Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתובת האי-מייל שלך היא: [email protected]

כאשר במקום User כתוב את שם המשתמש לשך באותיות קטנות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אבל הוא מתבייש להתקשר אליהם ולשאול. יותר קל לשאול בפורום.

למרות שאצלם הוא יקבל הדרכה צמודה טלפונית להגדרות הרלוונטיות. למרות שהוא משלם עבור התמיכה שלהם. יותר קל לשאול בפורום. לא?

פורסם

מי בכלל משתמש בדואר המעפן שלהם , כשוואלה מציעים 3 ג'יגה בחינם ובמהירות , ובגוגל יש 2.5 ג'יגה

זה בדיוק מה שאני צריך 10 מגה עלובים שנסתמים אחרי 3 מיילים :?

בכל אופן אתה צריך להגדיר Pop ו-smtp

אז זה המספר שלהם :

039291212

ואם תצטרך להגדיר חיבור רשת אי פעם אז ככה עושים את זה (עם מודם של כבלים)

virtual private networking

host name:cablepns.012.net.il

securaty:advanced optional encryption

allow pap and spap only

איציק.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
אבל הוא מתבייש להתקשר אליהם ולשאול. יותר קל לשאול בפורום.

למרות שאצלם הוא יקבל הדרכה צמודה טלפונית להגדרות הרלוונטיות. למרות שהוא משלם עבור התמיכה שלהם. יותר קל לשאול בפורום. לא?

מה נסגר עם הקטע הזה?

כל אחד ששואל פה שאלה קטנה אתם חייבים להקניט?

ואם באמת אתה רוצה לדעת אז אני שואל בשביל חבר שאני צריך את האימל המקורי כדיי לשלוח לו משהו ,

ופשוט אין לו מושג מהי כתובת האימל שלו!

תודה רבה לכל העוזרים , עזרתם מאוד! :-)

שחר.

פורסם

מה נסגר עם הקטע פה?

תראה, המטרה של אוף טופיק הוא להיות מקום שבו הקהילה מתקשקשת בטוב טעם (יחסי) ומקיימת חיי חברה. מקום שבו חברי הפורום זוכים להכיר מעט זה את זה.

זה מגוחך שאוף טופיק הופך לפורום תמיכה טכנית למחשבים, ICQ, אימיול וכו' כשיש עשרות פורומים שתומכים בדברים האלו, ובהם נמצאים אנשים שיתנו תשובה נכונה ומהירה.

וכאשר מדובר בשאלה כמו שלך, שהתשובה הזריזה והאדיבה לה ממתינה לך בקצה השני של שיחת הטלפון לספק האינטרנט שלך (ותמיכה היא חלק מהשירות עליו אתה משלם), אז נראה לי שזה ניג'וס מיותר להפליא לפתוח על זה שרשור.

אבל אולי זה רק אני. :|

פורסם
כיצד אני מגלה דרך OUTLOOK EXPRESS מהי כתובת הדואר האלקטרונית שלי?

בלי להתקשר ל012

ובלי לפתוח אחד חדש בואללה

תודה

אני אגיד לך ...

אתה בא אליו , ל OUTLOOK EXPRESS הזה , בשקט בשקט ... בלי ש 012 ו WALLA ישימו לב ,

אבל אתה חייב להיות ממש עירני וזהיר ... כי הם ממש רגישים בקטע הזה .

אחרי שהצלחת לעבור את 012 ו WALLA בשלום , אתה ניגש ככה בשושו ... כאילו אתה בכלל לא שם לב שה OUTLOOK EXPRESS הזה שם .

ואז אתה אומר לו , "פפפפסססססטטטטט.... פסססט ... הייי ... אתה , OUTLOOK .... אתה קוראים אותך OUTLOOK EXPRESS ? " , לרוב הוא יכחיש ויגיד שקוראים לו יוש או בלוש או יואכים , הוא מנסה לשחק אותה חשאי .

תנסה שוב , "פסססט .... פססססט .... OUTLOOK , הייי ... OUTLOOK EXPRESS ... "

הפעם הוא אמור לענות לך , הוא קלט שחשפת את הכיסוי שלו , ושאתה יודע שלא קוראים לו יוש , בלוש או יואכים .

אחרי שתפסת את תשומת ליבו , תגיד לו : "תצ'מע אח'שלי החרגול , אני חייב לגלות את הכת' דואר אלקטרוני ... "

ה OUTLOOK הזה כל-יודע הוא ... הוא יגניב מבט ימינה , מבט שמאלה ... יטיל מטבע באויר ...

המטבע יתגלגל לו באויר מספר פעמים וינחת לו על הקרקע . הוא יפקוד עליך בטון רובוטי כמעט להתוכפף לאסוף את המטבע .

אתה תתכופף ... ברגע שתתכופף , אתה תראה פתאום הבזק של אור וכל השרירים יתכווצו לך .

מאותו רגע והלאה אתה תדע את הכת' דואר אלקטרוני שלך לנצח , היא פשוט תצרב לך באחד מהתאים האפורים .

סתתתם ... לא באמת .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

goo

מה נסגר עם הקטע פה?

תראה, המטרה של אוף טופיק הוא להיות מקום שבו הקהילה מתקשקשת בטוב טעם (יחסי) ומקיימת חיי חברה. מקום שבו חברי הפורום זוכים להכיר מעט זה את זה.

זה מגוחך שאוף טופיק הופך לפורום תמיכה טכנית למחשבים, ICQ, אימיול וכו' כשיש עשרות פורומים שתומכים בדברים האלו, ובהם נמצאים אנשים שיתנו תשובה נכונה ומהירה.

וכאשר מדובר בשאלה כמו שלך, שהתשובה הזריזה והאדיבה לה ממתינה לך בקצה השני של שיחת הטלפון לספק האינטרנט שלך (ותמיכה היא חלק מהשירות עליו אתה משלם), אז נראה לי שזה ניג'וס מיותר להפליא לפתוח על זה שרשור.

אבל אולי זה רק אני. :|

אני מבין את מה שאתה אומר ...

אבל העקיצות בפורום פה ממש לא לעיניין

יכולתה לכתוב את ההודעה הזאת כבר מההתחלה

חוץ מזה אתה לא חייב להכנס , בשבילך זה סתם עוד שורה בפורום אוף טופיק

בעוד שאני צריך עזרה , ומקבל אותה מאנשים טובים בפורום :-)

אני אגיד לך ...

אתה בא אליו , ל OUTLOOK EXPRESS הזה , בשקט בשקט ... בלי ש 012 ו WALLA ישימו לב ,

אבל אתה חייב להיות ממש עירני וזהיר ... כי הם ממש רגישים בקטע הזה .

אחרי שהצלחת לעבור את 012 ו WALLA בשלום , אתה ניגש ככה בשושו ... כאילו אתה בכלל לא שם לב שה OUTLOOK EXPRESS הזה שם .

.........................

http://www.socialwork.org.il/data/categdoc1016/categdoc1016.asp?mCatID=1016

:roll:

שחר.

פורסם
האמת זה מה זה מחמיא לי ... לא היו לך מילים לענות לי אז שמת לינק זול כזה ? :)

אני מלך אני ...

כן אה? :?

OUTLOOK EXPRESS

כלים > אפשריות > חשבונות דואר

איך אני מגיע לזה?

אתה יכול לנדב Screen Shot ?

שחר.

• תוכן חדש...