Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי

נאמר לי ע"י חבר שניתן לבצע ליסינג גם לאדם פרטי כמוני. כלומר לשלם כל חודש לחברת הליסינג סכום מסויים (נניח 1000 ש"ח בערך) לאורך תקופה ארוכה וכך אפשר לחסוך את ההוצאה האדירה שברכישת רכב במכה אחת. העניין הוא שמשיטוט קל באתרי ליסינג הבנתי שדורשים מקדמה די עצבנית על הרכב (ואין לי כסף כרגע, אבל התחלתי בעבודה חדשה שאני חייב רכב עבורה. מין מצב מוזר שכזה).

השאלה שלי היא - האם אפשר לעשות ליסינג מחברה מסויימת גם בלי מקדמה?

תודה

ניר.

פורסם

"ליסינג לפרטיים" הוא בעצם חלופת הלוואה - רק שהריבית קצת גבוהה יותר (כי החברה לוקחת אשראי בנקאי וצריכה להרוויח)

יהיה קשה לך למצוא עסקת ליסינג בלי מקדמה מינימלית כי החברות חייבות להבטיח את עצמן ולכן גובות חלק מהעיסקה מראש.

הדרך לעקוף את המיגבלה היא לקחת הלוואה ממקור אחר ולשלם את הנקדמה - אך אז סכום ההחזר החודשי יהיה גבוה יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה...ועוד שאלה - ליסינג מציע רק רכבים חדשים או שיש גם כאלה נניח שנתיים או שלוש על הכביש ואז הם זולים יותר ?

פורסם

גם חברות טרייד אין שעובדות עם סוכנויות הרכב יוכלו להציע לך לעיתים ליסינג על רכב ישן 2-5 על הכביש בכל מקרה ובכל דיל תצטרך לתת מקדמה של לפחות 20-25 אחוז ממחיר הרכב

• תוכן חדש...