Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה היה באמת מפגש כייף

הייתה הענות גדולה ומוזיקה לא חסרה !

היה נחמד להכיר אנשים חדשים ,

תמונות תשרשרו לפה במקום לפתור תרד חדש !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה ממש ממש ממש נחמד היום באו מספיק מכוניות, מוזיקה טובה, מערכות מעניינות.

כמובן שנחמד גם שאנשים באים ונותנים עצות לאנשים לגבי המערכות שלהם, לי בא מישהו אישית בשם מנחם, וכיוון לי את המערכת בצורה הרבה יותר טובה, נקיה ואיכותית מאיך ששמעו קודם לכן.

מפגש טוב היה ונקווה שיהיו עוד הרבה כמוהו בעתיד.

חבל שלא באו עוד מכוניות ולא כל מי שאמר שהוא בא בא באמת למרות שזה לא כזה נורא.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

היה מפגש די סביר אנשים סבבה אבל לא היה יותר מידי מה לראות ולשמוע,דרך אגב הגולף הייתה קטלנית (השמיעה פחות) לפי דעתי זו דוגמא קלאסית למערכת בסכום מאוד גבוהה שלא מנוצלת ושהרכיבים לא מתאימים אחד לשני,ניראה כאילו הילד פשוט אמר למוכר "תרשום על החשבון של אבא",אבל כל אחד והטעם שלו....דרך אגב המערכת שלו מפילה את המתח ל11 וחצי למי ששם לב,לא בריא בכלל...חוץ מזה אהבתי את השינוי אצל MDMA (אני לא טוב בשמות),נתן לו סאונד שונה לגמרי...וגם הבאס אצל אסף מאוד מרשים יחסית לסליל אחד רק תבדוק את העניין שלא תצטער על זה אחר כך.

וזהו סך הכל....מחכה לתמונות.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אני לא יודע מה יש לו במערכת, אבל סביר מאוד להניח שהמפל מתח העיקרי היה בכבלים, אם המתח מגיע ל11.5 כשהאוטו מונע, והמפל מתח באספקת החשמל ברכב - זה אומר שאפילו המצבר לא יכל לעמוד בדרישה, מצב מאוד לא תקין של צריכת חשמל.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

דיי איזה באסה קמתי רק ב4 :\

אני מקווה שכולם נהנו לפחות

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

הייתי היום, היה כייף להכיר את האנשים שמאחורי המשתמשים... ובכלל היה כייף לדבר עם

אנשים חולי נפש כמוני..

קבלו התנצלות רשמית שלא היה כלום לשמוע... הכל מפורק בבית, לפני הבנייה...

תמונות שאני צילמתי מהמפגש: כאן

טעימה קלה:

norm_037E6D7D72B94588A1CBEB471B154D9B.JPG

norm_2FAC4403EA2E44FA8C1377AB8B861402.JPG

norm_BB6655BFB0F34E77929871EB64519097.JPG

norm_C917056C41A14534BDF024150D3F6840.JPG

Race Smart

פורסם

מאוד נהנתי במפגש היה אחלה...

שלומי העצלן של הפורום סוף סוף עשה ג'סטה וכיוון את המערכת שלי ככה על קצה המזלג...

אם יש משהו באמת שיש לי להדגיש זה עופר רוטמן למדתי ממנו המון המון המון המון במפגש...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם יש משהו באמת שיש לי להדגיש זה עופר רוטמן למדתי ממנו המון המון המון המון במפגש...

נראה לי ששכחת המון אחד :) אבל אני באותה הרגשה כמוך!

היה מפגש מהנה וחביב!

אבל, חאלס! אי אפשר לעמוד ולדבר כולם עם באגז פתוח ובאס בוסט בשביל להראות כמה חזק הם יכולים! אפשר להראות מערכות בווליום יותר נמוך גם...אי אפשר היה לדבר.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

סיכום מפגש :

אוקי אז עכשיו חזרתי ועוד חברה איכותיים וטובים שנישארים כקינוח לסוף כמו כל מפגש ..

היה ממש מעולה .המפגש הזה בהחלט נהנתי אבי[NEO19] בקשר לסליל הבודד זה בסדר להפעיל את הלאנזר שלי ככה אבל ברור שאין כמו חיבור מקבילי על מונו בלוק שיבוא בהמשך כמובן אבל לפחות ראית מה גם הFURI על גישור אחד על סליל בודד יכול לחולל ..300 שקל כולל אחריות חברה כבוד!!!!

