Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בגלל השרשור. על גומיות אבק של מוט קישור. יצאתי לבדוק אצלי. ואז ראיתי תגומיה של ההגה השמאלית צד נהג. דולפת.

האיים אפשר להחליף רק תגומיה? או שצריך להחליף הגה קומפלט?

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• פיתרון
פורסם

אתה מדבר על הגומיות האלו?

IMG_20260411_195404.thumb.jpg.90d33acba0700c98c24f36f15459d3f3.jpg

אם כן כמובן שאפשר להחליף אותן.

מפרידים  את תפוח ההגה מהנאבה, מבריגים את התפוח החוצה מהזרוע הגה (לספור סיבובים), שולפים את הגומיה הקרועה, מנקים מגרזים, שמים גומיה חדשה.

מחזירים את התפוח באותו מספר סיבובים שהיה בשביל לא לשנות את כיוון הגלגלים. 

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

כן. דיברתי על מה שבתמונה.

אני גם צריך להחליף כבר תמותות קישור. אולי כבר כדאי לעשות כוון פרונט? לא נראה לי שמוסך ישקיע. לספור סיבובים.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

מעדכן. שהברחת גריז הייתה מגומיה של הצרייה. איפו שהבנד. חזקו ניקו.

החלפו במוסך מוטות קישור חליפי 90 שקל ליחידה ועוד עבודה.  עלה הכל 504 שקל כולל מע"מ

• אהבתי 1

תודה🙂

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...