Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לקנות???T A3- איביזה טורבו??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי זה אני שוב ומצטער על השגעונות שלי....

קודם כל הבהרה. אני באמת מתכוונן לקנות רכב בזמן הקרוב מאוד כך שאני לא שואל סתם שאלות קיטבג... ישנם דילמות רבות בקשר לקניית רגב במיוחד ב-80K שזה בערך כל כספי.... אז אני רוצה להתייעץ עם כמה שיותר אנשים...

בינתיים לגבי ה-אודי אני בהמתנה... אז חשבתי על סיאט איביזה טורבו... מה אתם אומרים?

צריכת דלק צריכה להיות יחסית טובה...

עיצוב ומיכשור פנים מצויין לפי מה שאני שמעתי...

חוץ דיי יפה...

מנוע טורבו חביב...

מחיר מצויין לשנתון!

מישהו מוכן להסביר לי איפה הקט'ש??? למישהו יש כזה רכב?

מה עם תיקונים בעיות?

כמה אחריות נותנים וכו'? יעזרו מאוד... תודה חברים מראש....

פורסם
היי זה אני שוב ומצטער על השגעונות שלי....

קודם כל הבהרה. אני באמת מתכוונן לקנות רכב בזמן הקרוב מאוד כך שאני לא שואל סתם שאלות קיטבג... ישנם דילמות רבות בקשר לקניית רגב במיוחד ב-80K שזה בערך כל כספי.... אז אני רוצה להתייעץ עם כמה שיותר אנשים...

בינתיים לגבי ה-אודי אני בהמתנה... אז חשבתי על סיאט איביזה טורבו... מה אתם אומרים?

צריכת דלק צריכה להיות יחסית טובה...

עיצוב ומיכשור פנים מצויין לפי מה שאני שמעתי...

חוץ דיי יפה...

מנוע טורבו חביב...

מחיר מצויין לשנתון!

מישהו מוכן להסביר לי איפה הקט'ש??? למישהו יש כזה רכב?

מה עם תיקונים בעיות?

כמה אחריות נותנים וכו'? יעזרו מאוד... תודה חברים מראש....

אין קטץ', האיביזה מציעה בערך את כל מה שהאאודי מציעה רק במחיר הרבה יותר נמוך . . .

שלדה זהה, מנועים זהה, מכלולים זהים, פשוט הסמל על המכסה מנוע שונה . . .

לפי דעתי האיביזה תהיה אופציה הרבה יותר טובה מאשר האאודי, תוכל להשיג שנתון יותר גבוה (וקילומטרז' יותר נמוך) שזה מאוד חשוב במיוחד במנועים עם טורבו . . .

כמובן שהמכוניות לא זהות אחד לאחד אבל בשורה תחתונה מכוניות מאוד זהות פשוט זה סמל של סטטוס, אנשים רואים אאודי וישר חושבים שזה רכב יקר וטוב וכו' אבל לפי דעתי בדגמים הפשוטים (A3, A4) אאודי זה פשוט בזבוז של כסף (על אחד כמה וכמה במחירים של היום) . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

וממליץ על הסיאט... אני גם חושב שהיא יפה יותר מה-A3.

אבל דבר אחד אני לא מבין, מה אתה שואל על דלק ? לא קונים רכב עם טורבו ושואלים על דלק, זה כמו לאכול סופלה שוקולד חם עם גלידה וקצפת ולשאול על הקלוריות...

אם תקנה רכב חזק עם טורבו תהיה מוכן לחשבון דלק גבוה ביותר, כי גם אם הרכב מסוגל לספק צריכה סבירה במהירות רגילה אתה לא תעמוד בפיתוי ופעם אחר פעם תלחץ בשביל להרגיש את הכוח ותגיע כמוני לתחנה עם יחס של 1 ל-6 או 7 במקרה הטוב...

אבל אני עדיין ממליץ...

ינון.

פורסם
אין קטץ', האיביזה מציעה בערך את כל מה שהאאודי מציעה רק במחיר הרבה יותר נמוך . . .

לפי דעתי האיביזה תהיה אופציה הרבה יותר טובה מאשר האאודי, תוכל להשיג שנתון יותר גבוה (וקילומטרז' יותר נמוך) שזה מאוד חשוב במיוחד במנועים עם טורבו . . .

כמובן שהמכוניות לא זהות אחד לאחד אבל בשורה תחתונה מכוניות מאוד זהות פשוט זה סמל של סטטוס, אנשים רואים אאודי וישר חושבים שזה רכב יקר וטוב וכו' אבל לפי דעתי בדגמים הפשוטים (A3, A4) אאודי זה פשוט בזבוז של כסף (על אחד כמה וכמה במחירים של היום) . . .

