Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלומות.
אחד הצעירים במשפחה נמצא בשריון (401!  למי שמתענין 😊) ומבקש לרכוש לו כזה מצבר/מטען.
אשמח לקבל עזרתכם לגבי מה לרכוש עבורו.

• רכישה מעליאקספרס בלבד, לא מחנויות כאן בארץ (כלומר מכשיר שמותר להטסה).
  • ישמש עבור טעינת הנייד שלו.
  • ראיתי כל מיני סיפורי אימה באינטרנט לגבי הנושא, כולל סיפורים על יצרנים ששמים ביחד עם הסוללות גם שקיות חול קטנות בתוך המיכל האטום, בשביל המשקל. אני מחפש כמובן אמינות.
  • ראיתי גם מחירים של מאות ש"ח. התקציב כאן הוא עד 150 ש"ח, כלומר ראיתי שיש גם כאלה ב- 80 ש"ח, למשל.
  • טעינה של כמה שעות עד למילוי המצבר ולא כמה ימים.
  • נא התייחסותכם גם למטען והכבל של המכשיר, שהבנתי שהם לא מהסוג הרגיל של הניידים שלנו כי הם צריכים להתמודד עם מסה גדולה יותר. משהו כזה.
  • אני בור מוחלט בנושאים הללו.

תודה רבה גם בשמו ושבת שקטה.

עריכה:
מצאתי אצלי 2 מטענים, האם הם יתאימו למצבר/מטען?

https://images.aukey.com/en/downloads/PA-T12 User Manual.pdf

https://share.google/aimode/4VYMkeT9nMAwP1CZj

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

כמה דרמה ממטען!
תזמין מאלי אקספרס תקבל חתול מת בשק עוד שלושה חודשים
תיכנס ל KSP תקנה את אחד המותגים עד 20000 מילי אמפר לשעה ותוכל לטוס איתו וגם יהיה לך את זה למחר בבוקר 
נ.ב
תהיה לך גם אחריות
נ.ב 1
יש לי כמה בבית של שיואמי והם אחלה

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

אם אתה כבר הולך על עליאקספרס, לך על ההכי טוב שיש. לך על Anker. זה כן בתקציב שלך ל 20K mAh.

אם לא בא לך על Anker בגלל שיש מעט ביקורות לדגם כלשהו של 20K mAh, לך על UGREEN.

לגבי דגמים מדויקים, תעשה את המחקר שלך. יש כמה דגמים. תסנן לפי Best Match/Most selling.

אתה יכול להתקמצן כמוני ולהביא VENTION, אבל זה רק אם אתה מוצא מחיר ממש טוב. עלה לי 8$ ל VENTION 20K mAh עם מטבעות, אבל זה רק בגלל שאני לא משתמש כמעט במטען נייד.

המטען עובד, אצלי כחצי שנה אבל השתמשתי רק 3 פעמים. וכולם רק כדי לנסות אותו.

אם הייתי בצבא, הייתי קונה רק Anker או UGREEN עם העדפה ל Anker.

וכפי שנאמר, אתה תקבל את זה בעוד חודש במקרה הטוב, ובעוד חודשיים וחצי במקרה הרע.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 32 דקות, ירחמיאל כתב:

רכישה מעליאקספרס בלבד, לא מחנויות כאן בארץ (כלומר מכשיר שמותר להטסה).

אין בעיה להטיס את המכשיר - בתנאי שהקיבולת היא בגבול המצויין באתר של חברת התעופה, וחייב להיות בכבודת היד. אבל אין לטעון את המכשיר או להשתמש בו בטיסה.

בימים אלה קנה בארץ, זמני האספקה מחו״ל בלתי צפויים אם המכשיר בכלל יגיע.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, sperial כתב:

בתנאי שהקיבולת היא בגבול המצויין באתר של חברת התעופה

לפי מה שהיה אצלי במשלוחים, כולל בבוסטרים, זה נשלח עם מספר מעקב שונה מהרגיל ובטיסה של "חומרים מסוכנים" אני חושב. זה אף פעם לא מגיע ברגיל עם מס' מעקב RS*****Y או משהו כזה.

לפני 8 דקות, sperial כתב:

בימים אלה קנה בארץ, זמני האספקה מחו״ל בלתי צפויים אם המכשיר בכלל יגיע.

