Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, newcomer כתב:

בהשוואה של mg4 עם הטווח הקצר לעןמת mg s5  אין התלבטות וה- mg s5 עדיף.

אבל בהשוואה בין הגרסה הארוכה של ה- mg4 לעומת ה- mg s5, הבחירה תלויה כבר בדקויות ההבדלים בצרכים של הלקוח הספיצי.

לכל אחד יש חיסרון, או שמדובר בטווח או שמדובר בגודל תא מטען וכו'.

בהנחה ואני אמור לבחור רכב משפחתי שפעם ב... יקח אותנו ליעד רחוק, אם תא המטען פיצפון או שהסוללה לא מספיק גדולה, בשני המקרים אצטרך לנסוע לשם עם ברלינגו ;-) 

ה MGS5 גדולה יותר פיזית (447 סמ) אבל תא המטען (450 ליטר) זהה ל-אטו2.
סוללה וטווח כמעט זהים, עם יתרון קליל לאטו2.

למעט יחס פח לשקל, אין פה שום הבדל דרמטי.

ה Xrange מציעה טווח מצויין אבל תא מטען של 350 ליטר ורכב נמוך יותר, לא בגובה של SUV B\C. באסה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 6.2.2026 בשעה 13:35, איציק נ. כתב:

(כשאתה מוכר את הרכב שלך, לקנות אותו בחזרה כבר לא אפשרי - ולמצוא אחד בדיוק כמוהו זה דיי בלתי אפשרי). 

לגבי זה אם אתה רוצה אתה יכול לקחת את שלי בחזרה לאיזה שנה ותחזיר אותו אחרי יישור קו 😃😃😃😃😃😃

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 6.2.2026 בשעה 13:35, איציק נ. כתב:

אחת הבעיות הגדולות של חובבי רכב (כל מי שהתחום קרוב אליו, החל מזה ש"רק אוהב לנהג" וכלה בזה שאוהב מכוניות מיוחדות או מרוצי דראג ושיפורים זה החיים שלו) היא שחלק גדול מההחלטות נעשות עם הלב, דיי במהירות (מסתכן אם לכתוב "פזיזות" - אבל זו מילה דיי נכונה במקרה הזה, בקטע טוב) ולעיתים רק צריך את אותו ניצוץ שידליק אותך ומייד סגרת על הרכב ושמת שלט על הרכב הקודם שלך.

בכל השנים בהם החזקתי רכב (30 שנה סה"כ) תמיד היה לי קל להחליף רכב כי: החדש יותר היה תמיד יותר טוב מקודמו, חדיש יותר ולרוב גם חזק יותר או שפשוט הציע לי משהו אחר (למשל: גיר אוטומטי מול ידני - ולהפך !, מרווח יותר או קטן יותר - בהתאם לדרישות שהיו חשובות לו באותו הזמן). בשנים בהם לא היה מבחר עצום בישראל הברירה הטבעית היתה להתקדם בשנתון ולעלות עוד דור ביחס לדור של הרכב שלך ("צורה חדשה").

השנים עברו והמבחר היום הוא עצום ביחס למה שהיה פעם.

אז מה עושים כשכבר הגעת לרכב שאתה מבלה איתו  כמה וכמה שנים, רואה את הדגמים החדשים מסביב שפשוט מציפים את השוק, טכנולוגיות חדשות שמתפתחות תוך כדי הזמן שעובר לו... ואז בלוטות החשק מתחילות לעבוד, אתה מסתקרן על מה שיש חדש בשוק, מתעניין וזה דיי קוסם לך - ואז אתה חוזר לרכב שלך (שאתה נוהג בו כבר שנה, שנתיים, שלוש\ארבע\חמש ואפילו 10 שנים) ואז המחשבות מציפות אותך: אתה חוזר להגה ולמושב המוכרים והטובים, אומר לעצמך "הרכב הזה פשוט מושלם עבורי", נהנה להסתכל עליו וגם לנהוג בו -  "איך אני בכלל חושב לעבור לדבר הבא ?"

תכלס - ואני אומר את זה בשיא הרצינות - החלפת הרכב האחרונה שלי היתה - רק הטרייד של לובינסקי יקחו ממני את הצרפתיה ויתנו לי אחרת. בחיי אני נשבע שבזה זה התחיל. 

והרכב שהיה לי לפני כן - הDS - פשוט הסתובבתי לי חופשי באיזה יום שישי ללא ההשגחה של הבוסית, התיישבתי בDS - ובכל היקר לי, לא רציתי לצאת מהרכב!!! וגם למרות כל הצרות שהיו - אהבתי ועדיין אוהב את הDS הזו מאוד. 

וכשהDS הוחלפה - לאותו מגרש התגלגל הדודג' - שנרכש אחרי שאמא שלי ז"ל נפתרה ופשוט הייתי זקוק ל- LETS GO STUPID וראיתי ברחוב רכב שידעתי שיש לו הנעה אחורית, 200+ סוסים ומראה סופר מגניב וזה בכל זאת ג'יפ בתחפושת - וזה פשוט עד היום לדעתי הרכב שאני הכי אוהב למעט אחד - הסובארו. 

כשהסובארו - זה הרכב שקניתי מאבא שלי - זה לעולם ולתמיד יהיה הרכב שהכי נוגע לי ללב... ולמען האמת זה רכב ש95 אחוז ממנו זה שכל. 

הרכב הנוכחי - שהוא תכלס אחות לרכב שלך שאתה מאוהב בו - ואני מבין היטב היטב למה - לא נרכש לגמרי מהלב - נרכש חצי שכלית (ויצאתי אוטיסט) וחצי מהלב - כשהדבר היחיד ששומר אותו אצלי בחניה - זה שיש לדבר הזה פאקינג איכויות נסיעה של רולס רויס וכולנו יודעים שזו לא בדיחה - רולס אשכרה קנו מהם את המערכת מתלים וההיגוי! 

נסעתי השבוע למוסך (אם כבר מדברים על אוטיזם של אוכלי צפרדעים) במונית טויוטה RAV4 - תקינה לחלוטין - וזה פשוט הרגיש לי מזעזע! 

הרכב הבא או שיהיה האחרון שאני אלך מהלב ועדיין אשמור על השכל במקומו - פרימיום יפני. 

או שאני פשוט אלך על בינבה לסאונד - שכל מוחלט ברכב אבל FULL על התחביב הכי גדול שלי. 

ורכבים חשמליים מבחינתי זה פשוט לא זה - נהגתי על טסלות, אקספנג וBYD וכן... ביצועים מרשימים - שלא מדברים אליי בשיט, זה לא זה - אני פטרולהד לא ליטיומהד. 

לא יעזור בית דין עד כמה שאין הוצאות על דלק ואין הוצאות על בלמים ועוד על מלא חלקים - אני מזדעזע מהמחשבה של לחפש עמדות הטענה ולתכנן את החיים שלי לפי זה ואני ממש לא רוצה טמגוצ'י בחניה - סורי, זה עושה לי את זה בערך כמו עגבת. 

• אהבתי 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 21 שעות, איציק נ. כתב:

הגיעה MG4 xrange מתוחה עם תא נוסעים שעבר מקצה שיפורים וסוללה של 77 קוטש ב 149 אלף שח.

טווח wltp של 545קמ, 0 ל 100 ב 6.5 שניות. נראה לא רע בכלל.

לרעתה: תא מטען קטן (350ל), נמוכה (ביחס לאטו2). 

איציק יש סיכוי שאתה שולח לי הודעה בפרטי? זה לא נותן לי לשלוח לך כי אני משתמש חדש, זה לגביי המנעול החכם.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...