Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עלי לעשות כדי להיות כתב רכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים.

רציתי לשאול, מה עלי לעשות כדי להיות כתב רכב? איפה לומדים?

כמה זמן?

הרצון שלי הוא להיות כתב ולהקים אתר (או אולי מגזין, מי יודע :-) )

בתודה, איתמר ג'ורג'.

פורסם

דבר ראשון לך תלמד להיות כתב בעיתון

דבר שני תלמד מה שאתה לא יודע על מכוניות תכתוב באינ ואז תחכה לתגובות ואז אחרי שנה בערך תנסה להיות כתב במגזין{כל מגזין}

ואז שתצליח תפתח אחד משלך ואני יהיה הלקוח הראשון

GOOD LUCK

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

ראשית, אין הכשרה פרופר לזה. אלא אם כן אתה רוצה ללמוד תקשורת ולהתמחות בעיתונאות, זה בהחלט יכול לתרום לכישורים שלך ולהבנה הג'ורנליסטית.

מעבר לזה, כמו שנאמר לך כאן, תכתוב.. והרבה. לא משנה איפה, תשרבט כל מה שעולה לך בראש , תלמד שטאנצים של מבחני רכב , תבין מה מניע את התעשייה וכוו.

תשאל , תתעניין , תטעה ואל תפחד . הרבה כתבים בכירים מגבבים שטויות מידי פעם. היה חכם אבל לא חכמולוג , ותלמד מכל מה ומי שנמצא בתעשייה.

בסוף.. אחרי כל זה.. עניין של כמה שנים, אם תתמיד כמובן, תהיה מוכן לנסות לכתוב במגזין , עיתון , אתר שעוסק בתחום הזה. או במילים אחרות.. תצבור ניסיון והרבה..

בהצלחה..

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

בשביל להיות כתב רכב אתה צריך ללמוד שני משפטים:

"הנדסת האנוש בסביבת הנהג מצויינת, אך עדיין אינה ברמה גרמנית"

"מומנט עוקר הרים"

ואפשר גם להוסיף:

"צריכת דלק של 2 ק"מ לליטר היא לא פחות ממצויינת בתנאי המבחן הקשים"

• מצחיק 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

"מומנט עוקר הרים"

ואפשר גם להוסיף:

וגם משפט המחץ המופיע בכל מבחן באוטו של סיאט-

"סיאט, סיאט, מתי כבר תפסיקי להשתמש בגיר הכבלים?".... :-)

מעניין שמשפט זה לא מופיע במבחני סקודה, פולקסווגן ואודי המצויידים באותה מערכת בדיוק...

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

תשתדל או תנסה לנהוג על כמה שיותר מכוניות , ככה תבין מהר יותר את ההבדלים המהותיים בין כל אוטו ואוטו מבחינת אחיזה,הילוכים ,הגה מתקשר וכו'.

להבין את המכונית בכביש זה ה-א' ב' של כתב רכב, הרבה לפני שהוא ניגש לשולחן ליכתוב את מסקנותיו.

יוגב 205

פורסם

"מומנט עוקר הרים"

ואפשר גם להוסיף:

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

נסה להתאמן בתגובות שיקוממו עליך חלקים גדולים מהפורום... :-P

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
לפי הקריטריון הזה נשמע כאילו יש לי צ'אנס לא רע :wink:...

מוטי.

בטח שיש לך צ'אנס!

עזוב אותך מלחיות את החלום.

בוא ללבנט להיות אושיה מקומית שרב הזמן בוחנת קורולות אוטמטיות ושאר מריעין ליסינג למינהן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טל

אז אני כבר כתב רכב בכיר...

:lol:

סליחה , אני כבר יו"ר אגודת הכתבים בארץ

אבל בקצב הזה אתה מתקרב אליי בגדול

( אל תעלב , אני צוחק :wink: , כבודך במקומך מונח )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

טל

אני זוכר שפעם, לפני שנים לא רבות, דיברתי עם כבודו על הנושא הזה בדיוק. אני זוכר שאמרת לי שכתב רכב צריך לדעת שלושה דברים (בטח אמרת משהו אחר לגמרי, אבל זה מה שזכרתי): להבין מכוניות, לדעת לכתוב ולדעת לנהוג. מעבר לזה צריך לצבור ניסיון וכמובן, קצת מזל.

ועכשיו השאלה החשובה ביותר - אם זה אכן כך, איך לעזאזל אני הגעתי לאן שהגעתי? (לא שזה הרבה, או משהו...) :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תראה איך נופלות הזדמנויות , בחודש הקרוב עומד לצאת מגזין של מייזם MARSHALS

שיעסוק בספורט המוטורי , תחשוב על נושא שאתה מסוגל לכתוב עליו כתבה של 1000 מילים ושקשור לספורט המוטורי

שלח לי למייל [email protected] ,ואם זה יהיה מעניין אכניס את זה למגזין

אריה פאהן

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

• תוכן חדש...