Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונדיאו מול B4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי B4 אוטומטית שנת 2000. אני מאוד מרוצה מאחיזת הכביש, מהמרווח הפנימי, מעלויות הטיפולים ועוד. ברם, קשה לי לעמוד בצריכת הדלק הגבוהה שלה, ואני שוקל להחליפה למונדיאו בחדשה ( לאחר שהורדתם אותי מהאוונסיס...).

הפחד שלי הוא מהאמינות של המונדיאו. לחבר טוב שלי יש מונדיאו שנת 95, והוא לא מפסיק לצאת ולהכנס מהמוסכים ( כשבכל כניסה כזו הוא משאיר במוסך סכומים לא מבוטלים ...).

מישהו יכול לחוות דעה על המונדיאו החדשה ביחס לסובארו? אודה אם תוכלו לתת את דעתכם לעניין צריכת הדלק, המרווח הפנימי, אחיזת הכביש ובעיקר, לאמינות.

אם מישהו יודע גם מה מצב השוק של הרכב, והאם ניתן להחליף למונדיאו בתקציב המכירה של הסובארו, אודה לו שבעתיים.

תודה.

פורסם

כולה מנוע 2000 ששותה 10-9 לליטר ...

על מה הבכי? :)

אולי יש לך תקלה ברכב אם אתה מדבר בסיגנון הזה, אל תצפה לקבל ממונדיאו צריכת דלק של 1 ל 14 .

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

מדובר ברכבים דומים מבחינת צריכת הדלק. אם הרכב שלך מטופל ושמור, ומעבר לצריכת הדלק אתה אוהב אותו, תישאר איתו.

מה צריכת הדלק שלך? אולי יש תקלה כל שהיא?

לגבי אמינות המונדיאו אין לי מושג. מבחינת הנאה מנהיגה, נוחות, עיצוב פנים, היא עדיפה על הסובארו. לסובארו אחיזה טובה יותר בגלל ההנעה הכפולה.

גיא.

פורסם
ברשותי גם פורד מונדיאו 2004 - אפס תקלות.

אם תוכל לפרט כמה זמן \ אופי נהיגה \ אופי טיפולים זה ייתן קצת יותר מידע לגבי טיב האמינות של המונדיאו שלך.

אני מכיר בעל מונדיאו, שקיבל את האוטו בליסינג, חדש מהניילונים, ועכשיו, אחרי שנה עם האוטו, כשמתוך השנה, במצטבר היו לו כ-3 חודשים עם רכבים חליפיים עקב תקלות שונות ומשונות , חברת הליסינג פשוט הסכימה לקחת ממנו את האוטו ולתת לו משהו אחר.

רון.

-ולשם האיזון, אני גם מכיר בחור עם מונדיאו 95 שנורא אוהב את האוטו שלו, והאוטו שלו - בתמורה, מאוד אמין למרות הזנחה רבת שנים-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תראה אוטו אם אוהבים אותו -דלק לא צריך להוות עילה להחלפה.

כמו שאני אומר עדיף להוציא כסף על דלק ושהאוטו ישאר אמין ובלי בעיות.

מאשר לקנות אחר ושהצרות יגיעו בצרורות..

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

זה כבר פעם שניה שאתה מנסה להחליף מכונית שני ליטר אחת עם מכונית אחרת עם אותו גודל מנוע, ועוד בשביל לחסוך דלק. זה לא יעבוד, כי ההבדלים בצריכת הדלק בין כל המכוניות האלה קטנים מאד וזה לא ישפיע על הכסף שזה עולה לך. אם אתה רוצה לחסוך דלק, אתה צריך לרדת למכוניות יותר קטנות עם מנועים יותר קטנים. חוץ מזה, תעשה גם את החשבון של האמינות. תיקון אחד של אלפיים שקל באוטו החסכוני שווה לכל החסכון בדלק שעשית עליו כל השנה.

פורסם

לפותח השרשור:האם אתה מתכוון לחדשה מהסוכנות ובכך אתה גם מתקדם בשנתון או משומשת?

המונדיאו החדשה עברה שינויים קוסמטיים יפיפיים שנותנים לה מראה יוקרתי בהרבה.

אתמול ראיתי אחת של אלדן בצבע כחול והיא נראיתה פשוט נפלא ויותר בעלת נוכחות.

פורסם
אם תוכל לפרט כמה זמן \ אופי נהיגה \ אופי טיפולים זה ייתן קצת יותר מידע לגבי טיב האמינות של המונדיאו שלך.

QUOTE]

המונדיאו מבציר 2004 עם משהו כמו 20,000 ק"מ אפילו פחות; חוץ מבעיה אחת של התקנת אזעקה כושלת ע"י קוברה (במחסני היבואן) שגרמה לרכב להשתגע ותוקנה מיד ע"י היבואן הרכב אמין בצורה אבסולוטית רק דלק ולנסוע.

לגבי אופי הנהיגה - רוב הזמן רגוע...ברכב נעשה טיפול אחד בלבד במוסך מורשה שעלה משהו כמו 600 ש"ח.

לסיכום לדעתי הרכב בבחינת הקניה הטובה בשוק בסגמנט הזה; הן בבחינת ביצועים והן בבחינת נוחות והכי חשוב מבחינת מחיר. למען ההגינות - החולשות של הרכב הן כמובן הגיר המסרס שהוא בבחינת קטסטרופה והבלמים לפעמים ספוגיים משהו בבלימה מאומצת.

• תוכן חדש...