Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאשתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום נהגה (ונהנתה) אשתי בפיאט פונטו 2002.

כאשר קיבלתי מהעבודה רנו מגאן סדאן (שגדולה מהפונטו בכמה מידות), והיא התחילה לנהוג עליה פה ושם, היא קיבלה פרספקטיבה חדשה, והחליטה שהפונטו כבר קטנה לה מדי. מצד שני, רכב משפחתי בגודל מלא קצת גדול עליה (מבחינת הצרכים - כשנוסעים עם המשפחה כולה, נוסעים ברכב שלי, מבחינת חניה - היא עובדת בתל אביב, ומבחינת צריכת דלק - הדלק על חשבוננו). לכן אני מחפש בשבילה משהו בגודל בינוני - רכב שיהיה "קצת" יותר מרווח מהפונטו, אבל לא משפחתי בגודל מלא, לנסיעות עירוניות בעיקר.

מבחינת התקציב - ניתן כמובן למכור את הפונטו, וכן את השברולט קוואליר '96 שאני נהגתי בה עד שקיבלתי את המגאן (יש קונים?), וכמובן שאנו מוכנים להוסיף על כך 10-15K.

דרישות נוספות חשובות: רכב בטיחותי (לפחות 4 כוכבים בניסוי התרסקות), גיר ידני וחסכון בדלק (ולא, יונדאי גטס _לא_ באה בחשבון). גם נוחיות ישיבה ונסיעה לא תזיק.

יש למישהו רעיון?

פורסם

לפי ה"נתונים היבשים" (כלומר מרחק בין סרנים ומפשק גלגלים) המרחב הפנימי של שתיהן לא גדול יותר משל הפונטו (למעשה ה206 קטנה יותר) - והקליאו נמכרת רק באוטומט, ורק בתצורת סדאן. אבל תודה בכל מקרה.

פורסם

יש לי רעיון!

תשכור לה מכונית פחות מרווחת מהפונטו לחודש.

אחרי זה הפונטו כבר תיראה מרווחת...

אם הפונטו שכבר יש לכם או מכונית אחרת בסדר הגודל שלה כמו 206/קליאו עונה על הצרכים באופן טוב, למה להחליף אותה במשהו גדול יותר?

היכן שהצרכים מכתיבים מכונית קטנה אין שום סיבה לקנות מכונית גדולה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יש לי רעיון!

תשכור לה מכונית פחות מרווחת מהפונטו לחודש.

אחרי זה הפונטו כבר תיראה מרווחת...

אם הפונטו שכבר יש לכם או מכונית אחרת בסדר הגודל שלה כמו 206/קליאו עונה על הצרכים באופן טוב, למה להחליף אותה במשהו גדול יותר?

היכן שהצרכים מכתיבים מכונית קטנה אין שום סיבה לקנות מכונית גדולה.

ואללה צודק. אבל יותר זול להחליף רכב מאשר לשלם על עו"ד או אפילו על ייעוץ זוגי...
פורסם

מה שאתה צריך זה רכב קומפקטי בסגנון ה פוקוס 5 דלתות , מגאן באצ'בק , 307 אופל אסטרה וכיו"ב.

למרות שכקודמי , אני מסכים שלגודל יש רק חסרונות במקרה הזה.

פורסם
ואללה צודק. אבל יותר זול להחליף רכב מאשר לשלם על עו"ד או אפילו על ייעוץ זוגי...

תגיד לה שהעלות הנוספת יורדת ישר מתקציב ההנעלה שלה. זה יוציא לה את החשק...

פורסם
תגיד לה שהעלות הנוספת יורדת ישר מתקציב ההנעלה שלה. זה יוציא לה את החשק...
אתה חושב שיש לי איזו שהיא שליטה על התקציב שלה? יותר נכון לומר שיש לה שליטה על התקציב שלה ושלי ביחד.
פורסם

גולף 1.6 ידני או אפילו 2.0 ידני- רכב אמין טוב, לא גדול (יחסית) נוח בחניות ובטיחותי מאוד.

A3 כל התכונות של הגולף רק יותר יוקרתי עם מנועים שונים (1.8-1.8T 1.6).

בעיקרון אלה האהודות שלי, ומבחינת התאמה הם דיי מתאימות (לא קטנות מדיי ולא גדולות מדיי).

1.8T 8)

פורסם
אתה חושב שיש לי איזו שהיא שליטה על התקציב שלה? יותר נכון לומר שיש לה שליטה על התקציב שלה ושלי ביחד.

אז יש לי פתרון. תגיד לה שתסתדר לבד. שתמכור את הרכב שלה ותקנה רכב חדש בעצמה.

פורסם

אני דווקא הייתי מכוון לפורד פוקוס 5 דלתות. גם נראית וגם מתנהגת קטנה מגודלה, ומצד שני מציעה מספיק מרחב פנימי בכדי להתחרות בשאר המשפחתיות. עם התנהגות כביש טובה ובטוחה, נוחות לא רעה בכלל ו 4 כוכבי ריסוק היא מועמדת ראויה.

• תוכן חדש...