Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צנח הריפוד של הגג, רובר 200....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ומה עושים במקרה שבו הריפוד של הגג, מוחזק ע"י הגומי של השמשה הקידמית והאחורית, כמו כן גם ע"י פס הגומי סביב הדלת-כמו שאצלי באוטו (אאודי 80 86)?

פורסם
ומה עושים במקרה שבו הריפוד של הגג, מוחזק ע"י הגומי של השמשה הקידמית והאחורית, כמו כן גם ע"י פס הגומי סביב הדלת-כמו שאצלי באוטו (אאודי 80 86)?

תעלה תמונה ואנסה לעזור לך.

פורסם
דבק מגע רגיל,מחזיק בשמש מצויין,לא ינזל ואין שום ריח למעט בזמן ההדבקה ויום יומיים אחריי.

מניסיון,דבק מגע,הכי טוב להדבקות ברכב.

דבק מגע באמת עמיד בחום הנוצר במכונית והגמישות שלו גם כשהוא יבש מתאימה למצב שהחלקים המודבקים משנים קצת את הגודל שלהם בעקבות שינויי הטמפרטורה.

מצד שני אי אפשר להדביק באופן שהוצע עם מזרק.

אפליקציה של דבק מגע היא רק ע"י מריחה של שכבה דקה ואחידה על שני החלקים והצמדה רק אחרי שהשכבות התייבשו במשך 15-40 דקות.

יש דבקים מיוחדים לבד שמוכרים בחנויות שמוכרות בדים. חשוב להתייעת עם המוכרים וגם לקרוא היטב את ההוראות הספציפיות לדבק לפני שתחליט אם דבק מסויים מתאים לך.

פורסם

שאלתי את חבר שלי, הוא לא ממש זוכר,אבל גם הוא ציין את העבודה הטובה, האוטו שלו נמכר ולכן אין לי גם תמונה להעלות של גג שלו, בכל מקרה קפוץ לשם ותשאל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

***נגמר הסיוט!!!***

אחרי שנה וקצת של מעבקים עם הגג...הנופל...החלטתי לסדר אותו...

תאמינו או לא, מישהו מהפורום סידר לי אותו ואני גם רוצה להמליץ עליו בחום! עבודה נהדרת! מקצועית ונקייה..

לפני שהבאתי אליו את הרכב, הוא שלח לי לינק לתמונות שהוא ריפד...:)

התלהבתי מאוד מהתמונות, החלטתי שאליו אני הולך לדימה "V8_וחצי"

הלכנו יחד לת"א לבחור לי בד, הבן אדם כמעט השתגע ממני אך עמד במשימה...הדילמה היתה קשה..לבסוף נבחר הבד האפור...סולידי ורגיל...

הוא פירק לי את הגג...בזהירות ומהירות, אחרי יומיים באתי לקחת את הגג....דימה השאיר את הגג אצלו יומיים לצרכי ייבוש, וכשהכנסנו אותו לא היה לי בכלל ריח של דבק מגע...כל הריח עבר....הוא אמר לי שאני לא חייב להשאיר את הגג יומיים אצלו אך אני רציתי כדי שלא יהיה ריח!

והמחיר? ללא תחרות!:) לקח לי בדיוק חצי ממה שלוקח רפד...

העבודה נעשתה באופן מקצועי! אני מאוד שמח על העבודה על האירות ועל המחיר! ולכן אני בא להמליץ לכם עליו:

דימה "V8_וחצי"

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

פרסם תמונות של העבודה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני אפרסם..

אני אצלם את הגג היום...אבל לצערי אוכל לצלם רק את העבודה גמורה..

ולא שלבים של העבודה..אבל אצלם, עם הפלאפון!

:)

מחר אעלה תמונות

דימה

פורסם

להלן התמונות (צולם במצלמת פלאפון):

שוני הצבעים בריפוד לא באמת קיים, בגלל קרני השמש נראה שיש שוני בצבעים:)

Photo-0001.jpg

Photo-0002.jpg

Photo-0003.jpg

Photo-0004.jpg

Photo-0005.jpg

פורסם

נתפס לי הצוואר מלנסות להבין את זוויות הצילום שלך:).

בכל אופן יצא יפה מאוד, נראה מקצועי, תתחדש.

מקווה שעכשיו אתה רגוע לפחות:).

under construction..

• תוכן חדש...