Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בדחיית מועד גיוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיוס שלי ברביעי לאוגוסט, והייתי רוצה לדחות אותו לפחות בחודש עד לתחילת ספטמבר עדיף עד סוף ספטמבר אפילו, כמה שיותר, עדיף.

עכשיו כל הדרכים ה"חוקיות" הלכו לי, שזה זימונים, גיבושים וכאלה, ברביעי אני בא לבקו"מ ואומרים לי מה לעשות שלוש שנים.

יש אפשרות לשלוח בקשה ללשכת גיוס לדחיה עם הסבר מפורט, התרוצים שלי הם סיבה רפואית, וטיול שורשים. שניהם נשמעים לי מטופשים למדי.

צריך לעשות ניתוח לציפורן חודרנית ואולי יש לי בעיה ברגל וצריך ללכת לאורטופד, חוץ מהורדה בפרופיל לא נדמה לי יצא מזה משהו.

טיול שורשים, לא שבאמת אני מתכוון לעשות את זה, אבל לא ראיתי את אבא שלי 15 שנה הוא נשאר בברית המועצות, וגם דודים שלי גרים שם, אז נגיד ואני רוצה לראות אותם, כי זו יכולה להיות הפעם האחרונה שלי שאני אראה אותם (בכל זאת צבא זה לא משחק ילדים).

לא נדמה לי שזה יתפוס.

מישהו דחה פה את הגיוס שלו פעם או מכיר מישהו שדחה? איזו תרוצים עובדים טוב?

פורסם

לדעתי אם אתה לא רוצה לעשות "סתם" 3 שנים צבא. צור קשר בהקדם עם לשכת גיוס הקרובה לביתך ובקש מהם שוב זימונים למיונים ומבחנים כן כן שוב, תסביר להם כמה זה חשוב. לך לרוב הם מתייחסים לבקשת המתגייס.

אולי הניתוח יגרום לדחייה אבל סביר להניח שלא. לרוב הם מעדיפים שתתגייס ואז כבר ישחררו אותך לניתוח שלך. ציפורן חודרנית לא מורידה פרופיל אלא מזכה לפתור מנעליים למשך חודש.

טיול שורשים לדעתי לא יתן כלום. כי כל שני אכשיו יגיד שהוא עושה טיול שורשרים לדרום אמריקה כי שם הוא גדל (הבנתה את הכוונה).

בברכה L.A

פורסם
הגיוס שלי ברביעי לאוגוסט, והייתי רוצה לדחות אותו לפחות בחודש עד לתחילת ספטמבר עדיף עד סוף ספטמבר אפילו, כמה שיותר, עדיף.

עכשיו כל הדרכים ה"חוקיות" הלכו לי, שזה זימונים, גיבושים וכאלה, ברביעי אני בא לבקו"מ ואומרים לי מה לעשות שלוש שנים.

יש אפשרות לשלוח בקשה ללשכת גיוס לדחיה עם הסבר מפורט, התרוצים שלי הם סיבה רפואית, וטיול שורשים. שניהם נשמעים לי מטופשים למדי.

צריך לעשות ניתוח לציפורן חודרנית ואולי יש לי בעיה ברגל וצריך ללכת לאורטופד, חוץ מהורדה בפרופיל לא נדמה לי יצא מזה משהו.

טיול שורשים, לא שבאמת אני מתכוון לעשות את זה, אבל לא ראיתי את אבא שלי 15 שנה הוא נשאר בברית המועצות, וגם דודים שלי גרים שם, אז נגיד ואני רוצה לראות אותם, כי זו יכולה להיות הפעם האחרונה שלי שאני אראה אותם (בכל זאת צבא זה לא משחק ילדים).

לא נדמה לי שזה יתפוס.

מישהו דחה פה את הגיוס שלו פעם או מכיר מישהו שדחה? איזו תרוצים עובדים טוב?

לא יודע איך לילדים של היום יש את החוצפה בכלל להעלות כזה נושא.

לך תעשה צבא , תתרום במה שיגידו לך . הלוואי שישלכו אותך להיות קרבי . אולי זה יעשה אותך בן אדם.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
לא יודע איך לילדים של היום יש את החוצפה בכלל להעלות כזה נושא.

לך תעשה צבא , תתרום במה שיגידו לך . הלוואי שישלכו אותך להיות קרבי . אולי זה יעשה אותך בן אדם.

פספסת בכלל את הנקודה... אין לי בעיה לעשות שרות צבאי, בעוד שלושה חודשים, לא בעוד פחות מחודש.

פורסם

אתה פספסת נקודה יותר חשובה.

אתה באמת חושב שזה תוכנית כבקשתך ?

זה לא כמו הקיטנות שאתה מכיר מהחופשות האחרונות שהיו לך מהבית ספר.

ולא , אני לא חושב שעוד שלושה חודשים פתאום משהו ישתנה אצלך . עוד שלושה חודשים אתה תתחיל לחפש תירוצים אחרים .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
פספסת בכלל את הנקודה... אין לי בעיה לעשות שרות צבאי, בעוד שלושה חודשים, לא בעוד פחות מחודש.
אני מאמת מודה לך שאין לך בעיה לעשות צבא....

אני דחיתי את הגיוס ,בשמונה חודשים ,בשביל לתרום כמדריך שנה התנדבות ......וגם לי בקושי נתנו את הדחיה הזו .

בקיצור לך תעשה צבא ,ותחזור בשלום .

בברכת שיפשוף נעים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

איזה פרופיל יש לך?

אתה מיועד לקרבי?

אם לקרבי אז אין סיכוי שידחו לך את הגיוס . ב 4 לאוג' יש גיוס תותחנים ושריון .

עד אמצע אוג' יש השלמות לחילות האלה .

אם ידחו לך אז רק לנוב' או מרץ.

פורסם

ofer_dotan-אתה מזכיר לי את זצם הגיוס שלי..

זה לא תוכנית לפי בקשתך -זה מה שהקציני מיון אמרו לי וירקתי להם בפנים והלכתי.

תפסיק ליהיות ממושמע.

פורסם

תפסיק ליהיות ממושמע.

מה שהוא אמר

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תפסיק ליהיות ממושמע.

אז בעצם מה שאתה אומר זה שצבא זה אופציה ?

משהו שאם מתאים לך אתה עושה ואם לא אז לא ?

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תשמע.

אם זה חשוב לך לא להתגייס בקרוב, ולדחות את המועד קצת.. אז צור מיד קשר עם לשכת גיוס (טלפון, פקס, ודואר) אבל מהר מהר, כי לא נשאר לך הרבה זמן. זה ממש על הגבול. תרשום להם מה שרשמת פה פחות או יותר. שאתה רוצה גם גיבושים, ואתה חושב שהדחייה תעזור לך לתרום יותר. לפי מה שהבנתי אתה קרבי, אז כנראה ידחו לך את הגיוס למחזור הבא של הקרביים - נובמבר.

מצד אחד- תספיק לעשות את כל מה שרצית + גיבושים ומיונים (חשוב מאוד, למי שלא רוצה להיתקע ב"חרוב" למשל).

מצד שני- כשתגיע לנובמבר, תגיד לעצמך- יכולתי כבר להיות 3 חודשים בצבא. תאמין לי שזה מאוד משמעותי. כשתתגייס תבין שכל שבוע פז"ם זה המון. אבל תתנחם בעובדה שיש אנשים שיתגייסו במחזור של מרץ.

בקיצור- תתחיל לפעול בזריזות, חברוס.

172

• תוכן חדש...