Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צנח הריפוד של הגג, רובר 200....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב שוב לכולם,

בעיה קטנה-גדולה, כל בחורה שנכנסת לרכב חושבת שבכוונתי להציע נישואין ויש לי חופה באוטו..!

הגג צנח, ריפוד הגג צנח..

מה אתם מציעים לי לעשות.??

חשבתי להדביק עם דבק מגע ומזרק רפואי (כמו של נרקומנים) כי ככה הוא לא יעשה חורים בגג..

אבל סימנים זה בטוח ישאיר...

יש למישהו עצה טובה??

בתודה מראש,

דימה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה:)

רציתי לשאול אם יש מישהו שמכיר רפד באזור המרכז שעושה דברים כאלו במחירים נורמליים ?

וכמה זה אמור לעלות??

והאם ניתן לשים חומר אחר ולא לבד גס כזה...אלא משהו שדומה למקור....גג עדין כזה...לא יודע איזה חומר זה בדיוק..

דימה.

פורסם

boxer_19

לא בא לי לעשות את העבודה לבד....כי בדברים הללו הידיים שלי עקומות...

:)

אני לא אצליח אני מכיר את עצמי, ואם אני אצליח יקח לי 6-7 שעות עבודה...

ואני מעדיף לשלם למישהו סכום נורמלי ושהוא יעשה את זה...

ולכן אני שואל בערך כמה זה יכול לעלות ואיפה עושים את זה??

פורסם

טוב אחלה המון תודה!

אני חושב שבינתיים אני אדביק עם דבק מגע בשיטה שלי, עם מזרק והמון סימנים של הדבק מגע...

ואני מקווה שזה יחזיק...

בסופו של דבר לא הרבה מסתכלים על הגג שלי, אז יהיו סימני דבק....לפחות בינתיים ואח"כ אגש לרפד.

תודה לכם בכל אופן....

פורסם

בבת ים יש רפד תותח (רדיו רפי למי שמכיר)

חבר היה לו אותה הבעיה עם סוברו DL ותמורת 300 שח הרפד הוריד לו את הגג

ניקה שיייף שם דבק מיוחד הדביק, מתח, כיווץ ואחרי 4 שעות בערך לא האמנו

אצלי ב BMW יש בידיוק אותו ריפוד יצא ממש יפה לא תיתאחזב...

רז...

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נועם בריפודים לא קיים יותר (נראה לי) היתי ביצחק שדה, אין חיה כזאת שם.

יש למישהו רפד שיכול להמליץ לי עליו? עדיין לא סידרתי את זה, ועכשיו זה בלתי נסבל!! נפל לי הגג:)

אני מחפש רפד טוב, לרפד מחדש את הגג...

יש למישהו להמליץ לי על רפד טוב? וזול? באזור ת"א או רעננה או כ"ס..

בתודה מראש,

דימה

פורסם
דבק המגע (הרגיל) ימס בחום שנוצר ברכב סגור, והנסיעה ברכב תהפך להיות בלתי-נסבלת עקב הריח.

דבק מגע רגיל,מחזיק בשמש מצויין,לא ינזל ואין שום ריח למעט בזמן ההדבקה ויום יומיים אחריי.

מניסיון,דבק מגע,הכי טוב להדבקות ברכב.

פורסם

בעיה מוכרת גם בגולפים של שנת 94 (לפחות) חבר עם אותה בעיה תיקן את הגג שלו בהרצליה פיתוח ליד הנאפיס(מצד ימין) תשאל יש שם רפד מבוגר (לא שאי פעם ראיתי רפד צעיר, הם נולדים מבוגרים???) הוא עשה לגג עבודה מקצועית ביותר ולאחריה הגג נראה ברמה אחרת לגמרי,מקצועי ביותר, פשוט לא האמנתי, תברר.

פורסם

אני הבאתי את הגג המפורק מהסוד שלי לרפד רכב שנמצא (כמה שאני זוכר) באיזור פינת המרכבה והמשביר באזה"ת חולון, הוא ריפד לי מחדש עם בד יפה ואפור ומתחתיו ספוג, חיזק את המקומות שהקרטון התפורר בהם והכל ב 3 שעות ו 300 ש"ח מזומן.

להרכיב חזרה זה קצת #@$%% אבל זה חלק מהתענוג :shock:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...