Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתן (עם הגולף והסאבים של קיקר)

לNE019

בוא נתחיל מזה דבר ראשון בוא נסכים על זה שהיית מת לחצי ממה שיש לי

דבר שני מאיפה לך מאיפה הכסף ...

במקום לפרגן אתה סתם מקנא אבל לאט לאט אתה מתחיל להתקדם כל המערכת שלך לא שווה למגבר של הרוקפורד שלי ....

לא ידעתי שאתה כזה מומחה יש לך בדיוק שני סאבים של 300 שקל בתחנה המרכזית

בקשר לנפילות מתח ברגע שיהיה לך כאלו מגברים של כמעט 1800 RMS

אני מבטיח לך שהאוטו הקרבוטה שלך לא יניע...

ובוא נגיד שהמערכת מתאימה הרבה ממה שאי פעם יהיה לך....

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מיקי אתה יצאת פארש אתה וגברי . למה לא באתם..מפגש הבא אני שורף לך את השערות באף!!!!

לגבי הסאב שלי לפי התגובות אנשים אהבו אבל נחכה לתגובות שלהם באמת. אל תישכח שהיום הסאב עבד על סליל בודד בגישור מהFURI שניכול לבייש מגברים גם באלפיה ועדין נתן בראש ולא יצא פראייר!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
עכשיו אני רוצה לשמוע תגובות על הסאב של אסף איך הוא ?

הסאב של אסף היה בקליאו האוטומטית ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

רנזי אני מתפלא עלייך..הסאב של אסף[אנוכי] היה ב205 אדומה בתיבה הענקית

פורסם
רנזי אני מתפלא עלייך..הסאב של אסף[אנוכי] היה ב205 אדומה בתיבה הענקית
חחחח...סליחה. לא שמתי לב לשם (אסף..).

הסאב מצויין, והמגבר הוא הפתעת המפגש. ללא ספק.

ואגב, השם הנכון הוא רזי... הסברתי פעם שנכנסה בטעות נ' לשם שלי.

פורסם

מצטער שלא באתי לא היה לי איך עדיין אין אוטו בא לי לבכות כבר ...

אני מחכה לתגובות על הסאב שלך ... :)

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
מצטער שלא באתי לא היה לי איך עדיין אין אוטו בא לי לבכות כבר ...

אני מחכה לתגובות על הסאב שלך ... :)

בפעם הבאה - תרשום שאין לך איך להגיע - יש כאן אנשים שיכולים לדאוג לכך (אני למשל...).

פורסם
רזי הוא בא מרחובות[מיקי הנקניק]

יש לי גם הסעות מרחובות....

פורסם

עם WRX גודשת ולחיצות שלך כל סיפור ההסעות הופך להיות לא משתלם אלה אם כן אתה בעלים גאים של תחנת דלק. בכל מקרה אני אשמח לראות תמונות פה של אנשים שצילמו במפגש.

פורסם

חחחח - העיקר זה לעזור לאנשים להגיע למפגש. ולא אמרתי שדווקא אני אאסוף אותו. רק להודיע ולשאול - למטרת זה קיים הפורום.

פורסם
שלום אני מתן (עם הגולף והסאבים של קיקר)

לNE019

בוא נתחיל מזה דבר ראשון בוא נסכים על זה שהיית מת לחצי ממה שיש לי

דבר שני מאיפה לך מאיפה הכסף ...

במקום לפרגן אתה סתם מקנא אבל לאט לאט אתה מתחיל להתקדם כל המערכת שלך לא שווה למגבר של הרוקפורד שלי ....

לא ידעתי שאתה כזה מומחה יש לך בדיוק שני סאבים של 300 שקל בתחנה המרכזית

בקשר לנפילות מתח ברגע שיהיה לך כאלו מגברים של כמעט 1800 RMS

אני מבטיח לך שהאוטו הקרבוטה שלך לא יניע...

ובוא נגיד שהמערכת מתאימה הרבה ממה שאי פעם יהיה לך....

א.אם נפגעת אני מצטער זה לא היה אישי אני לא מקנא מאף אחד אני סך הכל מביע דיעה וטוב לי עם מה שיש לי,כי את כל מה שיש לי קניתי מהכסף שלי.

ב.תודה שאתה שם לב להתקדמות שיש לי במערכת,צודק,אולי יום אחד היא תהיה שווה למגבר אחד שלך...

ג.אף אחד לא אמר שאני מומחה,אבל גם אף אחד לא ידע כמה אתה ילד שמנת שלא מבין שלא כולם ממצמצים ומקבלים רכב חדש עם מערכת...לפעמים הכיף ברכב הוא לא רק לשמוע איך זה נשמע אלא גם לדעת שאתה קנית את זה מעבודה שלך,כנראה שאת ההרגשה הזו אף פעם לא תרגיש,מצטער בשבילך.

ד.בקשר לנפילות מתח,תמצמץ שוב להורים שלך הם יחליפו לך את האלטנרנטור למשהו יותר רציני,ואולי האוטו שלי לא יניע (השוואתי את הרכבים שלנו בכלל?) אבל אני מרכיב מה שמתאים למערכת חשמל שלי ולא נופל עליה כאילו אין מחר כי על זה חלמתי באותו לילה.

שבוע טוב לך מקווה שהתשובות סיפקו אותך אם לא אתה יכול להתחבר לאיסיקיו כי זה לא המקום להרוס את הטעם הטוב של המפגש.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

ג.אף אחד לא אמר שאני מומחה,אבל גם אף אחד לא ידע כמה אתה ילד שמנת שלא מבין שלא כולם ממצמצים ומקבלים רכב חדש עם מערכת...לפעמים הכיף ברכב הוא לא רק לשמוע איך זה נשמע אלא גם לדעת שאתה קנית את זה מעבודה שלך,כנראה שאת ההרגשה הזו אף פעם לא תרגיש,מצטער

כמה שזה נכון ויש כאילו שיזדהו אם האימרה הזו [לקנות מכספייך האישי גם את הרכב וגם את המערכת וגם להחזיק ולשלם ביטוחי רכב ללא תמיכה של אפילו 2 אחוז מההורים בדיוק כמוני.אבי זו הרגשה לא פחות ממליון דולר ואני חותך ורידים אם מישהו יגיד שלא.

פורסם

עם כל הכבוד לשני הצדדים בנושא, אומנם ירדו לפסים אישיים ובאמת חבל שבגלל "שטויות" מגיעים לזה.

פשוט רציתי להגיד שזה באמת לא רלוונטי אם ההורים שלו מאפיונירים, או הדוד שלו זה UNCLE CLINTON.

הפורום נוגע אך ורק לתחום הCAR STEREO, ולא.. HOW DID YOU PAY FOR YOUR STEREO.

אז בואו נהיה קצת יותר מתורבתים ונהנה מהמוסיקה.

כי בסופו של דבר , בשביל זה אנחנו פה. (אם שכחנו במקרה)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...