Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

(וכן, אני לא מציב את אדון מילר וסיהו באותה רמה).

 

אחרי עשרות שנים עם כסא משרדי בסיסי של איקיאה (זה מהעץ), רוצה לעלות מעט ברמה.  מגיע לי.

 

נמצא הרבה שעות (בבית) ליד המחשב, מקליד, לעתים צופה.  מחפש משהו נוח, ניתן לכיוון (לא רק מעלה ומטה כמובן.  למשל - אורך המושב), שיאפשר לי ישיבה ועבודה לזמן ארוך.  ויהיה עמיד.  יכול להרשות לעצמי הרמן מילר, אבל לא רוצה להוציא סתם כסף אם אין בכך צורך.

 

אין לי כל ניסיון עם הכסאות הנ'ל ולצערי גם לא ניתן בפועל להתנסות בהם לפני הקניה - ולכן פונה לחכמת המוני הפורום בתקווה שמכאן יבוא עזרי.  בנוסף, גם אשמח להמלצות לדגם ספציפי מתוך המבחר האדיר של היצרנים השונים.

 

וכרגיל,

בברכת חברים

ובתודה מראש.

פורסם

יש באיזור חיפה כמה חנויות המתמחות בכיסאות ובריהוט משרדי. אם זכרוני אינו מטעני הקניה האחרונה שלי - כיסא מחשב לבן הצעיר - היתה ב״מרכז הכיסאות״ (או אולי חנות מתמחה אחרת) בטירת הכרמל. המבחר בחנויות מסוג זה אינסופי, עשה סיבוב ובדוק מה מתאים לגב ולישבן שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

א.  תודה.

ב.  אני בספק שיש בחנויות האלו כסאות מעבר לסיני מדבקתי.

ג.  ולא פחות חשוב שלצאת להסתובב זה בעייתי מבחינתי.

פורסם (נערך)

מצד שני, כיסא הוא כמו נעליים. מצריך מדידה אישית. אתה לא יכול לקנות לפי נתונים יבשים. לא סתם לכל יצרן יש מבחר דגמים עצום, שונים זה מזה. וכנראה שהמדידה האישית חשובה דווקא לאור המגבלות ששלך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

הכסא ה"קלאסי" של הרמן מילר זה ה aeron אבל גם הוא מגיע במידות שונות. ויש להם עוד כמה דגמים.

אני גם חושב שכיסא כזה זאת טעות לא לשבת עליו לפני שרוכשים. יש להרמן מילר אולם תצוגה בארץ. היבואן הוא פיאטרו. האולם תצוגה היה בתל אביב לפי האתר כנראה שעבר לחולון. 

שווה לדעתי ליצור קשר עם היבואן אולי יש אפשרות להתרשם ממנו דרך משווקים במקום שיותר קרוב אליך אם יש כאלו. 

פורסם
לפני 11 שעות, dani666 כתב:

א.  תודה.

ב.  אני בספק שיש בחנויות האלו כסאות מעבר לסיני מדבקתי.

ג.  ולא פחות חשוב שלצאת להסתובב זה בעייתי מבחינתי.


כמינימום השורט-ליסט שלך צריך לכלול הרמן מילר ו-steelcase. אני מבין שיש כנראה קושי אובייקטיבי לצאת לדגום את הכסאות; עדיין, מומלץ מאוד ואף הייתי אומר בגדר חובה - לאחד הסטילקייס יהיה יותר נוח (ויש יותר מדגם אחד) ולאחר הרמן מילר, ולא תוכל לדעת זאת מראש. 

כמו כן חשוב להבין שהקטע של הכסאות האלו אינו רכות של כורסא ומיליון כיוונונים של כל דבר אפשרי. במיוחד הדברים אמורים לגבי ה"אהרון" שם זה ממש להפך. את הקטע שלו אתה תבין רק אחרי שהישבן שלך יהיה דבוק אליו במשך חצי יממה, וזה ירגיש לך אותו דבר כאילו ישבת רבע שעה.

חזיר דיזל

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תודותי להעונים.  אכן שבוע הבא אצור קשר עם 2 היבואנים לברר אפשרויות הגעה לתצוגה.

 

פורסם

לפני כמה שנים רכשתי כסא של הרמן מילר. הייתי בטוח שארכוש את ה-Aeron, אבל בכל זאת נסעתי לאולם התצוגה של היבואן.

קיבלתי שם ירות מעולה מאחד העובדים, שלמרות שבאתי לרכוש רק כסא אחד הסביר לי בסבלנות על כל הדגמים שהיו בתצוגה, כולל איך כדאי לכוון כל אחד, בשלל אפשרויות הכיוון שיש.

