Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c4x

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אשמח לחוכמת ההמונים הייתי בסוכנות לובינסקי הוצע לי לקנות סיטרואן c4x 

5 שנות אחריות או 120000 ק"מ במחיר של 135000 ש"ח במסגרת מבצע,  אני מחזיק רכב כ-5 שנים ונוסע כ-30000 ק"מ בשנה. האם ההצעה כדאית, האם כדאי בכלל להתקרב לסיטרואן ? האם יש סיכוי שתצליח להתמודד כ-5 שנים עם נסועה גבוהה ? ובכלל האם אחרי 5 שנים אצליח למכור אותה אני מבין שהשוק שלהן על הפנים 

תודה לעונים 

עריכה אחרונה על ידי אופיר71
פורסם

זאת יחידת הנעה חדשה יחסית.

הבעיה לדעתי במכירה, גם צרפתיה ועם ק"מ גבוה מאוד בעייתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה על התשובה, 

1. האם התחייבות לטרייד אין במחיר מחירון עתידי, נותן מענה לעניין המכירה ?

2. אני מבין שיחידת ההנעה החדשה גם היא לא נבחנה לאורך זמן ולכן לא ברור איך תתנהג לאורך השנים ובמיוחד עם נסועה גבוהה 

פורסם

1-כן אבל זה מגביל אותך לסיטרואן בלבד.

2- אכן. יש אחריות אבל לפי הנסועה שלך היא תסתיים בשנה ה4.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאור האחריות ל 5 שנים נראה לי שהסיכון מבחינת עמידות הרכב לא משמעותי. אפילו שאתה תסיים את האחריות  אחרי 4 שנים.

יהיה קשה מאוד למכור אותה אבל השאלה האם זה שווה את ההנחה הגדולה כעת.

המחירון שלה בתיאוריה כעת 158-164.

אם האלטרנטיבה שלך זה להוציא סכום כזה (160) על רכב בנזין אחר חדש והסיטרואן לטעמך הייתי הולך על הסיטרואן. חסכון גדול כעת זה משמעותי יותר ממה יהיה עוד 5 שנים.  

אני גם משער שהביטוח על הסיטרואן אינו מהיקרים.

השאלה שלי היא למה לא חשמלי/היברידי פלאג אין/היברידי רגיל.

בכל מקרה אם אתה שוקל ברצינות את הסיטרואן אני חושב שאפשר לגשש לגבי הרחבת האחריות לנסועה שלך או איזו הטבה אחרת. אם תציג להם את זה כדיל ברייקר אולי יתגמשו

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...