מסכים שזמני האספקה ארוכים מהרגיל, אבל זה בטוח יגיע או שהוא בטוח יקבל זיכוי (לשלם עם פייפל זה עדיף...) . אני חושב שאם המלחמה תימשך יותר מדי זמן עליאקספרס בעצמם יתערבו לסיום המלחמה, הם תלויים בלקוחות הישראלים 😅

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • מצחיק 1
פורסם
לפני כשעה, ירחמיאל כתב:

רכישה מעליאקספרס בלבד, לא מחנויות כאן בארץ (כלומר מכשיר שמותר להטסה).

תסביר למה.

כבר עשית עניין גדול מרכישה של מכשיר פשוט שאין לו כמעט שום פיצ'רים יוצאי דופן, ועכשיו אתה מסבך עוד יותר עם דרישה להביא את זה מחו"ל בזמן מלחמה.

מה הפואנטה? הרבה יותר זול זה לא יהיה, אחריות לא תקבל, ועל איכות של מוצר סיני רנדומלי אני מניח שאין צורך להרחיב. 

פורסם

הזמנה מחול יגיע אחרי שישתחרר.

שיאלתר מתאם לשקע 24 בטנק ויטען ממנו.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חשבתי שבטנקים הישראליים יש שקעי טעינה ומזלג חשמלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 38 דקות, sperial כתב:

חשבתי שבטנקים הישראליים יש שקעי טעינה ומזלג חשמלי.

כבר ב 87' היתה לנו טלויזיה שחור לבן "12 בזחל"ד (ואחר כך כששודרגנו לנגמש עברה אליו) מחוברת לאחד המצברים.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שנאמר, הייתי מעז לקנות רק אנקר מאליאקספרס, אבל כנראה שעכשיו זה לא זמן טוב, יש לי שני משלוחים שנתקעו בשדה התעופה בסין ולא נראה שהם יגיעו בקרוב.

עיקר השאלה היא מה הנפח הדרוש לסוללה? כמה מחזורי טעינה של הטלפון הוא צריך בין הטענה להטענה של המצבר? תמיד אפשר לקנות את הכי גדול בתקציב, אבל זה מגיע עם עלייה רצינית במשקל וגם עם מיעוט פיצ'רים (טעינה מהירה למשל, שעבורי היא סופר שימושית). אני לא חושב שיש היום מטענים ניידים שמצריכים מטעני קיר או כבלים מיוחדים, או יותר מלילה לטעינה מלאה. כל המטענים הניידים שהיו לי בשנתיים האחרונות - לפחות 3 סוגים - הוטענו משקע טייפ סי סטנדרטי, שגם דרכו הטענתי את הטלפון. אז הסט היה מטען קיר רגיל + מטען נייד עם טייפ סי + כבל טייפ סי. אם לחייל המדובר יש אנדרואיד, אז כנראה שהוא לגמרי יכול להסתדר עם המטען והכבל של הטלפון.

באופן מפתיע, אולי הוא יכול לצמצם עלויות דווקא דרך חברת הסלולר שלו. למשל בפלאפון קיבלתי קופון של 150 שקל לרכישת אביזרים כשהצטרפתי, וזה כיסה לי את המטען הנייד הכי פשוט שלהם (שעולה פי 2 מכל מקום אחר, אבל יצא לי בחינם). הוא עדיין בשימוש והכל טוב איתו, כבר כמה חודשים.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

מצטרף לממליצים,תקנה בארץ,מקסימום "תשקיע" עוד 50-70שקל ותקנה משהו טוב עם אחריות וראש שקט לכמה שנים

וכמובן מהיום למחר (או היום להיום) כי זה מוצר שנמכר בכמויות,גם בחנויות קטנות וגם ברשתות,אז יש מלאי בכל מקום שתלך.

לא להתפתות למותגים\עסקאות מפוקפקות ממוכרים חסרי מושג !!!! רק מה שידוע שאיכותי סטייל אנקר,UGREEN,בסוס,שיאומי ועוד.

(בכל זאת פורום רכב,זה כמו שתבוא מוכן לקנות סט צמיגים טוב ואיכותי ובטיחותי,והמוכר יכוון אותך לסינים מתפוררים על המדף כי עליהם הוא מרוויח יותר כמובן)

עכשיו לא הזמן להזמנות מחו"ל (כלומר,אפשר להזמין,אבל אין שום צפי ובהיעדר טיסות הסימן שאלה גדל מיום ליום)

עריכה אחרונה על ידי ezuf
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...