Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לנסות להוסיף קצת חומץ לתוך הרדיאטור שלי כדי שיאכל את האבנית שהצטברה בו בשנים שנסעו ברכב על מים...

האם החומץ אלול לגרום נזק גם לרדיאטור עצמו?!?!?

חשבתי ולא עלו לי בראש חלקים שלא אמורים להחזיק מעמד בחומצה חלשה שכזאת...

פורסם

אם האוטו עובד בסדר ואתה נוסע חופשי בלי תופעות לוואי של התחממות אז פשוט אל תגע חבל!!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

בדרך כלל לא מומלץ להוסיף חומרי ניקוי למי הרדיאטור (יש תכשירים יעודיים - שאפילו הם לא הכי מומלצים) נכיוון שאם הרדיאטור כבר לקראת סוף ימיו זה עלול לפתוח חורים, ולגרום לנזק יותר גדול בו ובמעברי המים.

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

לפי דעתי אתה בדרך לטעות ענקית....הרידאטור הוא הלב של המנוע אל נא תתעסק עימו סתם כך. תקפיד להשתמש באנטי פריז מדולל עם מים מזוקקים והדבר יהיה הרבה יותר עדיף מאשר להכניס חומרי ניקוי למנוע.

פורסם

תשוב על הכל- נוזל הקרור זורם ב

רדיאטור (לפעמים נחושת לפעמים אלומיניום)

צנרת גומי

מעברי מיים במנוע ( הבלוק לפעמיםמאומיניום)

אתה בטוח שאתה מעוניין להכניס חומר אגרסיבי למעבירי מיים במנוע??

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

שפוך בנזין זרוק גפרור וסגור עניין. מה זה כל העצות אחיטופל האלו? בשביל 300 ש"ח ניקוי רדיאטור מיקצועי שווה לך להרוס את מערכת הקירור ברכב אז לבריאות. אני דווקא אוהב את רכבי ואם יש משהו שצריך בעל מקצוע אני פונה אליו. הייתה לי בעיית התחממות קלה ברכב החלפתי טרמוסטט וטרמוסוויץ לבד וביצעתי ניקוי רדיאטור אצל בעל מקצוע שמתעסק ברדיאטורים. לאחר שהניקוי רדיאטור הושלם ניקיתי את כל מעברי המים ע"י הוספת מים עבודה של המנוע כמה דקות, ריקון ומילוי וחוזר חלילה, עכשיו המערכת מים נקייה ועובדת יפה. בסוף כמובן הוספתי נוזל קירור.

אל תתעסק עם חום מנוע אולי תחסוך עכשיו כמה שקלים אבל את המשפט "מה שעולה בזול בסוף עולה ביוקר" כל אחד מכיר...

פורסם

אני לא מבין! כל פעם מישהו שואל איזה מים להוסיף לרדיאטור ואף פעם אין תשובה נורמלית!

אחד אומר מים מהברז-אומרים אסור ואני מסכים, זה מובן

אחד אומר מים מזוקקים-גם אסור!

מים מינרלים-גם אסור!

אז איזה עוד מים נשארו?! אז מה כן מותר להוסיף? חוץ מלקנות אטי פריז מהול כבר עם מים

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

"מים מזוקקים אסורים לשימוש במערכת הקירור- עקב חומציותם הגבוהה ונטיתם לאכל ראשי מנוע ומשאבות מים בפרט וחלקי אלומיניום בכלל."

"הכי טוב למהול עם מים שעברו תהליך אוסמוזה הפוכה(H2O ללא שום חומרים נוספים ברמת חומציות PH7)"

שני הציטוטים שייכים לניצן בשרשור על ניצול מי המזגן כמקור מים טוב למהילה/הוספה למיכל העיבוי.

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

מה שכן צריך לשים זה:

או מים מוכנים שבאים המיכל ולא מוסיפים עליהם כלום.

או תרכיז שצריך למהול עם מים - יש לקחת אך ורק מים ממזגן או מי גשם.

אסור בתכלית האיסור למהול עם מים מינראליים ובטח שלא עם מים מזוקקים,זה הכי גרוע.

• תוכן חדש...