Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנ ירוצה לרכוש את הרכיבים הבאים:

קומפוננט:http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=442

וסאב:

http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=766

עכשיו אני מתלבט בעיניין המגבר, אני פוחד קצת לקחת את הJBL המפורסם כי אני חושב שהוא יהיה קצת חזר מידי, אני מבקש עצות למגבר אחר

תודה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

קודם כל תתחדש.

אם יש לך גישה לדיוטי - אז ה JBL יהיה סוף הדרך - לא תתחרט .

הוא ירים לך את הקומפוננטים כמו שצריך וגם את הסאב -

ודרך אגב במקרה הזה הוא לא חזק מידי בכלל ,

במקרה ה"גרוע", תהיה לך הגברה בריאה מאד - דבר שהוא עדיף על הגברה חלשה -

שיהיה במזל.

אם אין לך גישה לדיוטי - אז עדיף שתתן תקציב .

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

התקציב שלי הוא עד 1500 שקל מקסימום.

הJBL מוציא 104 RMS ליציאה והקמפוננט רק 70 וגם לסאב הוא מוציא בגישור 284RMS והסאב הוא 200 לכן אני קצת פוחד שהוא לא יעשה מהרמוקלים שלי טוסטים.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

לא הייתי רוכש אותו...שני חברים ממש ממש לא מרוצים ממנו - ממש אני מדבר על הרוקפורד

רומן סתם מעניין אותי לדעת לפי מה קבעת שהרוקפורד מגבר טוב לפי זה שהוא של רוקפורד ? אפילו שהוא הסדרה הנמוכה שלהם ? או ששמעת אותו ועוד הרבה מגברים על סט אפ זהה והחלטת שהצליל שלו חם יותר משל מגברים אחרים ?

שמוליק - לי יש קומפוננט של JBL שצורך 70 וואט RMS וסאב של 170 וואט RMS

אני מגביר אותם עם JBL GTO 75.4

עם כיוון נכון של הגיין אין שום בעיה הקומבינה הזאת עובדת כבר קרוב לחצי שנה

פורסם
התקציב שלי הוא עד 1500 שקל מקסימום.

הJBL מוציא 104 RMS ליציאה והקמפוננט רק 70 וגם לסאב הוא מוציא בגישור 284RMS והסאב הוא 200 לכן אני קצת פוחד שהוא לא יעשה מהרמוקלים שלי טוסטים.

הוא לא יעשה לא טוסטים ולא כלום אם תכוון את זה טוב זה יישמע כמו שצריך, ובנוסף לזה תהיה לך גם הגברה בריאה וגם הגברה מספיק טובה לשדרוג עתידי.

נירא לי שאתה יכול לחפש רוקפורד P4004 מגבר טוב לדעתי!

טוב ? שיהיה... ה- JBL יותר טובו גם יותר זול, וזה הוכח פה כבר.

חבל לבזבז את הכסף על הרוקפורד הזה.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

יכול ליהיות.

גם היה לי רוקפורד ו גם יש ל אבא שלי באוטו את ה JBL אז בקשר לשמיע הכל בסדר!

בקשר ל מחיר כן צודקים הJBL יותר זול מגבר טוב אני מסקים! נתתי ל בחור עוד הצעה לבחירתו כי ל חצי מהפורום יש את הJBL הזה!

רוקפורד נירא יותר איכותי ביצור שלו יש כניסות מוכנות לכבל 4 AWG של מתח הכל טוב ו נוח מגבר חזק ו נירא חזק בעצמו מבחינת שימושיות!

הJBL אם האברגה של החוטים שלו הורג אותי חייב להלחים סופיות חוט, לא נירא אייכותי בכלל ו הפלסטיקים ש מחזיקים את המגבר חלשים מאוד, מה זה השטויט האלה! לא אומר שהמגבר לא טוב אבל "האיבזור" שלו לא משהו.

פורסם

אז כיראה שבאמת אני יקנה את הJBL וילך למישהו רציני שיכוון לי אותו כמו שצריך

תודה חברים.

פורסם
יכול ליהיות.

גם היה לי רוקפורד ו גם יש ל אבא שלי באוטו את ה JBL אז בקשר לשמיע הכל בסדר!

בקשר ל מחיר כן צודקים הJBL יותר זול מגבר טוב אני מסקים! נתתי ל בחור עוד הצעה לבחירתו כי ל חצי מהפורום יש את הJBL הזה!

רוקפורד נירא יותר איכותי ביצור שלו יש כניסות מוכנות לכבל 4 AWG של מתח הכל טוב ו נוח מגבר חזק ו נירא חזק בעצמו מבחינת שימושיות!

הJBL אם האברגה של החוטים שלו הורג אותי חייב להלחים סופיות חוט, לא נירא אייכותי בכלל ו הפלסטיקים ש מחזיקים את המגבר חלשים מאוד, מה זה השטויט האלה! לא אומר שהמגבר לא טוב אבל "האיבזור" שלו לא משהו.

הפלסטיקים האלו לא נשברו גם כאשר רכב התרסק על עמוד באיזור ה90 קמ"ש, (מקרה אמיתי) ככה שאולי הם נראים לך חלשים אבל עובדתית הם לא,

היה לך רוקפורד P4004 או רוקפורד אחר ?

פורסם

JBL מגבר נחמד וטוב.

יש לי אותו, תמיד יהיו מגברים יותר טובים ...

אני לא מאמין שהוא 104RMS אבל מי שרוצה שיאמין , כך שאין לך מה לפחד על הרמקול כי הוא יפתח אותו בצורה טובה ולא ישרוף אותו , כיוון טוב גל ג'יין ושום דבר לא יקרה.

פורסם
אז כיראה שבאמת אני יקנה את הJBL וילך למישהו רציני שיכוון לי אותו כמו שצריך

תודה חברים.

בבקשה :-)

החלטה טובה.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

• תוכן חדש...