דווקא יש קטץ'

האיביזה היא סופר מיני והA3 היא קומפקטית

השילדה שלהם לא זהה, לאיביזה יש את הריצפה של הפולו ושל הגולף דור שני ולA3 יש ריצפה זהה לגולף 4.

האיביזה היא סופר מיני הרבה יותר צפופה.

השאלה מה אתה מחפש?

רכב מנהלים קטן ונוח עם מנוע טורבו = A3

או רכב סופר מיני צפוף בעל שילדה קשיחה ומנוע טורבו = איביזה

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

דווקא יש קטץ'

האיביזה היא סופר מיני והA3 היא קומפקטית

השילדה שלהם לא זהה, לאיביזה יש את הריצפה של הפולו ושל הגולף דור שני ולA3 יש ריצפה זהה לגולף 4.

האיביזה היא סופר מיני הרבה יותר צפופה.

השאלה מה אתה מחפש?

רכב מנהלים קטן ונוח עם מנוע טורבו = A3

או רכב סופר מיני צפוף בעל שילדה קשיחה ומנוע טורבו = איביזה

שי

אני לא הייתי מגדיר את המרווח מאחורה ב-A3 אפילו כמספיק בשביל רכב משפחתי אז רכב מנהלים קטן ???

בכל מקרה, אני מסכים מאוד עם ההגדרות שלך, אכן האיביזה מציעה גרסא הרבה יותר ספורטיבית וקשוחה מה-A3 שהיא יותר רכב קומפקטי מהיר . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

באאודי, בניגוד לסיאט יש אבזור ברמה יותר גבוהה והכל נראה ועובד יותר טוב.

נכון, תגידו שאלו אותם חלקים ואותה מכונית, אבל תסעו ב A3 ואח"כ באיביזה ותרגישו בהבדל. אאודי זה רמה אחת מעל, ובהתאם לכך גם המחיר.

לגבי צריכת הדלק, מנוע ה 1.8T המוכר כ"כ מהקונצרן לא שתיין גדול, במיוחד בצורתו בA3 ובאיביזה, 150 ו 156 כ"ס בהתאם, סביר להניח שגרסת ה 180 כ"ס החדשה יותר חורגת מהתקציב.

תוכל לקבל צריכת דלק סבירה ביותר בנסיעה רגועה, אני סבור משהו בסביבות 10\1 אפילו יותר, אך שתלחץ הצריכה תעלה ל 8\1, עדיין בגדר הנורמלי.

לגבי התנהגות, אני לא אוהב בכלל את ההגה של האיביזה, משהו מפריע לי בו, ובכלל הישיבה באיביזה צפופה (לי לפחות).

לא נהגתי ב A3לכן אני לא אתן חוות דעת, אבל אני סבור שמבחינת התנהגות היא כמו גולף\לאון.

I don't drive fast, I fly low

פורסם

לגבי האבזור של אודי...

לפי מ שאני בדקתי / השוותי...

סיאט החדשה הטורבו באה עם הרבה יותר תוספות פינוקים שכלולים... (לוח בפנל מקדימה)

ואילו האודי המדוברת (98') באובזרת כמעט בכלום...

לא כן אם התיחסת לגבי שנת 01' שאותו הדגם A3 נראה חיצוני כרגיל אבל בפנים אותו הסגנון אבל הרבה יותר מהודר....

סה"כ - איביזה 01' --- אודי 98' ... איביזה לוקחת באבזור.... מחיר כמעט אותו הדבר...

בקיצור הרבה אומרים שסיאט לא כדאי לקחת... למה?!?

פורסם

בין האיביזה לA3 אני ממליץ על האיביזה בגלל מחיר יותר זול מה שגורם לקניה להיות יותר משתלמת

אבל זאת החלטה שלך אם אתה מעדיף רכב יותר חדש או רכב קצת יותר מרווח ועם יותר פוזה

מה הקטש??

המחיר של האיביזה נמוך יחסית לשנתון כי זה אוטו מהיר עם פוטנציאל שיפורים ומנוע מעולה אבל זה לא אוטו ספורט בVW לא הבינו שבשביל ליצור רכב ספורט לא מספיק לשים מנוע חזק ולהקשיח את המיתלים

בכל מקרה בקו ישר האיביזה מעולה יש לה אחיזה לא רעה אבל ההתנהגות במגבלות לא ממש טובה בלשון המעטה והתקשורת לא בידיוק מצטינת

כל זה נכתב מנהיגה די קצרה באיביזה ומנסיעה במושב הימני ארוכה גם היביזה וגם באוודי

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• תוכן חדש...