Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קיבלתי רכב מסוג מאזדה 2, 2008 שהאזעקה בו, מסוג קוברה, עושה לי בעיות.

השלט מאבד סנכרון או לא מצליח לשדר את הקוד מדיי פעם, מה שגורם לאזעקה לצפצף, מה שגורם לי להיכנס לרכב ללא האזעקה ול'פתוח' אותו בעזרן ה'קודן' העגול הקטן שליד תיבת ההילוכים.

אחרי שזה קורה, המערכת מאבדת כל קשר עם השלט, ורק איפוס שלה דרך המצבר, מאפשר שוב הפעלה עם השלט - שעובד מיד לאחר מכן, אבל לאחר כמה שימושים חוזרים, שוב מאבד סנכרון.

אז,

1. אני לא יודע אם הבעיה במוח של המערכת או בשלט עצמו (הוחלפה סוללה).

2. ניסיתי להחליף לשלט חדש ש3יבלתי עם הרכב ושוכפל לפני שנים אבל לא נעשה בו שימוש  - אבל המנורה נדלקת אבל לא נראה שהוא מצליח לתקשר עם הרכב. כנראה קוד לא נכון.

3. האם יש מצב שהבעיה היא ב'מוח' של האזעקה ושצריך אולי לנקות לו מגעים או משהו כזה?

אני לא עובד ולכן לא ממש יכול להשקיע בזה (גם הרכב הוא תרומה מבני משפחה לטיפולים וכו...) אז אם מישהו יוכל לעזור לי בהכוונה זה יעזור לי מאוד.

כרגע אין לי רצון להשקיע בתשלום על המערכת אז סליחה מראש, אבל אנא אל תפנו אותי לשירותים בתשלום🙏🏻

נ.ב

אני רוצה לנתק אותה, אבל רוצה לשמור על היכולת של נעילה אוטומטית וסגירת החלונות דרך השלט אז לא בטוח מה להזמין מאליאקספרס כרגע 

IMG_20251207_002558_1.jpg

17650623248115207993861709624427.jpg

17650623602474188474669876803119.jpg

פורסם

ניתוק המערכת צעד בכיוון הנכון.

כל חשמלאי-מתקין מערכות ישמח לעשות לך את זה תמורת סכום נמוך יותר ממיכל דלק.

אמנם ביקשת, אבל לפעמים צריך לפנות לשירות בתשלום, השאלה היא מה  גובה התשלום.

לא בטוח שתשאר יכולת סגירה פתיחה דלתות חלונות, אבל אם אתה קצר בכסף תצטרך לעשות פשרות.

(*) גם ביטול קודן, ברכב ישן, יכול להיות רעיון טוב. (במידה וגם הוא חשוד).

פורסם

תצטרך מערכת שלטי נוחות כמו זו:

I just found this on AliExpress: 
US $18.56 | Car Remote Central Door Lock Keyless System 12V Auto Remote Central Kit Remote Control Car Door Window Truck Master Lifter
https://a.aliexpress.com/_c3tgvFSv

לאו דווקא מהקישור הזה.

פשוט תרשום"keyless entry system" ותקנה אחת ממוכר עם הרבה מכירות וביקורות טובות.

אם אתה יודע לעבוד בסבלנות עם מולטימטר/נורת ביקורת לא תהיה לך בעיה להחליף ביניהן.

מרים החלונות הוא אלמנט נפרד, אם הוא תקין, פשוט חבר אותו לטריגר נעילה במוח החדש.

**שים לה שהחלק המורכב הוא לבטל את הניתוקים שהאזעקה של קוברה מבצעת (יש גם אחד אלחוטי, שהמיקום שלו במאזדה ידוע ומוכר לכל).

ללא זה- הרכב לא יניע אחרי ביטול האזעקה. אם אתה לא יודע לאתר ולבטל- לא יהיה מנוס מעזרה של בעל מקצוע**

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

בתאריך 7.12.2025 בשעה 13:21, natco כתב:

תצטרך מערכת שלטי נוחות כמו זו:

I just found this on AliExpress: 
US $18.56 | Car Remote Central Door Lock Keyless System 12V Auto Remote Central Kit Remote Control Car Door Window Truck Master Lifter
https://a.aliexpress.com/_c3tgvFSv

לאו דווקא מהקישור הזה.