איתי[סאונד בראש]הרגת אותי עם הסנטר אחורי בהתחלה זה ניראה בדיחה אחת גדולה אבל אחרי שישבתי אצליך אני מוריד את הכובע כי ממש אהבתי בנוסף על כך גם הL5 שלך הישתפר וניכר שהשקעת ועשית שיעורי בית מהפעם שעברה.מיכאל[MDMA]אין מה להוסיף מערכת נחמדה ביותר בקטע של איכות בעיקר לאחר ששלומי[סאונדפיל ] עשה נגיעות קלות .אביתר אלבז כל הכבוד לך ולחבריך שעשיתם מאמץ והגעתם מב"ש הדרומית למפגש מה שכן דחוף כיווים במגבר והארקה כמו שצריך.אלי[סאונדמן] כרגיל הJL שלך גונב את ההצגה אבל בכבוד אני אומר אני מפרגן מאד. כרגיל כל מפגש מחדש אתה בא אם כל הבית ופותח באסטה מטורפת למכירה איש כלבבי. עופר[קיקר] נהנתי לדבר ולהקשיב וללמוד ממך ככה על רגל אחד כמה דברים שלא היה לי ידע טרם לכן .אתה בנאדם זהב שמבין עניין ניכר אנו רואים זאת ברמת ההתקנות שלך בנוסף אהבתי את המושגים שלך ושל שלומי ושל כל אודיופיל וותיק ומנוסה בתחום.הבחור וחברו עם הRSI הירוקה היה נחמד שוב לדבר ולראות אתכם והקיקרים בהחלט דפקו לי את המוח סחטיין עליכם.יותם [יותם ק] סוף סוף היה לי הכבוד להכיר אותך ולראות אותך אתה אחלה בחור וכייף לדבר איתך בעזרת ה' תסיים את הבניות שלך ותרכיב את הסטאפ וסוף סוף ניזכה לשמוע את המערכת כמו שצריך.שלומי[אודיו פיל] נהנתי כרגיל מהבדיחות שלך ולשמוע "דיברי חוכמה" מפיך בעיקר לקראת הסוף שנישארנו כמה חברה[הרגת אותי עם התוכי הצהוב שלך..משוגעע]

כמובן שיש את קובי עם הקליאו B שאני חולה על המערכת שלו ועליו הוא בנאדם זהב . ניראה אותך במפגשים הבאים.

אחרון חביב זהו רנזי היקר אתה שקט שקט אבל היום גילינו כולם שאתה נחש לא קטן אפילו עם ארס, היה כרגיל כייף לדבר איתך ולקבל ממך מתנת גיוס קלילה שמתחה לי חיוך רחב מאוזן לאוזן כשנסעתי איתך בכל פעם הגדישה בWRX המהממת שלך התחילה והביאה אותה בקקינוח עם איזה היתטשות קטנה מהפורק לחץ. בעיקר שלקחנו סיבובים חדים במהירות מטורפת. בנינו מי צריך מערכות ומי צריך סאב בבגאז אם הסאונד העמוק הטיבעי האגזוז שלך מייצר ואת הטרבל נותן הפורק שלך.היום החלק המהנה ביותר במפגש היה איתך.תודה רנזי!

מצטער אם שכחתי אנשים[ובטוח שכחתי כי הרבה ניגשו אליי ודיברנו אבל צר לי שזיכרוני כרגע בוגד בי ולא מאפשר לי לזכור ולהזכיר אותם בתגובתי]בכל מקרה נהנתי היום בצורה מעולה מהתנהלות המפגש והאנשים שלקחו בו חלק היה פשוט מעולה , חוץ מכמה אנשים ונשים שאיכזבו ועשו ברז ולא הופיעו . אבל זה מתגמד לעומת הכייף שהיה היום בכל מחיר.

תודה לכולכם וניתראה במפגש הבא[אני לא יהיה בזמן הקרוב במפגש היות ואני מתגייס עוד שבוע וחצי]

שבת שלום ואשמח אם אנשים שצילמו יעלו תמונות .:-)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
סיכום מפגש :

אוקי אז עכשיו חזרתי ועוד חברה איכותיים וטובים שנישארים כקינוח לסוף כמו כל מפגש ..

היה ממש מעולה .המפגש הזה בהחלט נהנתי אבי[NEO19] בקשר לסליל הבודד זה בסדר להפעיל את הלאנזר שלי ככה אבל ברור שאין כמו חיבור מקבילי על מונו בלוק שיבוא בהמשך כמובן אבל לפחות ראית מה גם הFURI על גישור אחד על סליל בודד יכול לחולל ..300 שקל כולל אחריות חברה כבוד!!!!

