Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לסרט מפחיד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ידידי , כל אחד וטעמו הוא , אני שיתפתי חוויות עם עוד כ-20 אנשים שראו את הסרט מכל המינים והגילאים - והדעה הרווחת היא שמדובר בסרט , בוא נאמר את זה באנגלית צחה : disturbing

הכל תלוי ברמת ההתחברות שלך לסרט , אתה בכל אופן ולפי תגובות אחרות שלך בפורום נראה לי כאדם סקפטי וזה יכול להפריע לגבי הסרט הספציפי הזה , הרי אפשר להניף יד בזלזול לגבי כל סרט , ולהגיד שהוא לא מפחיד / מטומטם / זיוף אחד גדול , כל זה תלוי בגישה של הצופה לסרט , מאיזה נקודת מוצא הוא מתחיל , הכל מתחיל ונגמר בצופה עצמו .

לגבי כמויות הפחד בסרט הנ"ל הדעות אינן חלוקות , זה לא פחד , הסרט זורע בך תחושה של אי נוחות

אני לא חושב שתהנה אי פעם מסרט בסגנון הזה אם תבוא בגישה של ביטול מראש .

got my drift?

אתה רציני שאתה חושב שהסרט הוא אמיתי?

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

עכשיו נזכרתי בסרט מפחיד במיוחד , הוא צרפתי אז תוריד גם תרגום בדרך

הוא יחסית חדש (2004), רובכם לא מכירים אותו כי אתם רואים זבל הוליוודי

high tension

או

haute tension בצרפתית

סרט מזוויע , מומלץ לכולם ,בתור סרט אימה שכדאי לראות

נ"ב : לצרפתים האלה אין אלוהים , הם הורגים גם ילדים בסרטים

עמוס : לגבי החייזרים באים :לא חשבתי שהוא אמיתי מלכתחילה ,כי אני מכיר את אחד השחקנים ששיחק שם ממלרוז פלייס

אבל לצופה התמים , הסרט יכול להיראות אמיתי לגמרי, אני ראיתי את הסרט בתור צופה אובייקטיבי , בלי לחשוב אם הוא מציאותי או לא , פשוט נהנתי ממנו כמו שהוא

הסצינות בו מאוד ריאליסטיות , סרט חזק

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

סרט מפחיד עם עלילה ומוסר לחיים

"אפקט הפרפר"

סרט מפחיד בלי שום קשר

"נבואת איש העש"

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

עמוס : לגבי החייזרים באים :לא חשבתי שהוא אמיתי מלכתחילה ,כי אני מכיר את אחד השחקנים ששיחק שם ממלרוז פלייס

אבל לצופה התמים , הסרט יכול להיראות אמיתי לגמרי, אני ראיתי את הסרט בתור צופה אובייקטיבי , בלי לחשוב אם הוא מציאותי או לא , פשוט נהנתי ממנו כמו שהוא

הסצינות בו מאוד ריאליסטיות , סרט חזק

הוא יכול להיראות אמיתי, אם מתעלמים מהמשחק הנורא (בסצינה אחת רואים בבירור מישהי מתחילה להתפקע מצחוק) ומהתקציב הנמוך (החייזרים בסוף לא נראו משכנעים במיוחד, בלשון המעטה).

אני מצטער אבל הוא פשוט לא שכנע אותי.

אבל שוב, זאת דעתי וזה כמובן עניין של טעם.

נ.ב. למה אתה רואה מלרוז פלייס? :wink:

עמוס

פורסם

אגב אם מישהו לא הבין..בדף האחרון ..

החיזרים באים = alien abduction

מוהההההה יאשה אצלכם בבית... ניכנס מהחלון של השירותים...מוהה יש לו אור אדום MUHHAHAH

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני לא יודע איך אף אחד עדיין לא המליץ אבל יש סרט אחד משנת 74(או 73) שלא מזמן יצאה לו גרסת הבמאי ב-DVD ולדעתי אין בן-אדם שלא יפחד מהסרט אם הוא ישב לבד בבית חשוך לראות אותו, בעברית זה מגרש השדים ובאנגלית The Exorcist, סרט גדול.

יש גם את הניצוץ עם ג'ק ניקולסון שאותו לא ראיתי רק שמעתי שהוא גם ברמות גבוהות.

איציק.

פורסם

דווקא מישהו המליץ לי בפרטי לראות את הסרט מגרש השדים הגרסה הבלתי מצונזרת, כנראה שהוא לא רצה לכתוב את זה בפומבי כי פחד להפחיד את הילדים פה... :-P

פורסם
דווקא מישהו המליץ לי בפרטי לראות את הסרט מגרש השדים הגרסה הבלתי מצונזרת, כנראה שהוא לא רצה לכתוב את זה בפומבי כי פחד להפחיד את הילדים פה... :-P

מגרש השדים הוא סרט סביר אבל, אין מה לעשות, הוא כבר ישן מידי מכדי להפחיד. אבל עדיין כדאי לראות בשביל השכלה קולנועית.. :smile:

עמוס

פורסם

הניצוץ עם ג'ק ניקולסון, סרט אדיר

קצת שינו את הסוף של הספר, אבל בכל זאת מדובר בחוויה ויזואלית מדהימה יחסית לשנים בהן הסרט צולם.

מומלץ ביותר לחובבי הז'אנר

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

טוב אז יש עדכון...

ראיתי שני סרטים, הראשון הוא רעש לבן... לפי דעתי חייבים שתהייה הגבלת גיל לסרט הזה... 14 ומטה!! הסרט לא מפחיד בכלל, אומנם יש פה ושם איזה אולי קטע או שניים שאולי מעט מפחידים אבל לא יותר, הסרט בהחלט לא סרט אימה אלא יותר סרט מתח...

השני הוא מגרש השדים הגרסה הבלתי מצונרזת... אולי זה בגלל הציפיות הגבוהות אבל הסרט איכזב... ה40 דקות הראשונות היו משעממות וגם ההמשך לא היה מפחיד כמו שציפיתי, בטח שלא פחד אימים או משהו שגרם לי לרעוד... היו שם כמה קטעים סאדיסטיים משהו אבל הרבה פחד לא היה שם...

בכל מקרה אני מאוכזב וממשיך בחיפושיי אחר סרט מפחיד באמת... למי שיש המלצות מוזמן להוסיף...

דרך אגב עכשיו אני מוריד את הסרט ALIEN ABDUCTION, אולי זה יהיה מפחיד...

ואת הסרט HIGH TENSION ברוסית (כי לא מצאתי כתוביות בעברית)...

לגבי הסרט TRAUMA, זה נראה יותר סרט מתח לפי התיאור והתגובות שם באתר ולא כסרט אימה...

• תוכן חדש...