בסוף יצאתי עם ה-Mirra 2 שהתאים לי הרבה יותר מהAeron. הנציג אמר שהוא מתאים יותר לאנשים לא גדולים ואכן בישיבה על שנייהם הרגשתי הרבה יותר בנוח עם ה-Mirra.

 

אגב, אם רוכשים הרמן מילר בארץ אז מומלץ לחכות לדצמבר, שבו כל שנה הם עושים מבצע מכירות ומורידים כ-25% במחיר.

  • רעיון טוב! 2

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כן, המירה 2 הוא המועדף אצלי.

 

בכל מקרה כדאי לדעת שה Aeron מגיע ב 3 גדלים.  לא יודע אם מביאים את שלשתם לארץ או רק אחד ואם רק אחד, איזה מהגדלים הוא.

פורסם

מצטרף להמלצה לפחות "למדוד" אותם ולהבין מה עומד מולך. תמיד הייתי בטוח שהHM Aeron הוא פאר היצירה ואז ישבתי בו למשך 4~ חודשים. הוא טוב אין ספק, אבל מרגיש לי מאוד אמריקאי במחשבה של "ככה תכננו אותו וככה אתה תשב". הוא הרגיש לי מאוד נוקשה והפלסטיקה מסביב, מעבר לזה שהיא לא נעימה למגע גוף, מונעת כל תנוחת ישיבה שהיא לא בדיוק מה שהתכוון המשורר (כן, כן ברור שזה אורגונומי וכו', אבל אנשים לא יושבים שעות באותו תנוחה, נוח ככל שיהיה...).
אני בסוף הלכתי על הSC Gesture ואני מאוד מרוצה. התמיכת גב תחתון חשובה לי מאוד , והידיות הדינמיות, למרות שזה נראה כמו גימיק בהתחלה, מאוד עוזרות למצוא תנוחה מתאימה ליידים. (מרגיש שאנשים מתעלמים מזה, אבל למנח של היד אל המקלדת/עכבר יש חשיבות עצומה בארגונומיה)
באופן כללי, אני חושב שמה שלמדתי בחיפושיי אחר כיסא ב>1000$, זה למצוא כיסא שידע להתאים את עצמו אליי ולתמוך בי בכל צורה ותנוחה, גם אם לא קונבנציונלית ולא שאני אצטרך להתאים את עצמי אליו.

  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

סיימתי את "משא" החיפוש שלי לפני שלושה חודשים. אני רכשתי כיסא Ergohuman pro שהיבואן שלו הוא קיסר.

הם השוו את המחיר לזה של KSP בלי לעשות פרצוף, ואחרי כמה ימים כשהתלוננתי שחסר חלק (לא מהותי) פשוט באו והחליפו כיסא - שירות מעולה.

 

אין יבואן רציני שאי אפשר לנסות בתצוגה את הכיסאות שלו, והייתי מקדיש לפחות שעתיים של ישיבה (עבודה/קריאה וכו) בחנות לטובת העניין. אני עליתי לשיחות זום תוך כדי הניסיון בחנות של קיסר - כמובן בהסכמה שלהם.

 

לפני 11 שעות, dani666 כתב:

בכל מקרה כדאי לדעת שה Aeron מגיע ב 3 גדלים.  לא יודע אם מביאים את שלשתם לארץ או רק אחד ואם רק אחד, איזה מהגדלים הוא.

יש את שלושת המידות, וגם צבעים מיוחדים אפשר להזמין ולחכות כמה חודשים. יש להם הכל.

 

 

בתאריך 10.7.2026 בשעה 12:43, dani666 כתב:

ואין לי כל ניסיון עם הכסאות הנ'ל ולצערי גם לא ניתן בפועל להתנסות בהם לפני הקניה - ולכן פונה לחכמת המוני הפורום בתקווה שמכאן יבוא עזרי.  בנוסף, גם אשמח להמלצות לדגם ספציפי מתוך המבחר האדיר של היצרנים השונים.

כאמור אפשר להתנסות בהם, והמלצה בנושא הזה לא שווה הרבה - כל אחד מה שנח לו עליו כתלוי במשקל, גובה, מבנה גוף וכו'.

התיאור על הדגמים של הרמן נכון - אתה נכנס וחושב שאתה רוצה X ואז מגלה ש Y יותר נח.

 

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • אהבתי 1
פורסם

מצטרף להמלצה לשבת קודם.

 

לי אישית הרמן מילרה מיארה הרגיש סד עינויים, מבנה הגוף מאוד משנה לבחירת כסא.

 

קניתי המנסקייל ליברטי וואלה לא נח לי😂

 

הארגונומיק זה של חברת קומפורט?

ישבתי עליו כמה דקות הרגיש נח בטירוף ממש ריחוף.

 

אולי אקנה אותו

 

  • אהבתי 1
×
×
  • תוכן חדש...