטו לגבולות, אז הלכנו על זה...

שכחת לציין שכל עניין הלחיצה של האוטו היה עוד בעדינות עקב חוסר ברפידות בלם מתאימות unsure.gif... עדיין, הצלחת לקבל בלק-אאוט grinning-smiley-004.gif

מה אתה אומר גולן? גורם לך להרגיש יותר טוב עם עצמך? devil-smiley-023.gif

סשן מספר 4- שעה 15:30,40 מעלות בחוץ שנינו חגורים צמוד וחזק...15 דקות לפני מוטי החליט שהולכים לעשות סיבוב אצל המתחרים לראות מה יש מתחת למנוע(כל עניין הגאווה העצמית התחיל ב7 בבוקר כשכולם צחקו לו על המיאטה כי המדריך הראשי סיפר שיש לה ספויילר מפלקיגלאס....רק אני והוא דיברנו:twisted: בעברית ואמרנו חכו חכו..).
הם smilie_auslachen.gif כי הוא אמר שנראה שהדבקתי חתיכות ממקרר על הזנב, בלי קשר לספויילר... אני ידעתי שמהר מאוד הם sad-smiley-038.gif והמקסימום שהם יקבלו זה music-smiley-021.gif

3 נהגים מאוד ענינו אותנו- הבחור עם הGT3 שלא היה לנו מובן איך כזה אדיוט נוהג בכזה אוטו, STI שחורה עם אינטרקולר ענק וכפי הנראה 250 כ"ס בגלגלים(שזה 400 כ"ס תיאורטי), וקורבט06 כסופה עם סופרצ'ארג'ר.
הבחור עם ה-STI דיבר על כמעט 300 כ"ס בגלגלים, חוץ מזה הרכב היה מלא בכל מיני speechless-smiley-020.gif אחרים.

ה-Z06 נראתה בהחלט devil-smiley-052.gif וגם הנהג עשה עבודה יפה, לעומתו ההוא עם ה-GT3 היה סתם gay.gif

למזלנו 2 האחרונים היו בקבוצת האדומים(מתקדמים) יחד איתנו בסשן...התחלנו לסוע..ומי לפנינו אם לא ידידינו משכבר הימים מר קורבט..בסיבוב הקודם הוא ניסה מאוד מאוד חזק להוריד את מוטי מהזנב שלו ועכשיו אחרי חצי הקפה הוא סימן בייאוש לעקיפה:???: אין מה להגיד..לראות את הקורבט ב180 זורקת 30 ס"מ זנב ימינה מטר לפניך זה מראה שלא רואים כל יום(ואני חושב שבשלב הזה כבר שמעתי את מוטי מקלל מתוך הקסדה לאדיוט שיזוז כבר)...לפי דעתי הבחור עדיין לא מבין מה נפל עליו.
התחיל ה-action-smiley-073.gif

המשכנו- 2 הקפות אחרי - נצמדנו לSTI...מודה ומתוודה לא חובב של הרכב הזה...בכל הצורות והגוונים וציפיתי שפשוט ייתן לנו לעקוף - סובארו:wave2:...אבל אחרי כמה שניות הבנו שלא מדובר באחת סטנדרטית..אני מדבר על משהו יותר רציני מהקורבט...איזה אחיזה:shock: איזה תאוצות:conf:..והנהג?? מלך:king:!! קווים נכונים תאוצות נכונות ממש תענוג לעיניים.

ומוטי?? צמוד לו לתחת כמו F50 עצבנית שמפריע לה איזה זברה בדרך...היות והנהג לא ציית לכללי העקיפה במסלול -דבר שדיי עיצבן את שנינו-החליט מוטק'ה לעשות מעשה נבזי שבמילה עדינה הוריד לי 5 שנים מהחיים.....פשוט עקף אותו בתוך הפנייה במצב של האטה מקסימלית.(ראה איור).הטמבונים הייו במרחק 10 ס"מ אחד מהשני..תאוצה חזקה של שתיהן...והמיאטה פשוט עפה לה....אתם חושבים שהSTI ויתר?? אתם צודקים!! הוא ניסה להצמד ל200 מטר אבל אח"כ הוא כבר היה נקודה שחורה קטנה על המראה...

המעשה לא היה נבזי, אנחנו בסשן של הקבוצה המתקדמת ביותר ועקיפות חוקיות בכל מקום במסלול ובכל מצב smilie_flagge24.gif

זה היה פשוט המשך טבעי ל-action-smiley-073.gifaction-smiley-073.gifaction-smiley-073.gif

היה יום מדהים, פגשתי אנשים מסורים ואהבה מוטורית אמיתית הלוואי עלינו כזה מקום מסודר.. ...

לגבי ההצעה...מוטי (שכבר עבד בעבר עם ג'ון מיולר) קיבל הצעה להצטרך לקבוצת muellerized..

יש חדשות מוטיי??

רוי

אין חדשות עדיין, אנחנו במגעים, יש סיכוי טוב שאני אהפוך לאיש צוות מן המניין... food-smiley-004.gif

מוטי

• תוכן חדש...