Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונה בחתימה , נהלים .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב , כינסנו ישיבת חרום של כל מנהלי הפורום הבכירים.

אפילו מוטי בא בטיסת ביזניס לקוויקי.

עקב הבקשות הרבות שלכם ואחרי brainstorming קטלני שארך המון שעות .

החלטנו שאנחנו לא מסכימים לתמונה בחתימה.

תודה לפונים.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני ממש מרגיש כאן לצערי כמו בקורס צבאי. או בטירונות.

ממש חבל.

פשוט נמאס מכל הדיקטטורה הזו.

אנשים - תתחילו להתנהג כאן כמו שצריך. כבר אין כאן שרשור שנפתח ומנהל לא מתערב על מנת להשיב את הסדר על כנו. תתאפסו על עצמכם אנשים וחברים יקרים. אתם בצבא. לא בגן ילדים.

רזי.

ואגב, אם בצבא עסקינן - הרמטכ"ל כבר מזמן התחלף, ואם רוצים וחולמים להיות מפקד דגול, רצוי גם להחליף את תמונת הדמות הנערצת.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אם לא בא לך להרגיש כמו בטירונות , מדוע אתה כותב בסגנון של מ"כים?

יותר מזה , עכשיו תחפור ותקפיץ לנו כל מיני שרשורים אפלים מן העבר? עד שנפטרנו מהם ?

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

האם זה אפשרי לשים תמונה קטנה בחתימה ? איפה שאני כותב למשל את הרכיבים של האודיו שיש לי ברכב

תודה

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אהלן חברים,אני מנסה להשים חתימה בפורום ולא מצליח,אין את הלחצן הזה של התמונה בסרגל הכלים ואני לא מבין איך להכניס את התמונה לחתימה,אשמח לעזרה!!

m7kj.jpg

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...