פשוט תרשום"keyless entry system" ותקנה אחת ממוכר עם הרבה מכירות וביקורות טובות.

אם אתה יודע לעבוד בסבלנות עם מולטימטר/נורת ביקורת לא תהיה לך בעיה להחליף ביניהן.

מרים החלונות הוא אלמנט נפרד, אם הוא תקין, פשוט חבר אותו לטריגר נעילה במוח החדש.

**שים לה שהחלק המורכב הוא לבטל את הניתוקים שהאזעקה של קוברה מבצעת (יש גם אחד אלחוטי, שהמיקום שלו במאזדה ידוע ומוכר לכל).

ללא זה- הרכב לא יניע אחרי ביטול האזעקה. אם אתה לא יודע לאתר ולבטל- לא יהיה מנוס מעזרה של בעל מקצוע**

איזה אלוף אתה על התגובה הזו, תודה!

1. זה בסדר לשלוח פה קישור אחרי שאמצא (אחפש משהו זול ככל האפשר כנראה), כדיי לוודא שאני מזמין משהו מדוייק?
2. אני בעיקרון דיי חדש בכל התחום הזה, אבל כבר החלפתי לבד את בקר הכפתורים של הנהג (ב70 שקל לעומת כ500 שרצו בארץ), מנוע משאבת וישרים, ותיקון קצר שהיה במרים חלון של הנהג. בקיצור, למרות המוגבלות, אני אוהב לנסות לבד אם זה אפשרי

יש לי מולטימטר (פשוט), אבל לא ממש יודע מה לבדוק או איפה זה נמצא (או החלק של המוח של האזעקה - ששם כנראה הבעיה ואולי אני יכול לבדוק ולנקות או לתקן)...

3. בעיקרון, כשהאזעקה "מאבדת סינכרון" אז היא דיי מתבטלת. היא חוזרת לעבוד רק אחרי האיתחול שאני מבצע לה.

שוב, המון תודה על התגובה (וההשקעת זמן בחיפוש), מעריך מאוד!

בתאריך 7.12.2025 בשעה 01:44, IsraCar כתב:

ניתוק המערכת צעד בכיוון הנכון.

כל חשמלאי-מתקין מערכות ישמח לעשות לך את זה תמורת סכום נמוך יותר ממיכל דלק.

אמנם ביקשת, אבל לפעמים צריך לפנות לשירות בתשלום, השאלה היא מה  גובה התשלום.

לא בטוח שתשאר יכולת סגירה פתיחה דלתות חלונות, אבל אם אתה קצר בכסף תצטרך לעשות פשרות.

(*) גם ביטול קודן, ברכב ישן, יכול להיות רעיון טוב. (במידה וגם הוא חשוד).

1. הקודן זה השלט, לא? זה לא הקודן?
זה מהות הבעיה בעיקרון. זה או לבטל אותו או לא לבטל כלום כי אחרת זה לא באמת יפתור את הבעיה.
2. אני יודע, אני דיי חיי מקצבה ולא עובד, אז גם פחות ממחיר טנק זה מותרות בשבילי כרגע. הכל טוב, פשוט מנסה לפתור לבד אם יכול מה שאני יכול :) - בכל מקרה אני אצטרך לרכוש לפני כן את ה"מוח" והשלטים החדשים שיאפשרו את נעיל הרכב והחלונות בלחיצה (מהותי בגלל המוגבלות שלי).

בתאריך 7.12.2025 בשעה 09:46, Ron Poh כתב:

דרך אגב, אזעקה קולית אסורה בישראל.

אני יודע :(
אחת מהמטרות זה לבטל את זה (או לפחות את הצפירה עצמה)

עריכה אחרונה על ידי קלולס אבל עם פוטנציאל

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...