Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש סובארו!!!

M.Azulay
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב כמו שאתם יודעים הסובארו שלי עברה פחחות וצבע כללי ברמה גבוהה. החלפתי את השטיח. הבאתי סלון במצב חדש מתורמת איברים. החלפתי את ברגי הקומבינה בברגים אורגינאלים. הרכבתי מחדש את המערכת. ועל הדרך עקבתי אחרי חוטים שיש להם קצה שלא מגיע לשומקום ניתקתי אותם ושמתי איזולירבנד. משום מה הרדיו לא קיבל (-) מהאנטנה אז היתקופפתי מיתחת לדש. מה שראיתי זה שאחד החוטים שמחוברים למתג התנעה חתוך בקטע מסויים ומולחם. רק שבהמשך החוט הוא תפוס על שערה אחת מחוט של 3 מ"מ בערך. כשניתקתי את הקונקטור של המתג התנעה, כדי להחליף את הקטע הפגום, היתפרק המתג (ל- 4 חלקים: החלק של המפתח, קפיץ, דיסקית נחושת, והצד של המגעים.). הרמתי כמה טלפונים לבדוק אם יש איפה שהוא מתג התנעה חדש. (כי המתג שפורק מהתורמת איברים ניתן לחבר שעזר לי לפרק אותה בשביל לשמש אותו)הבטיחו לי לחזור עם תשובות מחר.

בינתיים מבירור טלפוני:

לג'נרל ברקס אין.

למאירמן אותה תשובה.

אז בינתיים המערכת מחוברת אבל אני לא יכול להנות ממנה כי הרכב ללא מניע :wink: ...

מקוה שתחזיקו לי אצבעות ואני אוכל להגיע למפגש.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אז לכל מי ששמח שאני לא אוכל להגיע עם הנסיכה למפגש:

היום לאחר נסיונות טלפוניים כושלים:sad: עם חברים ומכרים החלטתי לנסות את מזלי אצל בחור שמצאתי אצלו 2 פינות לפגושים.

נכנסתי לסובארו קומבינה קלה בחוטים והרכב מניע:mm_wink:. (מזל שלא עצרו אותי לבדיקת ניירות עוד היו חושבים שהרכב גנוב... ) הכי חשוב במקרים כאלה לשחרר את הסוויטש מנעילה:!: :!: :!: עוד הפעם שאלתי אותו אם יש לו במקרה מתג התנעה לסובארו שלי:?: או שיש מישהו שהוא חושב שיש לו :idea: .

הוא ניגש לנסיכה התקופף מיתחת לדש יצא מהסובארו נכנס לחנות הכניס את היד לאיזה קרטון על המדף ו................................................. .................. יש :multi: :multi: :multi: יש לו את המתג. רק בוא נראה שזה מתאים ו..............................................

בול החלק שאני צריך. הבחור ביקש 280 שקל כל ניסתי להוריד במחיר, אמרתי לו שאני מובטל, שהוצאתי הרבה כסף על האוטו בשבועות האחרונים, שזו כבר הפעם ה 4 שאני קוה אצלו ושיתן לי הרגשה טובה לבא עוד פעם, הוא בשלו תפס אותי בבצים שילמתי לו 280 שקל ו המשכתי הביתה להרכיב את החלק. שעה קלה של עבודה והכל במקום והרכב מניע כמו חדש. בעצם האוטו חדש...

משה.

Moshe Azulay

פורסם

תגיד לי ידידי חובב הסובארו

כמה עלה לך כל השיפוץ הזה?

ואני אשמח לשוחח איתך במפגש שלחתי אי-מייל ואני מקווה שאעבורת אתהסלקציה שלכם...

אני עצמי נוהג על סובארו 87 קופה ויש ים דברים שבא לי לתקן

אתה יודע מהדברים הקטנים שצורמים בעין איך שאתה נכנס לרכב...

פורסם
תגיד לי ידידי חובב הסובארו

א- כמה עלה לך כל השיפוץ הזה?

ב- ואני אשמח לשוחח איתך במפגש שלחתי אי-מייל ואני מקווה שאעבורת אתהסלקציה שלכם...

ג- אני עצמי נוהג על סובארו 87 קופה ויש ים דברים שבא לי לתקן אתה יודע מהדברים הקטנים שצורמים בעין איך שאתה נכנס לרכב...

א- יש דברים שלא מדברים עליהם...

ב- ישנם 3 תנאים ליהיות חבר במועדון סובארו:

1- ליהיות חובב סובארו.

