Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת

ומה ההבדל ביניהם?

אינפינטי:

http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=928

דוטק:

http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=811

וכל ההצעות עד לקתציב 1000 +/- יתקבלו בברכה, כמה שיותר איכותי

[CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161304"]אין כניסה![/URL][/COLOR][/B][/CENTER]

פורסם

אני בכלל הייתי הולך על סאונד סטרים אבל אם כבר בין מה שאתה משווה זה אינפיניטי

אני לא סובל מורל לא סובל אבל שיהיה :)

אם אתה מחפש עוצמה אלפאסוניק קומפונט שיכול להתאים מאוד

פורסם

ההבדל בינהם הוא אופי הסאונד שתקבל...

לכן שאלה כמו שלך אין לה מענה זה כמו שתשאל מה יותר טעים טחינה או חומוס...

תשמע תתרשם ולפי הטעם האישי והרושם שכל סט יעשה לך קנה את הסט...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מיכאל ברור שחומוס ..תראה לי אחד שלא אוהב לנגב חומוס.:wink:

rec3.jpg

ולעניין -כמו שנאמר פה זה עניין של טעם אישי וזה לא מדע מדוייק.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מה נהיה מהפורום? כולם פה חושבים שהם מבינים. בסופו של דבר כולם מגיעים לאותה מסקנה: צריך לשמוע, כי זה כמו לשאול מה יותר טעים. לא חבל סתם למלא את הפורום בהודעות שחוזרות על עצמן??

פורסם

האינפיניטי הם רמקולים לאוהבי הג'ז , קלאסי ומלודיה, פופ וכו...

המורל יותר ALL AROUND פחות מתאים לסוג מסוים אבל מתאים לכולם לעומת זאת.

תשאל את עצמך איזה מוזיקה אתה שומע ותחליט.

אני אישית הייתי הולך על חברות אחרות לגמריי...

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

פורסם

אני דווקה חושב שמורל הוא הכי פחות ALL AROUND בתור קומפוננט....הוא מתאים יותר למוזיקה ווקאלית וקלאסית..... ואני מסכים עם שאר החברה צריך לישמוע כדי להחליט מי טוב יותר...

פורסם
ההבדל בינהם הוא אופי הסאונד שתקבל...

לכן שאלה כמו שלך אין לה מענה זה כמו שתשאל מה יותר טעים טחינה או חומוס...

תשמע תתרשם ולפי הטעם האישי והרושם שכל סט יעשה לך קנה את הסט...

מיכאל צודק זה הכל עניין של טעם צריכים לשמוע את שניהם ולראות מי מבניהם הכי מצא חן בעינך

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

לי אישית יש את האינפיניטי, זה סט שדורש את הכיוון הנכון כדי לתת את המיטב. בעיקר הטיווטר,

אבל אני אוהב את הצליל שלו הרבה יותר מהמורל, הוא יותר חם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ואני יגיד

לא נכון הצליל של מוראל יותר חם !

אבל כל אחד והנזק שכבר יש לו באוזניים !

לך תשמע

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

הצליל של הדוטק מאוד חם והוא ממש לא ALL AROUND, וזה אולי החיסרון שלו מבחינה מסויימת הוא ממש טוב במוזיקה שקטה ועדינה יחסית ובכל השאר אין לא יחודיות בראפ וכו' הוא נשמע דיי רע, אז כמו שאמרו הכל עניין של טעם תחשוב איזה סגנון מוזיקה אתה אוהב...

פורסם
הצליל של הדוטק מאוד חם והוא ממש לא ALL AROUND, וזה אולי החיסרון שלו מבחינה מסויימת הוא ממש טוב במוזיקה שקטה ועדינה יחסית ובכל השאר אין לא יחודיות בראפ וכו' הוא נשמע דיי רע, אז כמו שאמרו הכל עניין של טעם תחשוב איזה סגנון מוזיקה אתה אוהב...
אצלי דווקא הוא מתנהג הכי טוב במוזיקה פסיכודלית, שמה הוא מנגן הכי נקי,

ברוק וכאלה הוא לפעמים מזייף.

במוזיקה רגועה הוא מצויין.

Race Smart

פורסם

חומוס כל אחד אוהב, אני אומר החומוס דליל, אני אומר קשה, אני אומר חריף, אני אומר מריר...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...