Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סובארו GL 88 אוטומטית

לפני כמה חודשים התחילה הבעיה שהגיר לא העלה הילוכים, החשד היה השסתום שמן שהוחלף והבעיה תוקנה לפני יומיים זה חזר הגיר לא מעלה הילוכים וצריך להעלות ידני את ההילוכים(כן, מה שאתם חושבים)

נוסע כעת רק על הילוך שני (75 קמ"ש:sleeping:)

השאלה היא האם כדי להחליף את הגיר או להחליף כבר לגיר ידני מבחינת עלויות ??

פורסם

ברור מאליו שגיר ידני הרבה יותר זול מאוטומט,כך בחשבון שזה לא כל כך פשוט לשנות רכב אוטומטי לידני מכיון שתצתרך לשנות\להחליף\להוסיף הרבה רכיבים שונים כגון גלגל תנופה,מיסב קלאץ,קבל קלאץ,פדל קלאץ וכו ..

בברכה

bear

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

הגוברנר הוחלף (רשמתי שסתום שמן כי לא ידעתי את שמו)

והתכוונתי אם יעלה יותר זול להחליף לידני(כולל הכל,כמו שBEAR פירט) או להחליף לאוטומט

בסך הכל הרכב דיי גוסס לפחות שילך בכבוד:???:

פורסם

שיפוץ גיר אוטומט כמו שהחבר למעלה אמר

אבל אם יביאו לך גיר רגיל כולל ההרכבה והכל אמור לעלות 2000 2500 גג לי לפחות זה עלה ככה והאוטו משתנה מקצה לקצה!!

יקי!!!

פורסם

היי

בעניין הגיר, תחליף שוב את הגוברנר,אבל לא רק את גלגל השיניים אלה את כל הגוברנר קומפלט, 90% שהבעייה שם.

תעשה עוד בדיקה.

יום טוב.

פורסם

אם החלפת את הגוברנר בטח ראית את הגג"ש.

אם הוא שחוק והוא מתכתי - אז גם המניע שלו בגיר הרוס - מה שמוביל אותך לשיפוץ.

פורסם

אבא שלי אחראי להחלפות (מכונאי רכב) והוא אמר שגם המניע הזה הרוס

ויוצא שעדיף להחליף גיר מאשר לשפץ

ממה שהבנתי בקשר לידני שגלגל תנופה,פדלים אפשר להביא מפירוק

אז רציתי לשאול כמה זה יעלה מפירוק כדי לבדוק את השיקולים הכספיים יותר טוב

תודה רבה לעוזרים

עומר

פורסם

אתה יכול למצוא גיר אוטומטי בפירוקים ב 1500 שח.

לא כדאי להשקיע על רכב כזה כל כך הרבה מאמץ כדי להמיר אותו לידני. אם אתה רוצה ידני, עדיף למכור ולקנות ידני.

ויפה שעה אחת קודם...

פורסם

טפל בגיר עזוב שטויות להחליף לידני

מיותר!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נימצא גיר אוטומט (סוף סוף) שהגלגל תנופה שלו הלך הגיר שנת 89 והגיר שלנו 88 אפשר להשתמש בגלגל תנופה הנוכחי לגיר "החדש" נכון??

פורסם

הגיר זהה על שנת 93 לכן כנראה לא תהיה בעיה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סוף דבר

הסיפור הולך ככה, חבר של אבא שלי נתן לנו את הגיר מהסובארו המושבתת שלו

החלטנו על יום (שלישי, היום החופשי שלי:razz:) התחלנו לפרק את כל מה שצריך עד שהגענו לגלגל תנופה שם גילנו לצערנו שהבורג מסרב לצאת והיינו צריכים בוקסה משושת מה שאמר שאנחנו צריכים לדחות את העבודה בשבוע

הבורג הבעייתי

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=42798&stc=1

כעבור שבוע לאחר שנקנתה הבוקסה הרצויה הבורג הנל' וחבריו נכנעו אך בזה לא נגמר הסיפור מתברר שהגיר בכלל לא מתאים הוא קצר מדי

הגיר הקצר(תתעלמו מאמבט הדם:twisted: זה בשביל פסח)

[/url]http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=42795&stc=1

ככה זה אמור להראות

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=42796&stc=1

לאחר שהאוטו היה מושבת כמה ימים נקנה גיר מפרוק והורכב(בשלב זה לא הייתי נוכח ולכן אין תמונות) ההשתלה הוצלחה הגוף קיבל את הגיר:twisted:

דוח נזקים:בעיקבות ההשבתה של האוטו המצבר מת(יהי זיכרו ..)והמד של הקמ"ש נותק וככה נסענו כמה ימים(כיף מאוד לפחות הייתי בטוח שאני לא נוסע על 75 קמ"ש) כמובן שזה גם סודר ועכשיו הכל טוב...כמעט הכל חוץ מהאוטו:wink:

עומר

גיר.JPG

גיר2.JPG

גלגל תנופה.JPG

• תוכן חדש...