Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לעץ הקודם :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=83258

התחלתי לשחק קצת עם הכפתורים שעל המגבר....

ל-BASS BOOST יש שלושה מצבים 0-6-12, עכשיו כשאני שם על 12 כל האוטו רועד, אבל יש הרגשה שהבאס משתלט על כל טווח הצלילים, והוא נשמע פחות מדוייק....כשאני מוריד ל-0 הבאס הרבה יותר מדוייק אבל פחות עוצמתי. האם זה רק אני, או שהתכונה הזו מעוותת את הבאס?

פורסם

התוספת היא ב-db לתדרים הנמוכים (6db,12db) , תחשוב שכל 3db מעלה את ההגבר פי 2 , אז 6db לתדרים הנמוכים , ידגישו חזק את הבאסים ומן הסתם ישלטו בעוצמתם על שאר התדרים , לדעתי האיזון צריך להעשות מה-eq בהד יוניט

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
בהמשך לעץ הקודם :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=83258

התחלתי לשחק קצת עם הכפתורים שעל המגבר....

ל-BASS BOOST יש שלושה מצבים 0-6-12, עכשיו כשאני שם על 12 כל האוטו רועד, אבל יש הרגשה שהבאס משתלט על כל טווח הצלילים, והוא נשמע פחות מדוייק....כשאני מוריד ל-0 הבאס הרבה יותר מדוייק אבל פחות עוצמתי. האם זה רק אני, או שהתכונה הזו מעוותת את הבאס?

באס בוסט זה בד"כ כפתור שמעלה בנקודה מסויימת בגרף את הDB לכמה שרשום.

נגיד ברוקפורד ובעוד כמה חברות יש מגברים שמגיעים עם שלט, בחברות היותר נכונות רשום באס בוסט

בחברות אחרות רשום SUB LEVEL מה שלא נכון כיוון ששניהם בעצם שולטים על פיק אחד, אצלי ברוקפורד

זה ב45HZ. מה שקורה בתכונה הזו אתה מעלה את הפיק של 45HZ (ומה שמסביבו נמשך גם)

ב+3DB, +6DB ו+12DB. כשאתה משתמש בתכונה זו אתה בעצם מעוות את הצליל שלך,

כי הוא לא יהיה טבעי עם +12DB ב45HZ...

Race Smart

פורסם

שימוש ב-BASS BOOST יכול במצבים מסויימים להביא את המגבר לקליפינג.

אם המגבר מכוון לפי עוצמת פרה של 2V והH/U נמצא בכיוון לעוצמה גבוהה (נניח 1.5-1.8 וולט) העלאת עוצמת הבאס ב 6 או 12 DB תביא את המגבר לקליפינג מאחר שהאות שיוזן לשלב ההגברה יהיה גבוה מ2V בבאס ויהיה אות קטום.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

מוסיקה מורכבת מאוסף של גלים בתדירויות שונות.

ניתן לפשט את זה ולראות ברמה הפרטנית גל יחיד. תחשוב על גל סינוס. עכשיו ברגע שיש קליפינג זה כאילו ה"ראש" או ה פיק של כל עליה או ירידה נחתך בגובה מאקסימאלי. כלומר במקום לקבל גל סינוי מקבלים יותר משהו שדומה (לא לא בדיוק דומה אבל בכל זאת) לגל מרובע.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

עיוות, החל מרמה מסויימת תישמע עיוותים, את זה אני כבר לא יודע להסביר איך זה ישמע :)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...