Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

המקרר שלנו בעל פילטר HRXWF. מקורי כזה עולה המון ותחליפיים קשה להשיג.

האם כל אחד אחר, למשל GE XWF, גם יתאים?

מקום מומלץ להזמין ממנו? EBAY? אמזון? הדוד עלי?

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי mrmiki1234
פורסם

לא מכיר האייר. אבל כבר הרבה שנים אני עם מקררי סמסונג. תקופת מה נהגתי להזמין מסננים תחליפיים, בשנים האחרונות מזמין זוגות מקוריים (מספיקים לשנה) שיוצאים יותר זולים, או לא הרבה יותר יקרים, מתחליפיים.

אחת הסיבות שחזרתי למקוריים היה מצב שבו בדקתי (נדמה לי באתר NSF) את התקינה של אחד או שניים מהתחליפיים, ולמרות שאותו יצרן פרסם שיש לו תקינה ל המצאתי אותו ברשימה. וכיוון שמים הם עניין רגיש מאוד החלטתי לחזור לפילטר המקורי.

יש לי תחושה שיש בתחום הזה הרבה זיופים. אם אתה בוחר בתחליפי הייתי מוודא שהוא מופי ברשימה של ה-NSF. ואם אפשר - קונה ממקור ישראלי, למרות שאיני יודע האם הפילטרים האלה עוברים בדיקה בארץ. בוודאי שבייתי נמנע מעלי וחבריו הסיניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

לא מכיר האייר. אבל כבר הרבה שנים אני עם מקררי סמסונג. תקופת מה נהגתי להזמין מסננים תחליפיים, בשנים האחרונות מזמין זוגות מקוריים (מספיקים לשנה) שיוצאים יותר זולים, או לא הרבה יותר יקרים, מתחליפיים.

אחת הסיבות שחזרתי למקוריים היה מצב שבו בדקתי (נדמה לי באתר NSF) את התקינה של אחד או שניים מהתחליפיים, ולמרות שאותו יצרן פרסם שיש לו תקינה ל המצאתי אותו ברשימה. וכיוון שמים הם עניין רגיש מאוד החלטתי לחזור לפילטר המקורי.

יש לי תחושה שיש בתחום הזה הרבה זיופים. אם אתה בוחר בתחליפי הייתי מוודא שהוא מופי ברשימה של ה-NSF. ואם אפשר - קונה ממקור ישראלי, למרות שאיני יודע האם הפילטרים האלה עוברים בדיקה בארץ. בוודאי שבייתי נמנע מעלי וחבריו הסיניים.

מקורי כזה עולה בארץ כ400 שח. תחליפי באמזון שתואם XWF עם המון ביקורות עולה כחצי

זיופים? בוודאי.. בגלל זה אני שואל

פורסם (נערך)

גם הסמסונג נמכר ב-300 ש״ח.ואז אתה בודק בזאפ וזה זוג ב-350 או רביעיה ב-600 או שישיה ב-850. אז כיוון שהמקרר כבר די ישן אני קונה זוג.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, mrmiki1234 כתב:

מקורי כזה עולה בארץ כ400 שח. תחליפי באמזון שתואם XWF עם המון ביקורות עולה כחצי

זיופים? בוודאי.. בגלל זה אני שואל

לא מבין את פוטנציאל האין חסכון.
מקורי באתר הרשמי של האייר עולה 140 שח. זה לא פריט גדול, משלוח ברדבוקס לא יהיה יקר.

כמה מהמוני הביקורות,בהנחה שלא מזוייפות, מבינים באיכות המים?

פורסם
לפני 4 שעות, shake כתב:

לא מבין את פוטנציאל האין חסכון.
מקורי באתר הרשמי של האייר עולה 140 שח. זה לא פריט גדול, משלוח ברדבוקס לא יהיה יקר.

כמה מהמוני הביקורות,בהנחה שלא מזוייפות, מבינים באיכות המים?

מה זה רדבוקס? 

פורסם

חברת שילוח שאתה שולח את ההזמנה לכתובת שלה בחו״ל והיא מעבירה ארצה. יש עוד כמה חברות שמספקות את השירות.

פורסם

בפילטר רציני יש פירוט ביצועי סינון וע"י מי נבדק. רגולוציה אמריקאית ופיקוח עליהם קצת בעייתיים כרגע

https://arstechnica.com/science/2026/04/national-science-board-eviscerated-trump-admin-fires-all-22-members/

https://arstechnica.com/science/2025/04/nsf-director-resigns-amid-55-budget-cut-mass-layoffs-from-trump-admin/

זה פילטר שמחליפים פעם בחצי שנה, אפשר לחשוב איזה חסכון עצום יש פה.

פורסם
לפני 6 שעות, shake כתב:

בפילטר רציני יש פירוט ביצועי סינון וע"י מי נבדק. רגולוציה אמריקאית ופיקוח עליהם קצת בעייתיים כרגע

https://arstechnica.com/science/2026/04/national-science-board-eviscerated-trump-admin-fires-all-22-members/

https://arstechnica.com/science/2025/04/nsf-director-resigns-amid-55-budget-cut-mass-layoffs-from-trump-admin/

זה פילטר שמחליפים פעם בחצי שנה, אפשר לחשוב איזה חסכון עצום יש פה.

לא עניין של כסף.

קל להזמין מאמזון ואני סומך על מוצרים עם המון ביקורות. מהיצרן עצמו דרך צד שלישי יותר מסובך וגם מקורי יכול להגיע מזויף..

פורסם (נערך)

יש כמויות של ביקורות לא אמינות\מזויפות\קנויות, המוצר הזה לא יכול להיות אמין כי אין מפרט סינון.

זה הספק חלפים של האיר, הקישור מופיע באתר שלהם וכול מדריך.

באמת שלא מבין את הקונספט לקנות מקרר ב7K+ ולחסוך מאה שקל פעם בחצי שנה.

עריכה אחרונה על ידי shake
  • תוכן חדש...