Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורם 

מחפש המלצות וחווד על רכבים שיש לי לבחור מתוך הרשימה והתכנסתי ל2 שמעניינים אותי (ואת המשפחה)

1.Mg s06 דגם הLuxury -ביצעתי נסיעת מבחן ,הרכישה חזקה ומה שהפריע לי הוא העברת ההילוכים מבית ה״גלגל״ והטווח הריאלי,קיבלתי את הרכב עם 99%,ו 400 ק״מ מחושב אחרי סיבוב של נסיעה רבע מאומצת,ירד ב2% הטווח (נסיעה של 8קמ).

מעבר לטווח הנסיעה הרגישה טוב,בידוד רעשים קיים,מערכת הסאונד לא הרשימה כל-כך למרות שטענו שהיא Bose ,והמסך קטן משמעותית.

בנושא סלון הרכב הריפוד מרגיש נוח וטוב ,מעט יותר מהריפוד הסינטטי של הGeely, בנושא הטווח הנציגים טענו לנסוע רוב הזמן עלEco ואז הטווח יתקרב להצהרת היצרן שעומדת על 530 ק״מ ולטענתם אף יעקוף אותו.

2.Geely starray Tech בגירסה הבכירה -ישבתי ברכב .התרשמתי לטובה ממע׳ הסאונד המרשימה,מסך גדול ואיכותי ושלל אבזור אך לא עשיתי נהיגת מבחן (בגלל ענייני ביטוח).

הסיבה שאני מתלבט היא שהג׳ילי עם מנוע 1.5 ולא מתכוון להתקין עמדת חשמל (אלא אם לוקח חשמלי מלא) ולהבנתי מהפורומים הכוח יורד משמעותית ברגע שמגיעים ל25% והמנוע מתחיל לעבוד כדי להזין את הסוללה מה שגורם ככל הנראה לירידת טווח לאיזורי ה160 כ״ס (שוב להבנתי מביקורות חו״ל)

הGeely הרגישה ״שלמה יותר״ למרות שלא חוויתי אותה בנסיעת מבחן ועם הרבה יותר גימיקים,ומערכת סאונד טובה ומרשימה.

נסיעות הן לרוב ביןעירוניות(איזורי ה120) אך בהמשך הצהריים יש גם נסיעות בעיר ,סביבות ה80-100 ק״מ יומי.

ועכשיו השאלות

1.למי האפליקציה הטובה והנוחה יותר עם שליטה כמו הדלקת מיזוג,בקרה וכדומה ?

2.מי הרכב העדיף ל3 שנים קדימה?

3.בבחירת החשמלי אצטרך לשנות את הרגלי המשפחה מעט כדי להתרגל לחשמלי (חרדת טווח וכאלה…)

4.למי פחות ״תקלות״ (אחרי הכול MG יבואן לובינסקי עם שם לא וואו )

פורסם

למה?

ובכך זאת מה יהיה הרכב העדיף?

דיפאל- רכב עם המון תוספות אבל לא בטוח לגבי הטווח הריאלי שלו למשל

פורסם

איפה תטעין?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 9 שעות, shainov כתב:

למה?

ובכך זאת מה יהיה הרכב העדיף?

דיפאל- רכב עם המון תוספות אבל לא בטוח לגבי הטווח הריאלי שלו למשל

אני אסביר לך למה, אם אין לך עמדת טעינה בבית או בעבודה, אחרי תום תקופת התלהבות קצרה  אתה תפסיק ליסוע לעמדות ציבוריות ולמעשה תיסע על מנוע הבנזין, מה שיוביל לרכב כבד ויקר  עם צריכת דלק בינונית.

מבין שני הרכבים עשיתי נסיעת מבחן רק ב GEELY , רכב מרשים מאוד, למרות שהטריד אותי שאחד הרמקולים היה מצפצף, הסוכן אמר שזה רכב שמשמש לנסיעות מבחן וקרעו לו את הרמקולים. 

נוסע בפריוס 2008

פורסם

מסכים 

הג׳ילי עסקה מעניינת מאוד .

ואם מוציאים מהמשוואה דלק לרגע,מהו הרכב המתאים יותר? חשמלי או היברידי נטען בתנאי שהחשמלי אני מתקין עמדה ובהיברידי נטען לא שוקל להטעין עמדה .

