Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום קיבלתי סט קומפוננט של mb quart .

קיבלתי אותו מיד שניה כאשר הקרוס של אחד הרמקולים שרוף.

מכיוון שיש לי רק מגבר אחד של ארבעה ערוצים שהוא מרים סאב ושתי אחוריים, נאלצתי להפוך את הקומפוננט שקיבלתי ל"רמקולים רגילים " בכך שחיברתי אותם ישירות לרדיו דיסק.

אחרי שהתאכזבתי מהשמיעה בקומפוננט (כיוון שאין להם מגבר) ראיתי שבכלל הרמקול לא מצליח להתלבש בחור של הרכב. הוא גדול מידי.-לפני שחשבתי להתחיל ולנסר ולפתור את כול הבעיות החלטתי להשים רמקול רגיל שקיבלתי עם הרכב וגיליתי שהשמיעה יותר טובה מזו של הקומפוננט. אז לקחתי רק את הטוויטר של הרמקול וחיברתי אותו לרמקולים...דווקא נחמד.

אז ככה:

האם כדי לי לנסר משהו כמו 2 ס"מ מהמסגרת של הרמקול כדי שהוא יכנס,ואז אולי נחשב להביא מגבר להם.

האם כדי להשים את אחד הקומפוננט מאחור במקום 6/9 אולי ישמעו יותר טוב?

והאם אפשר להשים רק רמקול קומפוננט אחד על אותו ערוץ של שני האחוריים(ואז המגבר יעבוד על 2 אום? מומלץ? )

או שכדי לי להישאר עם הרמקולים המעפנים של הרכב שהם בני 6 שנים כבר...

בבקשה תעזרו לי ותיעצו לי מה לעשות.

תודה

פורסם

שתי אופציות עומדות בפניך...

1)לרכוש קרוס מסויים ולעבוד איתו על הקומפוננטים זה סיפור של איזה 300 400 שקל...

2)לרכוש מגבר נוסף ולעבוד בבי אמפינג...

לא הייתי נשאר עם המקוריים של הרכב ביזבוז של אחלה קומפוננט...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

חשבתי אולי אפשר להשים את שני האחוריים על ערוץ אחד, ואז בעצם זה יהיה צד ימין לצורך העיניין, ובערוץ שנותר עליו יהיה הסט -עכשיו אם יהיה בערוץ זה רק רמקול אחד-עדין המגבר ירד ל-2 אום או שהוא כבר ירד כתוצאה מהחיבור של האחוריים של אותו ערוץ. הכוונה היא שכול להיות ערוץ אחד מתוך ארבעת הערוצים על 2 אום או שאך ורק שצי ערוצים יורדים?

פורסם

א. אני לא מאמין שיש עדיין אנשים שאומרים "להשים" במקום לשים...

ב. תנסה לברר ביד שניה וכאלה מי מוכר את החלק הזה, ים חנויות יש שאנשים משאירים שמה את הקומפוננט הישן, תברר...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...