Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צ'מע -קראתי את כל השרשור...למרות שזה רכב החלומות שלך אני ממליץ לך לרדת מזה...

יש כאן יותר מידי לעבור לשפץ ולשלם כולל בירוקרטיה בשביל הרכב.

למרות שהכל אפשרי אם רק רוצים. -אם זהו רכב השיפוץ הראשון שלך אני ממליץ על דעה של מומחה..שיתן לך הערכה כוללת.

חפש בלינק הזה ותתענין בעוד כמה מקומות אני בטוח שתמצא בסוף מה שאתה מחפש שגם מתאים

לתקציב שלך...

http://www.classiccar.co.il/ads/subAds.asp?cat_id=14&sub_id=97

פורסם

דימה

לפני הכל שזוף עיניך בשירשור הבא ואחר כך נדבר שוב, אבל.....אתה מתחייב לעבור אחת אחת ולהסביר לי למה לא מתאים לך ....עשינו עסק?

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=24&SubModelID=&FromYear=1971&UntilYear=1990&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice=

בהצלחה -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

נו, זה מה שאמרתי- לא חסר, ומחירם לא בשמיים! אגב, אנחנו חולקים את אותו הטעם במכוניות, לפחות במרצדסים- אחד מהדגמים האהובים עליי ביותר, מכל השנים!

ורן, אם אני מבין נכון את הבחור (ואני בטוח, כי גם אני כזה), אז לא רק האוטו מושך אותו, אלא "צעצוע חדש", "הרפתקעה חדשה", משהו, שיהיה להיתעסק איתו, ולהנות מזה, שלקחת "זבל" והפכת ל"משהו"! ולא רק להניע, ולנסוע! תקן אותי, אם אני טועה, הבחור לא כ"כ צריך "סתם" כלי תחבורה?:wink: וחוץ מזה, באמת חבל על האוטו, אם עוד אפשר לעשות איתו משהו. גם אני מזמן שמתי עליו את העין, ותהיתי, למה לעזאזל האוטו היפה והיקר הזה עומד במצב כ"כ עגום, אבל חלודה שברה אותי- יש לי מספיק מכוניות חלודות כבר! אז, אם אתה יכול- בהצלחה!

(אני רוצה סיבוב, אם וכאשר עולה לכביש):wink:

אגב, דווקא יש מצב, שהריצפה לא כ"כ חלודה- אולי היא הרבה יותר עמידה, ויש לה ציפוי טוב?- אצלי בפיירמונט 79' שלי, הגג והקורות חלודות-מוות, וכל השאר דווקא בכלל לא!(טפו טפו טפו)!:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ניר- דבר, כולי אוזן. ואגב, יש בשכונה שלי איזה זקן שנוסע אל חיפושית משנות השישים המוקדמות, ראיתי אותו כמה פעמים ואני אנסה לתפוס אותו.

רן- אני עובר על האתר עכשיו, העניין הוא שאני מחפש גם רכב לשפץ, משהו להעסיק את עצמי ולא רק חהניע וליסוע, כזה כבר יש לי. תודה על הלינק.

פיקיקי- תודה על ההמלצה אבל לא מעוניין, תבין אני עקשן מטבעי ואם אומרים לי לרדת ממשהו אז זה גורם לי לרצות את זה עוד יותר. זה לא רכב השיפוץ הראשון שלי, אבל זה מכונית הראשונה שאני מתכוון לשפץ, עד עכשיו זה היה רק אופנועים כבדים ישנים ומכוניות על שלט.

מן הסתם שאני יקח איתי מיקצוען, כבר קניתי מספיק חתולים בשקים, תודה על הדאגה, ותודה על הלינק אני יעבור עליו, וכמובן שאני מנהל חיפוש בעוד כמה מקומות במקביל.

גנדיי- כל מה שאמרת עליי אתה צודק ב- 100 אחוז!!!

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

דימה הרכב נראה בקישור שפיקיקי נתן (קלאסיקאר), הוא פורסם די מזמן, אבל אולי עדיין אקטואלי:

http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=97&ad_id=5421

אולם היא לא לשיפוץ. כך נראה.

לגבי הזקן, רדוף אחריו ויפה שעה אחת קודם!! בבקשה בבשקה בבקשה!!

משכנתא זה קל

פורסם

ניר, אתה יודע שאני מנסה... והרכב זה לא מה שאני מחפש, אני מחפש את הסדאן 4 דלתות, ואגב, היא אחרי תאונה- ודי רצינית, תראה את ההבדלי גוונים בין חצאי הרכב.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...