2- להיות בעלים של סובארו.

3- להיות אדם עם כבוד :wink: (תשאל את עידן הוא כבר יספר לך מה זה).

ג- מכיר. גם לי יש דברים שעדיין לא 100%. שבוע הבא אני מכניס את הרכב לשפצורים אחרונים.

משה אזולאי.

ממנהלי המועדון.

Moshe Azulay

פורסם
3- להיות אדם עם כבוד :wink: (תשאל את עידן הוא כבר יספר לך מה זה).

אז בוא אני אספר לך ידידי היקר Lynx מה זה אנשים עם כבוד.

אנשים שבאים אליך הביתה לעזור לך עם הרכב, שמים לך פלגים מהרכב האישי שלהם אבל מחזירים אותם כמה דק' מאוחר יותר... :wink:

אנשים שבאים לעזור לך לעזור מניסיונם בתחום הרישוי עם העברת בעלות לרכב עם חסימה, אבל מסנג'רים אותך להרים מנוע ולהתלכלך בגריז, להזיע, ובנוסף לכל לחפש הילוכים באמצע נסיעה :wink:

אנשים שמביאים לך שמספרים לך בשיא הרצינות על אסקורט כמו שלך עם 3000 סמ"ק אבל רק שבועיים מאוחר יותר, לאחר שעשית מעצמך צחוק בפומביייייייי (כמו אהוד יערי) אתה מבין שהם הסתלבטו עליך. :wink:

זה אנשים עם כבוד, יש בינהם נוכלים, וסוחרים לא חסר.

אבל גם הם נשמות טובות שזקוקות מפה לשם לאיזה ניקוי קרבורטור כדי להחזיר אותם לדרך הישר

(ההודעה נכתבה בהומור ואינה בא לפגוע במישהו. אם מישהו נעלב שילך לעמוד בפינה ויחשוב על זה...:-D )

מת לפגוש אתכם כבר חבר'ס!

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אתמול בערב כיוונתי שעון לשעה 07:00am הפלתי את עצמי בכח מהמיטה בשעה 07:35am קצת התארגנות ובשעה 8:00 ירדתי אל הסובארו. רוקנתי את אחורי הנסיכה מהשאריות של השוק העתיק. הוצאתי כמה חומרים לטיפול קוסמטי מהמחסן (חומר מיוחד לניקלים, חומר לצמיגים ולפלסטיקים, וחומר לריפודים) עליתי במדרגות ברגל!!! (את האמת, קומה אחת, זה לוקח יותר מהר מאשר במעלית), מילאתי 1/3דלי מים חמים ירדתי חזרה אל החניה. אני מזיז את הרכב למקום שיהיה לי נוח יותר לנקות וכשאני עדין בתוך הרכב אני רואה בחור לבוש לבן וכובע (כמו של מצילים על הראש) עם שני כלבים ע נ ק י י ם האחד שחור והשני לבן. אמרתי לעצמי זהו מהאוטו אני לא יורד!!! ואז אני רואה את הבחור מרים יד לשלום:wave:(אלו סמיילי את היד השניה!!) ובמבט נוסף זיהתי את פניו של גבי יריב האיש והקורטינה(הצהובה למי ששכח). ירדתי מהרכב דיברנו קצת וכשהכלבים "החלו להשתעמם" גבי הלך להמשיך להם את טיול הבוקר, ואילו אני התחלתי לנקות את הרכב: ניקתי את החלונות והשמשות מבפנים. הוספתי מים מהברז לדלי הברקתי את הסובארו מבחוץ, ניקיתי את הריפודים, הברקתי את הניקלים, שמתי חומר מחדש צמיגים ו........ אחרי שסיימתי התחלתי לאסוף כל החומרים החנתי את רכב בחניה הפרטית שלנו עליתי הביתה בשעה 09:15 היתקשרתי לדודו, החבר שהבטחתי לו שאני אקח אותו איתי. הוא לא ענה (הוא עוד ישן). נכנסתי להתקלח, תוך כדי שאני מתלבש הרמתי עוד 2 טלפונים לדודו עד שהוא ענה אספתי אותו בשעה 9:45 בינתים הכנסתי לאחוריים של הנסיכה צידנית עם כמה בקבוקי שתיה. שולחן, דגלים ועוד... נסענו לאסוף את הידידה שלנו שחיכתה לנו וב 10:25 יצאנו ממערב ראשון לכיוון אצטדיון ר"ג. נסיעה במהירות המתאימה לתנאי הדרך:wink: ובשעה 10:38 סיימתי להחנות את הנסיכה מאוחר כהרגלי בזמן האחרון (לא יודע מה קרה לי). הוצאתי את הכיסוי לפני שהחברה הספיקו להבין מה קורה הרכב כוסה. ניתלו הדגל והדגלונים. והוצאו מהבגאז' שולחן וופלים ושתיה קלה, סדר קטן. כמה מילים ולאט לאט הגיעו עוד סובארו ועוד סובארו. נכחו במפגש כ 15 רכבים הגיעו אורי כדי לצלם לנו תמונות למטרה נעלה. החברים שהגיעוף שמוליק ממועדון BMW ידידנו כרמל ממועדון NSU ועוד חברים טובים אורן אסולין. ועידן שהשאיר את המצלמה:mm_mad: בבית ועוד...

