Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה יכול למתוח את הסכום ל1400 מחכה לך הפתעה מאוד נעימה חמה ואיכותית בדמות הייבריד - אם לא אז דוטק....איזה סוג מוזיקה אתה שומע לרוב ? אתה אוהב טרבל חד וחזק או נעים ורך ?

פורסם

מה לא אהבת בסט הקודם?

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

תפסיקו להמליץ רק מורל - ציונים בסדר אבל אל תגזימו...

יש לך עוד שלל אופציות במחירים האלה:

1. מורל - דוטק,הייביריד.

2. רוקפורד - P162S, FNP2614 לדעתי מקבילים אחד לשני בצורה זהה ביותר...

3. אם ביכולתך לחפש (והרבה) תוכל למצוא גם JLAUDIO\MBQ\FOCAL\SOUNDSTREAM\ALPHASONIK ועוד הרבה, שעה מאוחרת אין לי כוח לחשוב :)...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אני כל פעם יחזור על זה ויאמר אותם הדברים.

מורל היא אחת מהחברות היותר מוערכות בעולם האודיו לרכב. וצר לי אבל גם הFNQ לא עומד עם ההיבריד באותה הרמה. (קשה להשוות כי אחד נוטה יותר ל SQ והשני לשאר :) )

התמורה שיש למורל בארץ היא יוצאת מן הכלל. ואם מישהו אמר שהוא לא אהב את הליטנינג אז להציע משהו שדיי מזכיר אותם (רוקפורד) נראה לי מוזר.

אההה ולחפש את כל החברות האחרות, הצעה טובה :)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני אוהב לשמוע טרבל רך ונעים אני שומע מוזיקה מגוונת מכל התחומים...

הרמקולים שיש לי כרגע הם צעקניים מדיי ובווליון גבוהה מתחילים להוציא צליל מלוכלכך

אז עכשיו מה אפשר לשים במקום ??

פורסם

אני יודע שיש מישהו שמוכר רוקפורד T162 (הפאוור החדשים) חדש בקופסא ב 1100 אם אתה מעוניין...

ולדעתי? לפי איך שאתה מתאר את זה, אין הרבה סטים יותר טובים מהדוטק במחיר הזה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני יכול להגיד לך ככה, עוד לא יצא לי לזכות לשמוע טרבל "רך ונעים", האוזן שלי כל כך רגישה לטרבל שזה משהו מדהים ואני בנתיים רק סובל מזה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אז לפי כל מה שנאמר בנושא הבחירה שלי עומדת בין הדוטק להיבריד או רוקפורד עכשיו שמעתי על חבר שקנה עכשיו קומפוננט של פוקל והוא אומר ששומעים פצצה והדליק אותי למרות שהם עולים כמה מאות יותר אז עכשיו גם זה נוסף לרשימה והבעיה היא לבחור בין כולם (דרך אגב יש לי מגבר BOLT4 ערוצים 900 וואט) אז תגיבו בבקשה

פורסם

אני מניח שהמגבר שלך זה 50X4 RMS. הדוטק וההיבריד ישמעו טוב כאשר ירוצו על זוג גישורים, המגבר קצת חלש בשביל הסטים המדוברים.

הפוקל לא ידועים בטויוטר "רך" אבל את (כמעט את) הכל ניתן לסדר בעזרת EQ/התקנה. עדיף טוויטר חד ופורט שמאזנים אותו עם התקנה טובה מאשר טוויטר עמום שלא יעזור כלום והוא לא יהיה מספיק מדוייק.

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

איזה מגבר 55*2 ?

אני מניח שלא מדובר בלייטניג אודיו בולט ב 75 דולר...

אני שמעתי על מגנט "דה רוק" של 65 וואט ועל ה 110 וואט וההבדל היה משמעותי. לא מבחינת עוצמת צליל אלא מההתנהגות המוזיקלית של הסט, זה נשמע כאילו החליפו לסט אחר איכותי יותר.

• תוכן חדש...