Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

איך מכינים מרינדה?


zvih
שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני רק רוצה לציין שגילי צודק. בירה עושה את העבודה.

ואני אוסיף.....שעל אותו עיקרון גם קולה עושה את העבודה.

 

היתרון של הקולה הוא בטעם הקרמלי מתקתק שהיא מוסיפה במקרה של מרינדה חמוץ\מתוק לדוגמה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון אתה יכול להמציא לך מרינדה שאתה אוהב מהטעמים והריחות שאתה אוהב...

 

 

אישית היתי מציע לך לעשות אוסף של 2-3 תבלינים חזקים שאתה אוהב (שום ורוזמרין זה שילוב מעולה!!!)

וקוטש אותם בנוזל כלשהו...

עדיף לימון כי זה מפזר טעם בצורה מעולה...

בתוספת של מלח פלפל ומעט סוכר (להבליט את הטעמים ןלאזן את הטעם) ולא יותר משעתיים שלוש של השריית הבשר כשהוא לא קפוא!

 

 

ובתאבון...!!!

 

 

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרינדות על בסיס לימון בלבד הן בעייתיות. חומצות גורמות לבשר להתחיל להתבשל. עדיף שהבסיס יהיה שמן זית, ולהוסיף לימון.

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה להסתבך עם מרינדות?

 

שימו סטייק על האש, תמרחו אותו במלח גס ופלפל שחור גרוס, תגרדו גבינת פרמזן מעליו - תאווה לחיך

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכבר אמרו, קבב ובשר לא משרים במרינדה.

 

שים לב, משהו פשוט מאוד וטעים מאוד .

 

1/3 טריאקי

1/3 יין אדם (לא מתוק )

1/3 סירופ מייפל

 

מערבבים, שמים לילה לפני והפרגיות יוצאות אדומות , טעימות ומעולות.

אפשר לשים שם גם את הכנפיים.

 

בשר זה רצח, טעים רצח.

מומו ? :shock:

 

הרגשתי שלבשר היה טעם משונה בפעם האחרונה , אבל לא הגזמת קצת ? :shock:

 

:-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...