Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

OMFG!!! טוב אין לי ממש מימון בכזו כמות...

נראה לי אני אעזוב את זה לבינתיים...

תודה בכ"ז לכולכם...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זהו, ניגמר החלום, הוא התעורר..

:wink:

הכוונה לא היתה ליפגוע בך. ממש לא. אני דווקא חושב שזה נהדר וחשוב שנהג חדש מתעניין בספורט מוטורי ובקורסי נהיגה, הלוואי שכולם היו ככה.

הכוונה היתה להראות כמה קשה וכמעט בילתי אפשרי לעסוק בספורט מוטורי בתור תחביב וכמובן באופן מקצועי ומסודר בארץ שלנו.

מיצטער אם לא הבנתה אותי נכון.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כן טוב נו...

באמת, הרבה שואלים אותי איך נכנסתי לתחום, ושזה ממש יחודי ויוצא דופן ומאיפה קיבלתי את העניין.

התשובה שלי היא "מאמא שלי" התגובה היא כמובן ???מה??? ואני אומר: "כשנולדתי היא התיישבה לי על הראש ודפקה לי את השכל לגמרי" :lol:

נו טוב, כנראה שזה נכון :cry:

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

עם כל הכבוד חמודי אתמול קיבלת רישיון וטבעי שאתה מתלהב ככה.

תדפיס את השרשור תתייק אותו בקלסר ותפתח אותו עוד כמה שנים, אם עוד כמה שנים תצחק על הכל תודה שצדקתי ושאתה סתם בהתחלה ובהתלהבות וזה טבעי- כל ההתחלות יפות. ואם עוד כמה שנים עדיין תרצה להיות כזה אז אין ספק שאתה סגור על עצמך.

קודם כל תשתפשף בכביש תלמד לנהוג, תלמד לאתר מצבים מסוכנים ולהיחלץ מהם, תרכוש ניסיון של כמה שנים או מספר לא מבוטל של קילומטרים ואז תיקח לאט לאט קורסים של נהיגה ומשם תכי כבר אשים ותראה איך עושים את זה הלאה. בשביל להיות נהג מרוצים צריך מוטיבציה כסף שיגעון שיגעון וחיידק נהיגה שבגיל 17 קיים אצל כולם, לחלקם הקטן הוא נעלם בגיל 17 וחצי לחלקחם בגיל 18 ולחלקם בגיל 20 ויש כאלה שבגיל 24 עוד מתלהבים מ"הונדה סיויק 160 קמ"ש"

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
עם כל הכבוד חמודי אתמול קיבלת רישיון וטבעי שאתה מתלהב ככה.

תדפיס את השרשור תתייק אותו בקלסר ותפתח אותו עוד כמה שנים, אם עוד כמה שנים תצחק על הכל תודה שצדקתי ושאתה סתם בהתחלה ובהתלהבות וזה טבעי- כל ההתחלות יפות. ואם עוד כמה שנים עדיין תרצה להיות כזה אז אין ספק שאתה סגור על עצמך.

קודם כל תשתפשף בכביש תלמד לנהוג, תלמד לאתר מצבים מסוכנים ולהיחלץ מהם, תרכוש ניסיון של כמה שנים או מספר לא מבוטל של קילומטרים ואז תיקח לאט לאט קורסים של נהיגה ומשם תכי כבר אשים ותראה איך עושים את זה הלאה. בשביל להיות נהג מרוצים צריך מוטיבציה כסף שיגעון שיגעון וחיידק נהיגה שבגיל 17 קיים אצל כולם, לחלקם הקטן הוא נעלם בגיל 17 וחצי לחלקחם בגיל 18 ולחלקם בגיל 20 ויש כאלה שבגיל 24 עוד מתלהבים מ"הונדה סיויק 160 קמ"ש"

רק לידע כללי, מייקל שומאכר התחיל את דרכו מגיל 0...

אני התחלתי להתעניין בגיל 10. ורק עכשיו ברצינות יתרה...

hagggg55 כתב:

פורסם

גם אני מפרק מכוניות וכל דבר שמורכב מכמה חלקים מגיל אפס, ובעל חיידק נהיגה מגיל 7 שאבא היה לוחץ על הדוושות אני הייתי לוחץ באויר, בגיל 8 הייתי שומר על האוטו שלא יבוא פקח ובדרך משחק עם הדוושות וההילוכים וידעתי מה כל דבר עושה יותר טוב מתלמידת נהיגה בת 17 שלא יודעת מה עושה קלאץ. ובגיל 9 הייתי מניע לוחץ קצת על הגז בנניוטרל ומדליק מזגן. וכל זה עדיין לא עושה אותי שומכר

וגם אני פעם חשבתי יאאלה נהיה נהגי מרוצים אבל מתישהו זה יורד כמו שהיינו ילדים כולם רצו להיות טייסים-חלקם נהפכו לכייסים, חלק רצו להיות שוטרים וחלק כבאים ואל תשכחו את החלומות של אמא שנהיה רופאים או עו"ד.

מבין את המסר?

התמונות של הסובארו שלי

פורסם
גם אני מפרק מכוניות וכל דבר שמורכב מכמה חלקים מגיל אפס, ובעל חיידק נהיגה מגיל 7 שאבא היה לוחץ על הדוושות אני הייתי לוחץ באויר, בגיל 8 הייתי שומר על האוטו שלא יבוא פקח ובדרך משחק עם הדוושות וההילוכים וידעתי מה כל דבר עושה יותר טוב מתלמידת נהיגה בת 17 שלא יודעת מה עושה קלאץ. ובגיל 9 הייתי מניע לוחץ קצת על הגז בנניוטרל ומדליק מזגן. וכל זה עדיין לא עושה אותי שומכר

וגם אני פעם חשבתי יאאלה נהיה נהגי מרוצים אבל מתישהו זה יורד כמו שהיינו ילדים כולם רצו להיות טייסים-חלקם נהפכו לכייסים, חלק רצו להיות שוטרים וחלק כבאים ואל תשכחו את החלומות של אמא שנהיה רופאים או עו"ד.

