Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לסרט מפחיד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני ראיתי בהמצלתכם את הסרט alien abduction, הסרט הכי דפוק שראיתי בחיים שלי ולא מפחיד בגרוש!

פחדתי ק בהתחלה בגלל מה שכתבו בתחילת הסרט, בסוף יצא סרט דפוק

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא היה לי כח לקרוא את כל העמודים עד פה אבל היתי חייב להוסיף סרט כך שאם מישהו אמר אותו כבר (מה שלא נראה לי כי לא הרבה מכירים) אז מצטער

"מסור"

פשוט ככה, saw באנגלית למי שיחפש ברשת.

סרט חולני.. מי שחשב עליו הוא גאון אמיתי אבל לא ממש היתי רוצה להתקל בו בסמטה חשוכה.

אם אתה תצליח להפסיק לדבר עליו כמה ימים אחרי אז אתה מוזמן לתת לי סטירה.

מומלץ..

אחד הסרטים היותר טובים שראיתי בחיים!!!!

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

בערך בגיל 14 ראיתי את החייזרים באים אני חייב לציין שהייתי פוחד לעלות בחדר מדרגות כל לילה, הייתי עולה לישון עם מחשבות אליהסטר כל לילה בקיצור הסרט הזה הפחיד אותי כמו ששום דבר לא הפחיד אותי בחיים.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

בגיל 4?!

חני נחמיאס הפחידה אותי בגיל הזה עם החיוך השטני הזה..

שיט!!!

חייב לעוף..

אלירן, שהולך להחליף תחתונים

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

האמת שמתחת לפני השטח מפחיד למדי.

ראיתי אותו בקולנוע בחושך, אבל נראה לי שגם בבית יהיה לו אפקט לא רע.

אני בדרך כלל מתפקע מצחוק בסרטים מפחידים, אז כנראה הוא טוב במיוחד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה קלאסיקה של סרט - הניצוץ. או the Shining באנגלית.

צריך לראות אותו לבד, בשקט, ובלי הפרעות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

טוב ראיתי עכשיו את הסרט החייזרים באים... בסך הכל לא סרט מפחיד... אולי קצת מותח בקטעים מסויימים אבל לא יותר מזה... החייזרים נראים כמו איזה יפנים ששמו תרנגול הודו על הראש וגם חלק מהסרט היה מעט משעמם... לא סרט גרוע, אולי אפשר לראות, אבל מצד שני לא משהו איכותי במיוחד, לא חובה לראות...

עכשיו אני מוריד את המסור וHIGH TENSION ככה שנקווה לטוב...

פורסם
ואני ראיתי בהמצלתכם את הסרט alien abduction, הסרט הכי דפוק שראיתי בחיים שלי ולא מפחיד בגרוש!

פחדתי ק בהתחלה בגלל מה שכתבו בתחילת הסרט, בסוף יצא סרט דפוק

ראיתה אותו לבד ?

עוד סתם שאלה : האם אתה דתי... לא כאילו דתי שלא רואה גם טלויזיה..אלה דתי רמה מיתחת לזה..?

סרט ב שקל אבל נותן תחושות שגם סרטים במיליונים לא נותנים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
זה קלאסיקה של סרט - הניצוץ. או the Shining באנגלית.

צריך לראות אותו לבד, בשקט, ובלי הפרעות.

ממליץ על הניצוץ. סרט מעולה.

בלי שום קשר (טוב,בעצם יש קשר,ג'ון גרישם) עוד סרט מצויין הוא "הפירמה". אמנם לא מפחיד אבל מותח.

לסיום, משהו למחשבה. מבחינה פסיכולוגית, כאשר מישהו ממליץ לך בחום על משהו- הציפיות לגבי המשהו (סרט,משחק,בחורה אפילו) עולות ועולות. ככה שמקרה שלנו אתה מגיע לראות את הסרט עם ציפיה שאתה הולך להשתין במכנסיים ולחרבן תותים מרוב פחד. וכאן נכנס המשפט - כגודל הציפיה, גודל האכזבה. אני פחדתי מ"החייזרים באים", מבלי שאף אחד המליץ לי או אמר לי משהו עליו. תחשבו על זה.

172

• תוכן חדש...