Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקית ת"ש סעיף על "פינוק".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואיך אפשר להוציא פטור על סטריליות,כלומר איך הם בודקים את זה?

להצהרות כאלו כמו "טבעוני" גם צריך להיצטייד בהצהרה חתומה מעו'ד + 2 עדים

מתחילים בקבן שיתן חוות דעת (קבן זה לא רק לפסיכופטים..)

שלב שני זה גם חוות דעת של רופא (רופא זה לא רק לחולים או מתחזים)

פונים כדי לבקו'ם לועדה והם מחליטים כמה הנושא יותר חשוב מלא לשרת בצה'ל.

רוצים עוד דוגמא של סטריליות, אדם שלא מיתנשק.. מיתקלח עם כפכפים גם בביתו, לא אוכל בחתונות ואירועים וכמובן אם זה מסעדות אז רק גלאט-כשר (כי מה יותר נקי מזה..)

לא מכבס גרביים עם שאר הכביסה , כנל תחתונים. לובש רק כותנה 100% (צובר פחות חיידקים מסינטטי) , לא מכניס מאפרות למדיח , אם בגד נופל על הריצפה אז ישר לכביסה.

מיתקלח בערך 10 פעמים ביום , עם סבון לכל חור.. לא מחזיר את העמוד באוטובוס

בקיצור יש עו מלא , זה מה שעולה לי בראש והכל מדוגמה של קרוב משפחה שלי

אגז זה לא סעיף נפשי ולא בריאותי , אבל תחשבו לבנאדם כזה כמה לא מתאים הצבא יענו כמה הכל הפוך שם..

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מישהו מכיר את "תאורית 7 השניות"?

הכרתי מישהי שהיתה לה תאוריה שאם מזון שנפל על הריצפה, ולא עברו 7 שניות מאז ועד שהרימו אותו, הוא כשיר לאכילה...

מעניין איך היא מזמן את זה אם נפל משהו על הריצפה בשרותים הציבוריים בצבא...

:roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
בלי כוונה לפגוע, זה נשמע כמו הסיפורים מהכלא על תלושי שק"ם ואבקת חשמל...

צחק, צחק...

בכלא יש היום שק"מית והחיילים מקבלים כסף לסיגריות.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
מישהו מכיר את "תאורית 7 השניות"?

הכרתי מישהי שהיתה לה תאוריה שאם מזון שנפל על הריצפה, ולא עברו 7 שניות מאז ועד שהרימו אותו, הוא כשיר לאכילה...

מעניין איך היא מזמן את זה אם נפל משהו על הריצפה בשרותים הציבוריים בצבא...

:roll:

גילי

אני מכיר את התיאוריה ברמת ה5 וה10 שניות, תלוי בעדה. על 7 עוד לא שמעתי.

לא מזמן מישהי עשתה עבודת מחקר וגילתה מסקנות מעניינות.

תחפשו "קלארק" או "רצפה" בקישורים הבאים.

http://www.kidspedia.co.il/kidsNews1.htm

http://news.walla.co.il/?w=/5/606905

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
רק שלפני שהיא עושה פוזות על קבן שתקח בחשבון שהוא גם יכול להתעצבן ולקבוע לא כשירה לשירות וגם אלוהים לא ישנה את זה והיא לא תעשה צבא...וזה כבר כתם לכל החיים !!

וגם אם היא תאחלס רוצה לעשות צבא רק להיות קל"בניקית...אז היא גם לא תסלח לעצמה על השטות הזאת..שתעשה מה שבא לה שלא תעבור דרך קבן

ברגע שאתה כבר מגוייס קב"ן לא יכול לשחרר אותך בלי הסכמה שלך ושל ההורים....

לא משנה כמה הוא רוצה וזה גם לא הוא שמשחרר אלא מעלים את זה לפסיכיאטר ומשם לוועדה

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
ברגע שאתה כבר מגוייס קב"ן לא יכול לשחרר אותך בלי הסכמה שלך ושל ההורים....