מבין את המסר?

ממש לא דיברתי על זה. דיברתי שהוא התחיל מקארטינג כבר בילדות. אז זה לא טוב בהכרח לחכות לגיל מבוגר יותר עד שאני אתחיל עם זה... כדאי להתחיל מוקדם.

וכן גמני הייתי עושה את זה וכבר בגיל 13 נהגתי לבד בפעם הראשונה...

כן גם תמיד רציתי להיות טייס קרב. כמו טופ קרוז ב"אהבה בשחקים"... מה לעשות יש כאלה שזה מתגשם, ויש כאלה שלא. לי אישית כן. בינתיים עברתי ירפ"א ב' ומחכה לגיבוש... אז מסקנה: כדאי לרדוף אחרי החלומות שלך ולנסות להגשים אותם... אם אתה חושב אחרת- החיים שלך כנראה מאוד משמימים....

עכשיו אתה מבין את המסר?

hagggg55 כתב:

פורסם
ממש לא דיברתי על זה. דיברתי שהוא התחיל מקארטינג כבר בילדות. אז זה לא טוב בהכרח לחכות לגיל מבוגר יותר עד שאני אתחיל עם זה... כדאי להתחיל מוקדם.

וכן גמני הייתי עושה את זה וכבר בגיל 13 נהגתי לבד בפעם הראשונה...

כן גם תמיד רציתי להיות טייס קרב. כמו טופ קרוז ב"אהבה בשחקים"... מה לעשות יש כאלה שזה מתגשם, ויש כאלה שלא. לי אישית כן. בינתיים עברתי ירפ"א ב' ומחכה לגיבוש... אז מסקנה: כדאי לרדוף אחרי החלומות שלך ולנסות להגשים אותם... אם אתה חושב אחרת- החיים שלך כנראה מאוד משמימים....

עכשיו אתה מבין את המסר?

אל תשמח ותתלהב מהר מידי.

רוב האנשים שעוברים מיון לטיס מגיעים לגיבוש ושם נופלים.

גם אתה מסיים את הגיבוש,עדיין רוב הסיכויים שלא תעבור הלאה.

(מה שקרה אצלי).

פורסם

נכון שלהתחיל מגיל צעיר, נכון שצריך שאיפות אבל יש רצוי ויש מצוי, אני למשל הרבה שאיפות (גבוהות) עשיתי וביצעתי אפילו שגם אני די צעיר, אבל בגילך אתה עוד לא יודע מה אתה רוצה בטוח שלא בענף הזה.

לי יש כוונות טובות ולהראות לך את כל הצדדים, אני לא חלילה אומר שאתה לא צודק, אני אומר תתחיל מקטן אם אתה חושב ככה

אתה רוצה להיות שומכר?

יאאלה לך תתחיל ללמוד מכוניות לנשום מכוניות ותתחיל עם קרטינג (כמו שומכר) ותראה איך אתה זורם משם

התמונות של הסובארו שלי

פורסם
נכון שלהתחיל מגיל צעיר, נכון שצריך שאיפות אבל יש רצוי ויש מצוי, אני למשל הרבה שאיפות (גבוהות) עשיתי וביצעתי אפילו שגם אני די צעיר, אבל בגילך אתה עוד לא יודע מה אתה רוצה בטוח שלא בענף הזה.

לי יש כוונות טובות ולהראות לך את כל הצדדים, אני לא חלילה אומר שאתה לא צודק, אני אומר תתחיל מקטן אם אתה חושב ככה

אתה רוצה להיות שומכר?

יאאלה לך תתחיל ללמוד מכוניות לנשום מכוניות ותתחיל עם קרטינג (כמו שומכר) ותראה איך אתה זורם משם

נו וזה מה שתכננתי לעשות רציתי לברר לאן מתקדמים משם...

ו-igor sti- כן אני יודע אבל לי כבר יש ייתרון די גדול על כל השאר... לי יש רישיון טיסה...

hagggg55 כתב:

פורסם
נו וזה מה שתכננתי לעשות רציתי לברר לאן מתקדמים משם...

ו-igor sti- כן אני יודע אבל לי כבר יש ייתרון די גדול על כל השאר... לי יש רישיון טיסה...

מאיפה יש לך רישיון טיסה אם אפשר לשאול?

וזה לא עוזר לך בגרוש לגיבוש. בגיבוש אין שום דבר שקשור לטיסה.

פורסם
מאיפה יש לך רישיון טיסה אם אפשר לשאול?

וזה לא עוזר לך בגרוש לגיבוש. בגיבוש אין שום דבר שקשור לטיסה.

איך יש לי? מה זה איך? איך יש לך רישיון למכונית/ אופנוע/ מה שזה לא יהיה? אז ככה לי יש למטוס...

זה מאז ומתמיד היה החלום הכי גדול שלי אז חסכתי לזה בערך מגיל 7... 10 שנים של חסכונות + 4 עבודות שונות + קצת עזרה מההורים = license to fly......

וכן תודה אבל אני יודע טוב מאוד את התהליכים. ולא אמרתי שזה קשור לגיבוש... אבל גם התאמנתי מבחינת כושר וסיבולת לקראת הגיבוש...

טוב אנחנו ממש אבל ממש סוטים מהנושא...

hagggg55 כתב:

• תוכן חדש...