Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבה לגג חשמלי בפג'ו 205CTI.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתקרב עד כדי נגיעה לרכישה של פג'ו 205 CTI , הגג החדש כבר מוכן...

היתה לי התלבטות בין 2 205CTI אחת מהן היתה לה גג חשמלי אבל זוהתה שם קומבינה על הרכב אז התרחקתי.. בכל אופן אני יודע שרק ב92 הגיע גג חשמלי, למרות שהרכב עם הקומבינה היה שנת 90.

ברכב שאני מתכוון לרכוש אין גג חשמלי ואני מעוניין לדעת אם אפשרי לעשות את ההסבה הזאת בצורה כלשהי. כלומר לשתול שני מנועים עם שתי טלסקופים שירימו לי את הגג... אם הדבר אפשרי בצורה שכזאת ולא חייבים להביא את החלקים המקוריים (שהסיכויים למצוא אותם אפסיים!!) אנא פרטו אם אפשרי גם הערכת עלויות.

(כמו כן מחכה לתגובתו של מר 205CTI המלומד..).

תודה רבה.

פורסם

לא ניתן לבצע הסבה כזו - אלא אם יש לך את כל החלקים המתאימים כולל מתאמים לבוכנות ולנקודות העיגון בשלד הגג. בנוסף, המנוע יושב על מערכת שמן הדראולי מיוחדת וקשה לי להאמין שניתן לבנות מערכת כזו אמינה לבד. לא מדובר סתם בגג חשמלי אלא במערכת שמן הידראולית. אולי ניתן לעשות משהו על בסיס מנוע חשמלי בלבד - אבל לא נראה לי שזה יחזיק לאורך זמן. למנוע המקורי יש גם גיר פנימי בגלל משקל הגג - עוד בעייה עליה יש להתגבר אם רוצים לבנות מערכת עצמית.

יותר קל למצוא CTI 205 מודל 92 שהושבתה - ולקחת ממנה את המערכת.

צר לי,

אלון

פורסם
לא ניתן לבצע הסבה כזו - אלא אם יש לך את כל החלקים המתאימים כולל מתאמים לבוכנות ולנקודות העיגון בשלד הגג. בנוסף, המנוע יושב על מערכת שמן הדראולי מיוחדת וקשה לי להאמין שניתן לבנות מערכת כזו אמינה לבד. לא מדובר סתם בגג חשמלי אלא במערכת שמן הידראולית. אולי ניתן לעשות משהו על בסיס מנוע חשמלי בלבד - אבל לא נראה לי שזה יחזיק לאורך זמן. למנוע המקורי יש גם גיר פנימי בגלל משקל הגג - עוד בעייה עליה יש להתגבר אם רוצים לבנות מערכת עצמית.

יותר קל למצוא CTI 205 מודל 92 שהושבתה - ולקחת ממנה את המערכת.

צר לי,

אלון

תודה לך על תגובתך אלון, אמור לי האם אתה מצוייד בגג חשמלי?(או הידראולי..או מה שזה לא יהיה..)..

ואם כן האם היו לך כבר תקלות איתו?

פורסם
תודה לך על תגובתך אלון, אמור לי האם אתה מצוייד בגג חשמלי?(או הידראולי..או מה שזה לא יהיה..)..

ואם כן האם היו לך כבר תקלות איתו?

כן. יש לי גג חשמלי.

0 תקלות.

לפני שבוע הוספתי שמן למערכת פעם ראשונה אחרי 15 שנה.

אלון

פורסם

אלון אשמח אם תוכל לברר לי או לחשוב על כיוונים לפיתוח הנושא.. אני מעוניין מאוד בגג חשמלי אבל אין לי שמץ של מושג איזה מנוע מי מה מו כדאי או צריך לשתול שם.. חשבתי אולי למצוא איזה רכב קבריולט כלשהו מפירוק ולהתקין את המנועי גג שלו אצלי זה אפשרי?

פורסם
תוספת משקל.

תחשוב על זה.

מוטי.

מוט'קה :) אני לא הולך להתחרות בלה - מאנש... :D וגם מה... כמה זה שוקל נגיד בלחץ גג 10 ק"ג..

בקטנה.

בכל אופן יש על מה לדבר? ... "השתלת" מנועי גג מרכב אחר?

פורסם

אוקי עלה לי לראש רעיון...אם תוכלו להגיד לי אם זה הגיוני אשמח...

לוקחים 2 טלסקופים ממש ממש חזקים ...(טלסקופים=המוטות שמרימים את הבגאז') מחברים אליהם מוט שיצא ממנוע חשמלי חזק מאוד באופן יחסי.. כל זה X2 מחברים מפסק ליד ההגה...חשמל..וכו'... ויש גג חשמלי.. :)

האם זה רעיון טוב?

ושוב שואל האם יש אפשרות לקחת חלקים לגג חשמלי מרכבי קבריולט אחרים?

תודה רבה.

• תוכן חדש...