Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש מצב שהרכב הוא של שגרירות או משהו... יש לו את החורים האלה של הדגלים בצדדים...

אני יגיד לך למה לי זה לא נראה חשוד- הרכב עומד בהרצליה פיתוח.

בתודה,

דימה

עוד משהו, אם הרכב אכן של שגרירות יש תסבוכת משפטית שצריך לפתור מכירת רכב דיפלומטי...

ואז תאלץ לשלם גם את המכס לרכב, כיוון שרכב דיפלומטי לא משלם מכס כשנכנס לארץ ומתחייב לצאת מהארץ כשמסיים את תפקידו... אם נימכר הרכב במהלך השהייה בארץ הקונה מחוייב לשלם את המכס והמיסים הנוספים-שים לב-כמו שאמרתי במקרה הזה שבע עיניים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דימה, אני חושב שכדאי לך לעזוב את זה בצד, חלום או לא חלום.

רכב שעמד 13 שנה ידרש לחידוש רוב הצד המכאני, לא זול היות ומדובר במרצדס, לריענון קוסמטי, גומיות/חלונות וכן מערכת מתלים וברקסים, שלא נדבר על 13 אגרות שיעלו יותר מ14,000 שקל.

:?

ניר, זה מרגיז עד כמה שאתה צודק...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
עוד משהו, אם הרכב אכן של שגרירות יש תסבוכת משפטית שצריך לפתור מכירת רכב דיפלומטי...

ואז תאלץ לשלם גם את המכס לרכב, כיוון שרכב דיפלומטי לא משלם מכס כשנכנס לארץ ומתחייב לצאת מהארץ כשמסיים את תפקידו... אם נימכר הרכב במהלך השהייה בארץ הקונה מחוייב לשלם את המכס והמיסים הנוספים-שים לב-כמו שאמרתי במקרה הזה שבע עיניים-רן

!!!!!!!!!!!!

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

1. קודם כל חובות האגרה של הרכב הזה הן יותר קרובות ל-30000 ש"ח עם הריבית, ההצמדה והעובדה שהאגרה השנתית לרכב כזה בן שלוש היא כ-2600 ש"ח לשנה.

2. אם אתה אומר שהרכב רשום דיפלומט/שגרירות/תייר כנראה שהסיבה שהוא עומד הן בעיות עם המכס.

רכב כנ"ל שנתפס כשנוהג בו אדם שאינו מורשה - המכס יכול לדרוש את תשלום מלוא המיסים באופן מיידי, ואז כדי להחזיר את הרכב לכביש יש לשלם את מלוא החוב למכס במחיר של לפני 13 שנה + ריבית והצמדה.

3. מאחר שלא מדובר ברכב נדיר/קשה להשגה חפש אחד כזה נוסע זה יהיה הרבה יותר זול וההצלחה מובטחת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב נושא מספר רישויי ישראלי לכל דבר אשר אין לו שום זיהוייש ל שגרירות, כמו שאמרתי זה רק חשד.

פורסם

אני יודע, על איזה אוטו אתה מדבר, לפחות אני מנחש, תגיד, בא לך בכלל להיתעסק איתו?! אני גם אוהב את הדגם הזה, אבל בחיאת, יש לו יותר חורים, מפח, ולא חסרים כאלה בכביש במצב מושלם! ומחירם לא בשמיים! אם האוטו אכן עומד 13 שנה ללא טסט (מה שלא נראה לי, אני לא חושב, שהיה נשאר ממנו משהו חוץ מחלודה, איפה שהוא עומד, נראה לי שסתם אין מדבקות), אז רק הסכום, שתצטרך לשלם להחזירו לכביש יהיה אם לא יותר גבוה, אז בערך כמו המחירון שלו, וזה עוד לפני כל התיקונים ובעיות משפטיות, אם ישנן!

עם כל הצער, שהאוטו טוב "מבוזבז", נראה לי, שכאן כבר קצת מאוחר מדי לעשות משהו.

אגב, מאיפה אתה יודע, שרישיונותיו לא מופקדים, אולי דווקא כן? -ואז זה כן יכול לשנות את העניין!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

סליחה שאני נדחף אולי קצת לא קשור, אבל אם על הרכב לא שולמה האגרה מספר שנים, בעל הרכב, על מנת להחזיר אותו לכביש, צריך לשלם את האגרת של כל השנים שעברו?!

אע"פ ששנים אלו עברו?

אנא הבהירו.

בתודה מראש, אור.

פורסם
סליחה שאני נדחף אולי קצת לא קשור, אבל אם על הרכב לא שולמה האגרה מספר שנים, בעל הרכב, על מנת להחזיר אותו לכביש, צריך לשלם את האגרת של כל השנים שעברו?!

אע"פ ששנים אלו עברו?

אנא הבהירו.

בתודה מראש, אור.

