Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת, מחפש זוג רמקולים בגודל 6.5 אינטש, חייבים להיות dual voice coil, לצורך פרוייקט/ניסוי אודיו בייתי.

יצרן ומצב קוסמטי לא חשובים. גם לא הספק. מחיר צריך להיות זול/סביר.

יש כזה דבר? מישהו יכול להפנות אותי?

תודה.

:turn-l:
פורסם (נערך)

זה פחות נפוץ, אבל קיים אצל כמה מותגים, בעיקר בתצורה של סאבוופר במידה המבוקשת.

חייב 6.5?

מה לגבי התנגדות?

רכישה בארץ/חו"ל? מגבלת תקציב?

אולי אם תפרט קצת יותר מה אתה מתכוון לנסות, יהיה יותר קל לכוון אותך.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

רצוי 4 עד 8 אוהם לסליל. אסתדר עם מה שיש.

אפשר מידות אחרות אבל 6 אינטש יהיה אידאלי.

אני מכיר פתרונות גדולים ויקרים מחו"ל - מחפש קטן וזול, גם משומש. זהו ניסוי.

המטרה להשתמש בסליל השני ל motion feedback, שזו טכנולוגיה שדי נעלמה מן העולם. להבנתי אין סיבה שהסליל לא יוכל לתפקד כ feedback. יכול להיות שאצטרך להגביל את עוצמת המשוב.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר להתנחל קצת על השרשור?

מה בעצם נותנים הסלילים האלו? יש לי סאבוופר ביתי ישן שהמגבר הפנימי שלו התקלקל, והוא בעל "3 חיבורים לכבלים" כלומר להבנתי- 3 סלילים. בשביל מה זה? חלוקת עומס כלשהי? חשבתי להסב אותו לסאבוופר לרכב, יודע שיש דרך לשרשר את כל הסלילים ליציאה אחת, לא מבין בזה מספיק, אבל רוצה להשתמש בוופר עצמו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לא בטוח אבל אולי לcdt audio היו פעם כאלה, תבדוק.

אם לא אולי לקחת דאבל 6.5 2 אוהם

זה בוודאות תמצא באודיסון, cdt ועוד יצרנים

אפרופו רק מלרשום 6.5 dvc speaker מצאתי של רטרוסאונד וampire מקסימום לנתק להם את הרמקולים הנלווים (מורידים מדבקת מגנט, משחררים את הבורג שתופס את התושבת ואם אתה ממש רוצה תדביק דאסטקאפ להגן על הסליל)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני שעה, yuvk כתב:

אני מכיר פתרונות גדולים ויקרים מחו"ל - מחפש קטן וזול, גם משומש. זהו ניסוי.

לא יודע אם המחירים הבאים ריאליים מבחינתך, אבל: כמה סאבוופרים, כמה רמקולים (הרוב במידות שונות). תבדוק גם Audio System CO 06 DC EVO ו-VISATON W 130 X.

נסה לחפש גם אולי אצל הסינים.

לפני שעה, yuvk כתב:

המטרה להשתמש בסליל השני ל motion feedback, שזו טכנולוגיה שדי נעלמה מן העולם

אני אומנם לא בקיא מספיק, אבל לדעתי בכל מגבר יש מעגל משוב בעקרון. אני לא בטוח אם יש תועלת במה שאתה מנסה לבצע.

אולי @ליין מן או @lanosforce יוכלו להוסיף בנידון?

לפני כשעה, Pavlik כתב:

מה בעצם נותנים הסלילים האלו?

עד כמה שידוע לי, היתרון מרוכז סביב גמישות חיבור. 

לפני כשעה, Pavlik כתב:

הוא בעל "3 חיבורים לכבלים" כלומר להבנתי- 3 סלילים

כלומר 6 חיבורים (3 זוגות של פלוס-מינוס)?

אולי תעלה תמונה ודגם?

בכל מקרה, בתור בדיקה בסיסית, בדוק התנגדות על כל סליל כדי לדעת אם בר-שימוש.

• רעיון טוב! 1
פורסם

זו טכנולוגיה של פיליפס בשנות ה-70 והיתה בשימוש סוני משנות ה-80. הסליל השני ברמקול נותן משוב על תנועת הממברנה (תנועה מתורגמת לזרם) שחוזר למגבר. זה דבר די יחודי, והיום, נדיר. כמובן מצריך שלרמקול יהיה סליל שני לצורך המשוב. ומכאן המחשבה להשתמש ברמקולים עם שני voice coil.

• אהבתי 1
פורסם

היום זה בעיקר משמש בכדי לאפשר חיבור התנגדויות סופיות נמוכות יותר, אל מגברים שמאפשרים עבודה בהתנגדות נמוכה יותר.

בעיקר ריבוי סאב וופרים בתחום הspl

וזה גם נהיה נפוץ יותר היום ברכבים חשמליים והיברידיים עם מערכות חשמל ובקרה שלא מאפשרות לחבר אליהן צרכנים גדולים.

ומאידך רכבים קטנים, מיקרו הגברה ברכבים שבהם הצורך הוא להוציא מקסימום מתשתית צנועה.

עוד דוגמא היא אינטגרטורים ומגברים צנועי הספק שלא תומכים בגישור, במקום... מחברים לסליל עם התנגדות נומינלית נמוכה יותר.

אני חושב שגם לdual בשנות ה70 היו מערכות דומות, הקונקטורים, עד היום אני זוכר אותם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 10 דקות, yuvk כתב:

זו טכנולוגיה של פיליפס בשנות ה-70

אם עדיין לא הורדת, יש  SM  של פיליפס כאן.

תמצא שם הסברים על המערכת, כולל סכמות.  פיליפס קראו למערכת MFB.

הצצתי קצת בהיצע שמופיע ב-EPAY, מחירים מטורפים יחסית.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...