Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעות לרמקולים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה: יש לי מקום לרמקולים 6.5 מאחורה ול-5.25 מקדימה. מה יהיה הדבר הכי טוב לשים?קומפוננט אחורי ורמקולים קדמיים, או להפך או שאולי 2 זוגות קומפוננטים.. כל העניין יהיה מוגבר על ידי boss ba2900 וסאב לא נראה באופק. בקיצור מה אתם מציעים לי לעשות כדי להוציא את המירב?

פורסם

הייתי מציע לך לשים מקדימה את הקומפננט

ומאחורה לחתוך את המגש (אם יש אפשרות) ולשים רמקול 6*9 ממש טוב ככה שישלים את החסר.

איזה אוטו זה?

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

יונדאי אקסנט 2002. לצערי אין לי אפשרות לחתוך במגש האחורי, אם הייתי יכול הייתי שם את הלייטנינג אודיו 6*9 בולט ששוכבים אצלי... אני מחפש אפשרויות אחרות עם המידות האלה, שיהיה לי סאונד טוב לפחות כמו עם 6*9

פורסם

אם לשים מקדימה קומפוננט מורל פולס 5.25 ומאחורה רמקול 6.5 (לא קומפוננט) לייטנינג אודיו, יש סיכוי לסאונד סביר..? ה6*9 של לייטנינג אודיו הפציצו..

פורסם

תלוי מה הסטנדרטים שלך כמובן שרמקול 6.5 יתן פחות מקומפוננט ומה הסיבה שאי אפשר לשים 6*9?

אם אי אפשר לחתוך ניתן לעשות הגבהות סיפור קצר וזול יחסית

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

יש אפשרות להתקין ברכב זה 6/9

צריך לחתוך בפח הרכב ולהכיו ריפוד לחלק העליון

זה נראה טוב רק שצריך לדייק בחיתך

זה קרוב לחלון האחורי וצריך לדעת לחתוך מבלי לגרום נזק לרכב

• תוכן חדש...