Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש צמיגים 31 mt

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו רכש  לאחרונה צמיגים כאלה? מיצרן מוכר? במחיר נורמלי? 

השוק לחוץ, חיפוש אינטרנטי זה חסר משמעות כי אתה מזמין למחרת מתקשרים אליך אומרים אין ומנסים לדחוף "סיני איכותי".

31.10.5.15 mt ("שטח מלא"). בלית ברירה אסתפק בAT של Bf, ה ko2, או טויו. אבל בשני מקומות שלכאורה היה, בפועל התקשרו להגיד שאין להשיג.

תודה!

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)
בתאריך 8.7.2026 בשעה 15:18, IsraCar כתב:

יש את האורים והתומים של הצמיגים מבאר שבע ניסית אצלו?

לא. לא מכיר. מי זה?

בינתיים מצאתי 764 ביגהורן של מקסיס. צמיג בינוני-מינוס, אבל זה או זה, או סיני, או 1100 ש"ח ל-KO2 שלא ברור שיש.

עריכה אחרונה על ידי Jack457

פורסם

בכל ענייני הצמיגים אני כבר אולי 25 שנה קונה לכל המכוניות במשפחה המורחבת אך ורק באנטון, יפת 88 יפו.
תתקשר טלפונית ותגיד בדיוק איזה צמיג אתה רוצה, יחזרו אליך עם דגמים מדוייקים ומחירים כולל תאריך ייצור.
אני נוסע על מקסיס טרפדור 8060 וממליץ עליהם בחום.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מדובר במידה שהייתה בעבר נפוצה מאוד ועם השנים בעקבות שינויים כאלה ואחרים הלכה ודעכה… 

ביאף נכון לרגע זה אין אצל היבואן במלאי(קיים צמיג אחד בלבד), יכול להיות שיש בדרך, אפשר לבדוק ביום ראשון. 

מה שכן יש (פרקו אתמול מכולה, ״חם מהתנור״) זה קנדה דגם 601. 

אין לי נסיון אישי, אבל מפידבקים של לקוחות מדובר באחלה צמיג. כמובן שהמחיר לא מתקרב לזה של הביאף.

מצרף תמונה של הקנדה

IMG_0762.jpeg

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

תודה!

גם אני מעדיף את ה 8060 וזה מה שהיה לי בסיבוב הקודם (אף שנעשו נוקשים אחרי שנתיים וחצי). התקשרתי לדנטייר היבואן של מקסיס כרגע יש להם רק 764 במלאי.

ולחשוב שמכרתי בנזיד עדשים רכב עם טויו open country בני שנה... 🤨 לא הייתי מודע אז למשבר בשוק במידה הזו.

לפני 19 דקות, צ'ופצ'יק כתב:

קנדה דגם 601.

תודה! (מאיפה אתה?)
ה-610 הוא משהו בין MT ל-AT אם אני מבין נכון. יכולה להיות בחירה מעניינת, אפילו שאני רגיל לשים MT אפילו שרוב הנסועה, כמו אצל כולם, בכביש. מה העלות?

אם יש את ה-KR29 קנדה הוא כבר שטח מלא.

עריכה אחרונה על ידי Jack457

פורסם
בתאריך 10.7.2026 בשעה 16:46, צ'ופצ'יק כתב:

מה שכן יש (פרקו אתמול מכולה, ״חם מהתנור״) זה קנדה דגם 601. 

מענין. יודע עלות? למי להתקשר?

תודה!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...