לא משנה כמה הוא רוצה וזה גם לא הוא שמשחרר אלא מעלים את זה לפסיכיאטר ומשם לוועדה

אם היית מביט דף אחד אחורה היית רואה שזה בדיוק מה שכתבתי.

פורסם

במקרים קיצוניים שפסיכיאטר ופסיכולוג מטעם הצבא קובעים כי אתה מהווה סכנה לעצמך או לסובבים אותך הם יכולים לשחרר אותך גם בניגוד לרצונך ולא משנה מה תעשה..

אבל זה במקרים נדירים מאד!!!

לעומת זאת כפי שנאמר ב99 אחוז מהמקרים חייב הסכמה שלך בתור החייל ושל הורה בנוסף להמלצת הקב"ן.

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

המלצה שלי , לא להגיע למצב של רחמים מהמפקדים השונים.

יש חוק צבאי ( שאני הייתי בצבא לפחות ) שאומר שהצבא מחוייב לתת לחייל לראות קב"ן תוך

48 שעות ועכשיו יקום החכם שיגיד לי שאין כזה דבר - לאחר הרבות מקרי ההתאבדות בצבא ,

המפקדים פשוט לא לוקחים סיכונים מיותרים.

פורסם
המלצה שלי , לא להגיע למצב של רחמים מהמפקדים השונים.

יש חוק צבאי ( שאני הייתי בצבא לפחות ) שאומר שהצבא מחוייב לתת לחייל לראות קב"ן תוך

48 שעות ועכשיו יקום החכם שיגיד לי שאין כזה דבר - לאחר הרבות מקרי ההתאבדות בצבא ,

המפקדים פשוט לא לוקחים סיכונים מיותרים.

גם אני חשבתי כך......

מניסיון אישי.

קבעו לי פגישה עם קב"ן באמת תוך 48 שעות. (יותר נכון בדיוק 48 שעות).

שעה לפני הפגישה אמרו לי שהפגישה נדחתה למחר מכייון שלקב"ן כנראה היו סידורים אחרים.

וככה משכו אותי 5 ימים עד שראיתי קב"ן.

מכעיס ועצוב...... כי יש חיילים שבאמת צריכים קב"ן דחוף...... וזה דיי מסוכן.

ROVER=~~

פורסם

יש לי דוד שהיה קצין בריאות נפש בכיר בח"א. הוא אמר לי פעם שהגישה הצבאית עובדת בגלים. כל פעם שיש ריכוז של התאבדויות, הצבא מגמיש את הפטורים הנפשיים. כל פעם שכל מיני חארות מנצלים קצת יותר מדי את מערך בריאות הנפש כדי להוציא פטורים מתוך פינוק, מקשיחים את התנאים.

קב"ן הוא כמו רופא. הולך אליו מי שחולה.

בגלל חארות שהולכים לרמות רופאים או קב"נים אלו ואחרים כדי להוציא פטורים מזוייפים - אלו שבאמת סובלים מבעיות אמיתיות זוכים ליחס של שקרנים. החיילים שבאמת צריכים התייחסות טובעים בים של זבלים קטנים, עצלנים ומפונקים שממלאים את המערכת ברעש.

ואתם יודעים מה? כאלו שבאמת יש להם בעיות לא מצליחים לפעמים לקבל את המגיע להם בגלל שהם באמת סובלים ואין להם את הכוחות להלחם ולצעוק. אבל החארות יודעים לצעוק. הו-הא כמה שהם יודעים לצעוק.

אם השרשור המגעיל הזה ימשיך במתכונת של בית ספר לניצול לרעה של מערך בריאות הנפש בצבא - אני אישית אדאג למחוק כל זכר אליו מתוך אידאולוגיה אישית שלי. ואם זה יקרה ולמישהו זה ייראה כמו ניצול לרעה של סמכויות ניהול, הוא מוזמן לפנות למנהלים הראשיים.

• תוכן חדש...