Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש לי עילה לתביעה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי היום את העיתון המקומי פה בהרצליה וראיתי שעשו כתבה מאד הזויה על התופעה של התומקארים והריינג'רים, פירסמו כל מיני שטויות, ובנוסף, ראיתי שצילמו שם את התומקאר שלי ופירסמו אותו עם לוחית "חשופה"..

אני לא מחפש דרכים להרוויח כסף משטויות או משהו, פשוט זה ממש מרגיז אותי שצילמו את הרכב שלי בחניה של הבית שלי ופירסמו תמונות שלו בעיתון ללא הסכמתי, ואפילו ללא ידיעתי..

רציתי לשאול את מה שמבין בעיניינים האלו, האם יש לי פה "קייס"??

תודה מראש, אביב

פורסם

למיטב ידיעתי, לכל בנאדם, מותר לפי חוק, לעמוד ברשות הרבים ולצלם מה שבא לו. גם לוחיות רישוי של מכוניות, גם סלבס מתמזמזים.

dirty old man

need love too

פורסם
למיטב ידיעתי, לכל בנאדם, מותר לפי חוק, לעמוד ברשות הרבים ולצלם מה שבא לו. גם לוחיות רישוי של מכוניות, גם סלבס מתמזמזים.

ומה אם יצלמו את הבית שלך ויפרסמו בעיתון את התמונה? אותו הדבר לא? :?

פורסם

מותר לצלם כל דבר ברשות הרבים ולפרסם ללא היתר מראש.

יש כמה סייגים שיכולים לעמוד בבית משפט - אחד מהם הוא צילום קטינים, והכוונה לילדים קטנים מאוד.

השני הוא אם תוכל להוכיח שנגרם לך עוול ממשי מפרסום התמונה. לדוגמא - אם המשטרה עוצרת אותך כל יום בגלל שתמונת הצעצוע שלך הופיעה בכתבה שלילית מאוד ואתה מזוהה עם עבריינות רכב, וגם לזה יש כסת"ח והוא הכיתוב "המצולמים אינם קשורים לכתבה" או כיתוב דומה.

אם לא נגרם לך עוול ממשי, חבל על הזמן שלך, זה קייס לא פשוט.

תראה, בכל כתבה שניה בעיתונות ובטלויזיה יש תמונות "רקע" של אנשים מסתובבים ברחוב וכו'. אף אחד לא מצפה מהמערכת לבקש אישור לפרסום כל תמונה.

פורסם

אז למה לפעמים בכל מיני תוכניות, נגיד בתכוניות מתיחות רואים אנשים שהפנים שלהם מטושטשים?

וזה הרבה פעמים אפילו לא הנמתחים אלא סתם אנשים שעברו במקרה ברחוב?

• תוכן חדש...