Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מורל פולס. על הפיוניר עזוב רד מהם הקיקר אין לי מושג המורל יש לי אותם אחרי הפיוניר שהיו לי ושינוי משמעותי.

פורסם

אל תישכח לשמוע אותם או כל דבר אחר שתחליט כניראה לקנות.כבר לא פעם אחת ניתקלתי בבחורים תמימים שקנו כמו וודו מה שהמליצו להם בלי לשמוע ושקיבלו וחיברו ושמעו התבאסו כי זה לא היה לטעמם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני אישית התרשמתי מהרמקולים של חברת DRAGSTER האיטלקית, מגם :DC903 שהם 60 RMS אמיתי .

צליל איכותי שאי אפשר לתאר במילים, עמידה בעוצמה גבוה בלי שום זיוף מיותר, בקיצור רמקולים שווים כל שקל.

מש"ק זרזור

פורסם

למה שירד מהפיונייר?! הפיונירם האלה במיוחד ( הפנינה ) הם ממש אבל ממש איכותיים , צליל חד ולא צורם.. ובאס ממש עמוק ופאנצ'י

היו לי ונהניתי מהם מאוד , מומלצים בחום

פורסם

תלוי למה אתה צריך אותם ובאיזו קונפיגורציה אתה תשתמש בהם.

יש לרוקפורד את ה T1693C שהם מאוד נחמדים 100 וואט. עולים 120 דולר לזוג באינטרנט.

יותר טובים מהם אמורים להיות ה boston acoustics למשל SL95 AHURSHO שיורדים נמוך עד 35 הרץ נדמה לי (לפחות על הנייר). אומנם 60 וואט אבל שוב תלוי למה אתה צריך. זוג באינטרנט 180 דולר.

אני לא אכנס לרמקולים של focal :wink:

• תוכן חדש...