איתי[סאונד בראש]הרגת אותי עם הסנטר אחורי בהתחלה זה ניראה בדיחה אחת גדולה אבל אחרי שישבתי אצליך אני מוריד את הכובע כי ממש אהבתי בנוסף על כך גם הL5 שלך הישתפר וניכר שהשקעת ועשית שיעורי בית מהפעם שעברה.מיכאל[MDMA]אין מה להוסיף מערכת נחמדה ביותר בקטע של איכות בעיקר לאחר ששלומי[סאונדפיל ] עשה נגיעות קלות .אביתר אלבז כל הכבוד לך ולחבריך שעשיתם מאמץ והגעתם מב"ש הדרומית למפגש מה שכן דחוף כיווים במגבר והארקה כמו שצריך.אלי[סאונדמן] כרגיל הJL שלך גונב את ההצגה אבל בכבוד אני אומר אני מפרגן מאד. כרגיל כל מפגש מחדש אתה בא אם כל הבית ופותח באסטה מטורפת למכירה איש כלבבי. עופר[קיקר] נהנתי לדבר ולהקשיב וללמוד ממך ככה על רגל אחד כמה דברים שלא היה לי ידע טרם לכן .אתה בנאדם זהב שמבין עניין ניכר אנו רואים זאת ברמת ההתקנות שלך בנוסף אהבתי את המושגים שלך ושל שלומי ושל כל אודיופיל וותיק ומנוסה בתחום.הבחור וחברו עם הRSI הירוקה היה נחמד שוב לדבר ולראות אתכם והקיקרים בהחלט דפקו לי את המוח סחטיין עליכם.יותם [יותם ק] סוף סוף היה לי הכבוד להכיר אותך ולראות אותך אתה אחלה בחור וכייף לדבר איתך בעזרת ה' תסיים את הבניות שלך ותרכיב את הסטאפ וסוף סוף ניזכה לשמוע את המערכת כמו שצריך.שלומי[אודיו פיל] נהנתי כרגיל מהבדיחות שלך ולשמוע "דיברי חוכמה" מפיך בעיקר לקראת הסוף שנישארנו כמה חברה[הרגת אותי עם התוכי הצהוב שלך..משוגעע]

אחרון חביב זהו רנזי היקר אתה שקט שקט אבל היום גילינו כולם שאתה נחש לא קטן אפילו עם ארס, היה כרגיל כייף לדבר איתך ולקבל ממך מתנת גיוס קלילה שמתחה לי חיוך רחב מאוזן לאוזן כשנסעתי איתך בכל פעם הגדישה בWRX המהממת שלך התחילה והביאה אותה בקקינוח עם איזה היתטשות קטנה מהפורק לחץ. בעיקר שלקחנו סיבובים חדים במהירות מטורפת. בנינו מי צריך מערכות ומי צריך סאב בבגאז אם הסאונד העמוק הטיבעי האגזוז שלך מייצר ואת הטרבל נותן הפורק שלך.היום החלק המהנה ביותר במפגש היה איתך.תודה רנזי!

מצטער אם שכחתי אנשים[ובטוח שכחתי כי הרבה ניגשו אליי ודיברנו אבל צר לי שזיכרוני כרגע בוגד בי ולא מאפשר לי לזכור ולהזכיר אותם בתגובתי]בכל מקרה נהנתי היום בצורה מעולה מהתנהלות המפגש והאנשים שלקחו בו חלק היה פשוט מעולה , חוץ מכמה אנשים ונשים שאיכזבו ועשו ברז ולא הופיעו . אבל זה מתגמד לעומת הכייף שהיה היום בכל מחיר.

תודה לכולכם וניתראה במפגש הבא[אני לא יהיה בזמן הקרוב במפגש היות ואני מתגייס עוד שבוע וחצי]

שבת שלום ואשמח אם אנשים שצילמו יעלו תמונות .:-)

חיכיתי לך...

אכן ללא ספק היה מפגש מאוד נחמד. מקווה שיהיו עוד כאלה.

ואסף - שכחת מישהו. אני אומנם משוחד, אבל אחת מהמערכות היותר איכותיות היה של קובי עם הקליאו B הסגולה. מגבר מדהים. רק שיחליף את הסט הקדמי למה שאני המלצתי לו וזה היה מושלם (כמעט..).

קצת איכזבו אנשים מסויימים שלא הגיעו למרות שהבטיחו (עיין ערך ל'...).

ערב טוב לכולם.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

וואי איך שכחתי את קובי , [קובי נשמה אני מצטער] אחלה בנאדם נהנה לדבר איתך כל מפגש הSPL שלך מעולה בעזרת ה' אני בעיקבותך יביא מונובלוק שלא יבייש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...