דבר נוסף שלא ידעו לענות עליו (או שהתחמקו באלגנטיות לדעתי) הוא כמה כ״ס הרכב מספק כשהסוללה מגיעה ל20% ואז המנוע נדלק כמעט תמיד כדי לטעון את הסוללה,נתון זה לא ידוע.

גם בDeepal 05 Max ביצעתי נסיעת מבחן והיא הרשימה מאוד בתחום הנסיעה ,סאונד והתמודדות עם מכשולים עירוניים (שיבושים,באמפרים) 

העניין שמטריד הכי הרבה בחשמלי,הוא האם הטווח הריאלי/ מעשי יושב סביב ה410-430 כמו שטוענים לתוואי הנסיעה שרשמתי או שמדובר על 300-340 בחום יולי-אוגוסט מה שלא ריאלי בארצינו.

פורסם

מבחן ל MG , טווח ראלי של כ 400 ק"מ.

מבחן דרכים וחוות דעת: MG S6 החשמלי - וואלה רכב

השורה התחתונה די פשוטה, אם אתה מסתפק בטווח של 350-400 ק"מ שזה ראלי ה MG לדעתי הצעה טובה מאוד.

הגיילי אופציה לא רעה, חיסרון ענק שכל הפעולות מבוצעות דרך המסך , לטעמי חיסרון משמעותי.

פורסם
לפני 21 שעות, spring כתב:

הסוכן אמר שזה רכב שמשמש לנסיעות מבחן וקרעו לו את הרמקולים. 

תרוץ יפה :-) יכול להסביר כל בעיה שאתה נתקל בה בנסיעת מבחן...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

גם הDeepal עושה סביבות ה400 קמ

לכן שואל שוב ,מהו הרכב העדיף?  היות והDeepal לדוגמא מציעה אבזור עשיר הרבה יותר משל הMG לטעמי 

מבחינת מקום גם גדולה ומרווחת מאוד ולדעתי השווי שימוש של הDeepal יהיה הנמוך ביותר 

פורסם
לפני 6 דקות, shainov כתב:

גם הDeepal עושה סביבות ה400 קמ

לכן שואל שוב ,מהו הרכב העדיף?  היות והDeepal לדוגמא מציעה אבזור עשיר הרבה יותר משל הMG לטעמי 

מבחינת מקום גם גדולה ומרווחת מאוד ולדעתי השווי שימוש של הDeepal יהיה הנמוך ביותר 

בצע נסיעת מבחן ותדע מה עדיף עבורך.

פורסם
בתאריך 12.3.2026 בשעה 10:49, shainov כתב:

הGeely הרגישה ״שלמה יותר״ למרות שלא חוויתי אותה בנסיעת מבחן ועם הרבה יותר גימיקים,ומערכת סאונד טובה ומרשימה.

לא מדובר כאן בהשוואה בין מכונית שהיא פח אשפה למכונית מעולה.
ה S6 נבחנה בארץ ע"י מספר לא מבוטל של אנשים ויצאה מצויינת, אתה יכול לשאול גם את @discoTD5 שבחן אותה.

שתיהן טובות - אבל אתה חייב לבצע נסיעת מבחן על ה GEELY בשביל לדייק את הבחירה לפי הטעם\חיבור שיש לך לרכב - וכמובן שיתאים לצרכים\דרישות שלך\ם.

התלונות שאתה רואה לעיתים במבחני דרכים - בחלק לא מבוטל מהמקרים הן אזוטריות וברמה כזו שיש סיכוי שתחווה משהו אחר לגמרי ממה שקראת באיזה כתבה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא נותן לי לערוך. השאלה האם זה ליסינג דרך החברה שבה אתה מועסק או רכישה בליסנג פרטי, לדעתי אם זה דרך החברה אז ירידת הערך לא שיקול, אם אין הטבה וזיכוי על בחירת חשמל הייתי בוחר פלאג אין גם אם אין אפשרות לעמדת טעינה . אם ליסינג פרטי הייתי בודק מי מתחייב לרכישה במחיר מחירון או הכי קרוב לזה ואם פחות אותיות קטנות. 

בכל מקרה את בין המתמודדות הסופיות הייתי מכריע עיי ישיבה ברכב בסוכנות ונסיעת מבחן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...