Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

50 שקל?

לא הגזים בנאדם, בכל מקרה בכל חנות שיפורים קטנה יש אותם המחירים בין 10-30 שקל לזוג מנורות חנייה, הלדים האלה לא משנה כמה חזקים הם יהיו לא יאירו כמו אורות חנייה רגילים.

הספק שלהן בארץ S.D.R לא מצאתי לדים מחברה אחרת באף חנות.

אני מכיר הרבה חנויות בחיפה שמוכרות את הדברים האלה, יש גם את הלדים ללוחית רישוי שעולים אותו דבר.

50 שקל לזוג לדים של חנייה זה גניבה.

פורסם

אומנם אתה קונה זוג ב 50 שמתאימים לרכב (12 וולט), אני קונה לד בודד (או צבע אדום,או לבן,או כחול,או צהוב ,או ירוק)

אני קונה לד בשקל (לד 3.5 וולט ) אולטרא ברייט, אומנם אצלי זה עם קומבינות של נגדים, חוטים ושאר שטויות (כדי לחבר לתח של רכב צריך נגד בודד ) - אני יכול לסדר לך מחיר כמעט כמו שלי ללד כזה (בה"פ),

יום טוב !

Suzuki Jimny

פורסם

הגזמתי או לא הגזמתי ככה בחור אחד מכר לי , אני לא יודע מה המחירים בחוץ אבל מה שבטוח שאצלי זה מאיר חזק וברור, אם אפשר להשיג ב-10 שקל אז שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...