כשהגעתי היו אלון עם ה GFT החומה.

רון עם הGLF הבורדו.

אבי גוטמן עם ה סטישן.

אחר כך התחילו להגיע:

אסף עם ה DL 84.

דודי עם הקסטום המדהימה והסובאר הבאמת נדירה.40,000 ק"מ הכול אורגינאל!!!!!!!

אור הגיע עם ה DL 1977.

אלעדי עם הבראט.

ועוד, ועוד...

תודה גדולה לעידן (זה שלא שכח את המצלמה:wink:) וצילם את התמונות המדהימות. חבל שלא יצא לנו לדבר.

היה מפגש מהנה. איכזבו אותי מספר אנשים שהבטיחו להגיע ולא הגיעו וכמו שהתמונות אומרות:

מי שלא בא הפסיד!!!.

אני מקוה שבחודש הבא נעשה טיולון. שיתפוש את שעות הבוקר והמפגש הבא בעוד כחודשיים.

היתנצלות ממי ששכחתי את שמו.

משה אזולאי.

Moshe Azulay

פורסם

אהלן

אני מצטער מאוד שלא באתי אבל נאלצתי לשרת את חברו של אבי בשרות הובלות מיבנה להוד השרון היות ואני היחידי עם האוטו שיש לו דלת אחורית ענקית תא מטען גדול ומושב אחורי מתקפל שאני שאפשר לדחוס לשם ארון בגדים מפורק מזורגג שימנע ממני להגיע למפגש ויעשה לי עוד כמה שריטות בפלסטיקים שגם ככה מפורקים/שבורים למחצה

בכל אופן לגבי אדם של כבוד אז ככה:

תזמין אותי לעזור לך במה שרק עולה לך בראש

אני אשמח לבוא בזמני הפנוי להכיר אותכם, לעזור

וגם להתנסות בכל תיקון אפשרי שקשור במכוניות במיוחד בסובארו

תמיד לשרותכם בה.פ.

LYNX

פורסם
אהלן

אני מצטער מאוד שלא באתי אבל נאלצתי לשרת את חברו של אבי בשרות הובלות מיבנה להוד השרון היות ואני היחידי עם האוטו שיש לו דלת אחורית ענקית תא מטען גדול ומושב אחורי מתקפל שאני שאפשר לדחוס לשם ארון בגדים מפורק מזורגג שימנע ממני להגיע למפגש ויעשה לי עוד כמה שריטות בפלסטיקים שגם ככה מפורקים/שבורים למחצה

בכל אופן לגבי אדם של כבוד אז ככה:

תזמין אותי לעזור לך במה שרק עולה לך בראש

אני אשמח לבוא בזמני הפנוי להכיר אותכם, לעזור

וגם להתנסות בכל תיקון אפשרי שקשור במכוניות במיוחד בסובארו

תמיד לשרותכם בה.פ.

LYNX

אני ואלון מגיעים קבוע למפגשי מועדון ה-5 בימי שישי באוניברסיטה ברמת אביב (רחוב חיים לבנון פינת איינשטין בחניה שצמודה לבית הקפה בין השעות 16:00-19:00). אתה מוזמן להגיע לראות קלאסיות ולהנות ממה שיש שם ועל הדרך להכיר אותי את אלון ועוד חברים טובים שיש להם רכבים מעניינים אחרים. הסובארו שלי תגיע בקרוב למפגשים שם...

משה אזולאי.

ממנהלי מועדון סובארו קלאסי

Moshe Azulay

פורסם

אני אשמח להגיע ברגע שיהיה לי זמן פהוי אני שם...

תצתרכו לזהות אותי אומנם לא קלאסית אבל באמת "שווה" סובארו GL קופה לבנה

• תוכן חדש...