במידה והרכב אינו רשום כרכב אספנות (רק רכב מעל גיל של 30 שנה יכול להירשם כרכב אספנות) אז צריך לשלם את כל האגרות של כל השנים שהרכב עמד, אלא אם הפקידו את רשיונות הרכב.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
במידה והרכב אינו רשום כרכב אספנות (רק רכב מעל גיל של 30 שנה יכול להירשם כרכב אספנות) אז צריך לשלם את כל האגרות של כל השנים שהרכב עמד תמוה ביותר. מה ההגיון פה, אם הרכב לא היה בשימש למה להחזיר אותו לשימוש תריך לשלם על כל השנים? , אלא אם הפקידו את רשיונות הרכב. מה הכוונה של "הפקידו את רשיונות הרכב"?

תודה על התגובה. עוד יתקבלו בברכה.

אור.

פורסם

רן- תודה על התגובה, אני אבדוק את העניין ב- 14 עיניים.

גנדיי- אני בן אדם שנהנה מההתעסקות יותר מאשר מנסיעה עם הרכב. ואנו אכן מדברים על אוטו הרכב. ואגב שים לב שרוב החלקים עם החורים הם חלקי פח הניתנים להחלפה. כמובן שלא ידוע לי מצב ריצפת הרכב אבל אני מנחש שהיא גם לא במיטבה, הכל יבדק.

אני לא יודע אם רישיונות הרכב מופקדים, אבל אני יוצא מנקודת הנחה שהם לא מופקדים (למה שהל בחיים יהיה וורוד?)

מישהו יודע מה המחריון של הרכב בשנתונים הנ"ל במצב נסיעה?

תודה,

דימה

פורסם

דימה ידידי

נכון שעכשיו נורא קל לאמר שהכל זה ערך רגשי ושברגעים קשים תנשוך את השפתיים ותמשיך הלאה, אבל זה לא תמיד ככה. עדיף לחפש אחד אחר שכזה במצב יותר סביר אבל לפחות עם רישיונות מוסדרים. תחשוב רגע על כל הכסף שתשרוף בקטע הרישומי רק כדי להעביר את הרכב על שמך (מסים, חובות שנצברו עם השנים ועוד).

הייתי שם, בקטע הזה שהעברת הבעלות עוד לא מוסדרת, נפלתי יחסית על מקרה קל והכי חשוב היה לי מי שידריך אותי. כנראה שלכולנו יש ספי סבל שונים אחד מהשני, אבל אני מבטיח לך שכול אחד מאיתנו ממרר בבכי כשהוא צריך להגיע למשרד הרישוי ולהתעסק עם הבירוקרטיה...:|

אני מקווה שבפעם הבאה שאצטרך להגיע למשרד הרישוי בחולון זה יהיה בשביל לחדש את לוחיות האספנות או בשביל לאשר ברישיון ג'אנטים של אסקורט GT :-P

אני לא מכיר אותך כל כך טוב, אבל אני חושב שיהיה רגע, שבו תגיד: "הי, זרקתי כבר 30,000 שקל כדי לא לצבור חובות, יש לי עוד כמה אלפים טובים על מיסים ומה עם פחחות והת'אכלס...?" עדיף שזה ישבור אותך עכשיו ולא מאוחר יותר שכבר תתחיל להזרים שקלים. הרי אתה לא מתעסק עם איזה גרוטאה מתחילת שנות ה70' שערכה שווה למנת פלאפל עם שתיה :wink:

כפי שתיארת את הרכב, העבודה עליו לא תגמר. וחוץ מזה, זה נראה כאילו יש יותר מדי עבודה. מי יבוא לעזור ולהדריך אותי כיצד לעשות גג לאסקורט? :wink:

בהצלחה!

אם זה באמת החלום שלך ולא שגעון חולף (קורה מדי פעם לפעם גם לטובים ביותר), אני אפקח עיניים בשבילך.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

וואלה, עידן... אין כמוך, תודה.

ובלי שום קשר אני יעזור לך עם הגג והדלתות ומה שאני יוכל לעזור, רק תגיד.

ותודה לך אם באמת תוכל למצוא משהו בשבילי (ורצויי עומד, במיוחד דגם ה- SEL מכל שנתון שהוא, אבל כל מרצדס תעזור)

העבודה לא מפחידה אותי,וחץ מזה, השיפוץ עצמו זה כל הכיף בשבילי

ושוב תודה,

דימה.

פורסם
וואלה, עידן... אין כמוך, תודה.

אתה סתם מנסה להיות נחמד.

די, תמשיך... :-P

בכל מקרה, תרשום לי בה"פ (או מעל דפי הפורום) איזה סקטור של מרצדסים אתה מחפש (סדאן, קבריולט מוניות-לימוזינה ספיישל מרצועת עזה :-) ועוד), טווח שנתון (70'-80' וכיו"ב) ואיך אתה אוהב את הקפה שלך.

בהצלחה!

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

עידן, אין כמוך, אתה מס' 1!!! :-D

אני אוהב אותם סדאן לונג (עדיפות ל SEL ) של שנות ה-80 המאוחורת (גם 90 מוקדמות ילך) בכל מצב (רצויי עומד) לא משנה צבע, לא משנה איפה, אפשר גם אייס קפה קר 60 אחוז חלב ושלוש סוכר מוגש עם בלונדינית בצד... ;-) מצטער נסחפתי...

תודה למי שיעזור במציאת אלטרנטיבה ראויה לשמה (מרצדס, אלה מה?)

בתודה,

דימה.

• תוכן חדש...